Най-Добрите Тостери за Сандвичи 2024

Обичате ли сутрин да хапвате топла закуска, пиейки кафето си преди да започнете със забързаното ежедневие? А понякога прияжда ли ви се вкусна гофрета с шоколад или домашно сладко? Ако отговорът на тези въпроси е „да“ – то ние днес ще ви представим най-добрите тостери за сандвичи , с които ще можете да задоволите своите желания!

Тостерите за сандвичи, които сме ви подбрали са по-специални и освен за закуска, могат да са ваш помощник и в направата на вкусен обяд и вечеря. Благодарение на функцията грил, на тях можете да приготвяте печени зеленчуци и месо. Така спестявате време и с един уред ще нахраните цялото семейство през целия ден, а след това бързо и без много усилия можете да почистите уреда.

Най-добрите тостери за сандвичи

1. Сандвич мейкър Tefal Break time SW614831

Tefal Break time SW614831

Виж цената за днес

Този уред е изключително компактен, а е способен да приготви толкова много и вкусни рецепти за вас. Дизайнът на външната страна е с черен и сребрист цвят, а самите плочи са с черен изчистен дизайн.

Уредът има 3 комплекта сменяеми плочи с различни релефи, за да можете да приготвите сандвичи с различни форми и вкусове. Една от опциите е за оформяне и запичане на гофрети, така имате възможност да направите и хапнете както солена, така и сладка закуска. Плочите, на които се приготвят сандвичите са с незалепващо покритие, и освен че процесът на запичане и резултатите после са по-добри, почистването също става изключително лесно.

Дори можете, без всякакви притеснения, да ги измиете в съдомиялната машина.
Уредът е компактен за съхранение и безопасен при употреба, благодарение на термозащитенатa дръжка и заключващото устройство.

2. Sandwich-maker Tefal SM157236

 

Sandwich-maker Tefal SM157236

Виж цената за днес

Този уред е с изчистен черен дизайн и компактна форма и вертикално прибиране на кабела за лесно съхранение. Освен това е изключително удобен за употреба, тъй като дръжката му е изолирана, за да не се нагрява при процеса на приготвяне.

Sandwich-maker Tefal е способен да приготвя и месо на грил. Освен най-различни сандвичи, на него можете за отрицателно време да спретнете вкусна вечеря с основно меню – месо за вас и вашето семейство. Уредът е с незалепващо покритие, което осигурява както по-добро качество при приготвянето на храна, така и лесното почистване след това.

За да е още по-лесен процесът на запичане, Tefal SM157236 разполага със светлинни индикатори за да знаете кога наистина уредът е загрял и е започнало запичането и кога точно е приключил процеса и трябва да премахнете сандвича от него, за да не загори.

3. Тостер за сандвичи Star-Light SMH-700W

Тостер за сандвичи Star-Light SMH-700W

Виж цената за днес

Уредът е с черен дизайн, а плочите му са с нестандартен релеф, за приготвянето на вкусни сандвичи с оригинална форма – идеално за гости и партита. Тостерът е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която гарантира дълготрайната му употреба и издръжливостта във времето.

Star-Light SMH-700W работи с мощност от 700 W, което гарантира бързото запичане на сандвичите и в същото време действа спестяващо на вашите сметки. Освен за сандвичи, тостерът има функцията грил, с която ще можете да се насладите на бързо приготвено гриловано месо, гъби, тиква с чесън и още рецепти по ваш вкус. Няма да цапате повече кухнята, можете да приготвите и закуската, и обяда само с един уред, който после се чисти лесно заради плочите с незалепващо покритие. Дори не трябва да наблюдавате кога е готова храната, тъй като уредът има светлинни индикатори и ще ви информира за това.

4. Сандвич тостер Breville Panini VST025X-01

Сандвич тостер Breville Panini VST025X-01

Виж цената за днес

Breville Panini VST025X-01 е с капацитет да приготви до 3 сандвича и едновременно с това се съхранява изключително компактно, благодарение на зоната за прибиране на кабела. Нестандартната форма ви дава възможност за вертикално съхранение.

Тостерът е изработен от инокс и е с подвижен капак, чието разположение можете да контролирате, за да можете да направите всякакви сандвичи на него. Това ви позволява да използвате и други типове хляб – като франзела, багета или чиабата.

Освен обикновените сандвичи, на уреда можете да приготвите сандвичи панини и да спретнете едно страхотно домашно парти с вашите приятели.

5. Сандвич тостер Breville Panini VST071X-01

Сандвич тостер Breville Panini VST071X-01

Виж цената за днес

Този тостер е различен и иновативен заради керамичното покритие DuraCeramic ™, което е без PTFE (политетрафлуоретилен). Благодарение на това, уредът приготвя храната ви безопасно и здравословно. Без PTFE & PFOA (перфлуороктанова киселина), тостерът може да се нагрява до 260 градуса и не отделя вредни за здравето флуоровъглеводороди. Освен това керамичният слой пренася топлината по-бързо и ви гарантира по-бързи резултати. Плочите са с незалепващо покритие, като са и по-дълбоки от обикновено. Това ви дава възможност да сложите повече продукти във вашия сандвич.

Breville Panini VST071X-01 има контролер за промяна на температурата. Така можете да изберете до каква степен искате да бъде запечена храната, като променяте настройките на затоплянето. Можете да използвате различни видове хляб – багета, франзела, питка за бургер и др., за да направите вкусна и здравословна закуска за цялото семейство.

6. Daewoo DSM20X

Daewoo DSM20X

Виж цената за днес

Уредът за приготвяне на сандвичи е с черен и изчистен дизайн, който е идеално модерно допълнение във всяка кухня. Изработката на материала от инокс – неръждаема стомана, гарантира за високото качество на уреда и добрите резултати постигнати по време на употреба. Светлинните индикатори, които са разположени на капака, са част от модерния дизайн, а в същото време са практични и ви известяват кога вашият сандвич е готов.

Уредът работи с висока мощност от 800 W, за да се приготвят сандвичите ви бързо, лесно и вкусно. Плочите са с незалепващо покритие, което прави и почистването много удобно! Дръжката е Cool Touch, за да е щадяща от изгаряне и удобна при употреба!

7. Сандвич тостер Heinner SM-2H700WH

 

Сандвич тостер Heinner SM-2H700WH

Виж цената за днес

Уредът е със свеж, бял дизайн, който би подхождал на визията на всяко кухненско помещение. Дръжката е термоизолираща и прави използването на тостера лесно и безопасно, тъй като запазва температурата ѝ ниска.

Heinner SM-2H700WH е с цели две плочи с размери 22,5 x 13 см . Те са подвижни и незалепващи, за да се почистват лесно. Освен за чудесни сандвичи, можете да направите вкусни гофрети, като смените плочите. Уредът има и функцията Грил, на която можете да запечете зеленчуци или дори месо. Тостерът е с максимален капацитет за 2 сандвича и работи с мощност от 700 W, за постигането на бързи резултати.

С Heinner SM-2H700WH можете да направите вкусна и разнообразна закуска за цялото семейство!

Най-добрите уреди за готвене на пара | Най-добрите кухненски роботи | Най-добрите хлебопекарни | Най-добрите пасатори | Най-добрите блендери | Най-добрите мултикукъри | Най-добрите месомелачки | Най-добрите фритюрници с горещ въздух | Най-добрите миксери | Най-добрите сокоизстисквачки | Най-добрите микровълнови фурни | Най-добрите готварски печки | Най-добрите електрически скари |

Какво е важно да знаете при избор на тостер за сандвичи?

Едно от най-важните неща, които трябва да знаем при избора на уред за правене на сандвичи е материалът, от който е изработен. Има уреди, които са изработени от инокс – неръждаема стомана и това осигурява високото качество на резултатите при процеса, както и устойчивостта на тостера във времето. Много важен фактор са плочите с незалепващо покритие, тъй като те позволяват лесното почистване на уреда след употреба и няма да се притеснявате, че храната ще се развали по време на процеса.

Сред подбраните уреди тук, има такъв, който е с плочи с керамичен слой DuraCeramic ™, благодарение на който храната се приготвя по най-здравословния и бърз начин, тъй като при керамичната плоча топлината се отделя и разпространява по-бързо, а при достигане на високи температури не се отделят флуоровъглеводороди.

Друга важна характеристика, която трябва да вземете предвид е общият капацитет на уреда. Подбраните тостери за сандвичи тук са с общ капацитет от 2 до 3 сандвича едновременно, което ви спестява време и ви дава възможност да направите вкусна закуска за всички членове на семейството едновременно. Има уреди, които са с по-дълбоки плочи и ви позволяват да сложите повече съставки в сандвича, за да го направите още по-вкусен.

Изгодно ли е да закупя тостер за правене на сандвичи?

Уредите, които сме ви подбрали са на едни от най-добрите марки, които се предлагат на пазара и в същото време са на изгодни цени. Освен това разнообразието от рецепти, които може да изпробвате на уреда за правене на сандвичи и времето, което ще спестите от цапането на други уреди, напълно оправдава цените.

Как да избера най-подходящия тостер за сандвичи?

Всеки трябва да прецени с каква цел закупува уреда и към какво качество се стреми. На пръв поглед дизайнът също е нещо, което трябва да се съобрази спрямо кухненското помещение и другите уреди, които имате или просто според вашия собствен вкус – може да искате нещо различно, което да се откроява и в това няма нищо лошо. Затова в тази статия сме ви подбрали уреди с различни дизайни и форми, от които да изберете най-добрия за вас. Има тостери със сменяеми плочи и такива, на които можете да си направите гофрети. Също така повечето уреди имат функцията грил, с която да запечете зеленчуци, месо или да използвате, за да направите някоя ваша любима рецепта.

Има ли опасност от прегаряне на уреда?

Уредите имат светлинни индикатори, които ви известяват кога е започнал процесът на запичане на храната и кога е приключил. При смяната на цветовете, уредът издава лек звук, който също да ви напомни премахнете храната. Освен това, уредите, които сме подбрали тук са с дръжка Cool Touch, като така температурата ѝ се запазва ниска и предпазва и вас от опарване.

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo