eMAG Черен Петък 2023 – Виж Black Friday Офертите

Нашият екип все още няма информация за точната дата на емаг черен петък за 2023, тъй като това е доста далеч в бъдещето. Обикновено eMAG обявява датата на събитието няколко седмици преди началото на Черения петък, така че ви препоръчвам да следите сайта и социалните мрежи на eMAG, за да бъдете информирани на време.

Един от най-големите онлайн магазини в България, eMAG, е известен с големите си намаления по време на Черен петък. В този ден, магазинът предлага огромни отстъпки на много продукти, включително техника, електроника, дрехи, козметика и др.

Подготовката за Черен петък обикновено започва няколко седмици преди събитието, когато магазинът обявява първите си намаления и промоции. Очаквайте много емаг промоции и специални оферти, които да ви помогнат да пазарувате на по-ниски цени и да спестите пари.

eMAG – Black Friday

Виж офертите

Емаг Черен петък – Какво да очаквате

Емаг черен петък през 2023 г. ще бъде един от най-големите онлайн шопинг събития в България и ще предложи на клиентите огромен избор от продукти на ниски цени. В следващите редове ще ви представим някои от предполагаемите оферти за eMAG Black Friday.

Техника и електроника – Емаг Черен петък ще предложи огромен избор от лаптопи, телефони, телевизори, фотоапарати, видеокамери, конзоли за игри и друга техника на ниски цени. Очаквайте големи отстъпки на някои от най-популярните марки като Samsung, Apple, Sony, LG и други.

Дрехи и обувки – Емаг Черен петък ще предложи и специални оферти на дрехи и обувки за жени, мъже и деца. Очаквайте страхотни намаление на някои от най-популярните марки като Adidas, Nike, Puma, Levi’s, Calvin Klein и други.

Козметика и парфюми – Емаг Черен петък ще предложи и много отстъпки на козметика и парфюми. Очаквайте промоции на някои от най-популярните марки като L’Oreal, Maybelline, Max Factor, Hugo Boss, Chanel и други.

Дом и градина – Емаг Черен петък ще предложи и много отстъпки на продукти за дома и градината, включително мебели, осветление, градинска техника, барбекюта и други.

Спортни стоки – Емаг Черен петък ще предложи и много отстъпки на спортни стоки, включително екипи, обувки, аксесоари за фитнес и други. Очаквайте намаление на някои от най-популярните марки като Reebok, Under Armour, Asics, Salomon и други.

Играчки и детски стоки – Емаг Черен петък ще предложи и много отстъпки на играчки и други детски стоки. Очаквайте намаление на някои от най-популярните марки като Lego, Playmobil, Barbie, Fisher-Price и други.

Книги – Емаг Черен петък ще предложи и много отстъпки на книги.

Това са само някои от предложените emag черен петък промоции. Не забравяйте да следите сайта и социалните мрежи на eMAG, за да бъдете информирани за всички намаления и специални оферти, които магазинът ще предложи през този ден. Бъдете готови да закупите някои страхотни продукти на ниски цени и да спестите пари!

Емаг черен петък – Интересни факти

eMAG Black Friday е годишно събитие, което се провежда в края на ноември, като предоставя селекция от оферти и намаления, подготвени специално за този ден, познат като emag Черен петък. Сред продуктите, които могат да се намерят в оферти на Черен петък, са телевизори, телефони, лаптопи, модни и спортни артикули, перални, хладилници, съдомиялни, прахосмукачки, продукти за дома и градината, уреди за лична грижа за възрастни и деца, мебели, играчки, гуми и много други.

За Black Friday 2023 все още няма налична информация. Въпреки това, може да разгледаме някои от статистиките от миналогодишното издание на Black Friday eMAG, които носят интерес за потребителите.

eMAG Black Friday 2022

26,91% от поръчките са били направени през онлайн платформи.

Общата стойност на поръчките през Black Friday 2022 в eMAG е била 58,5 милиона лева.

81,76% от трафика на сайта е бил генериран от мобилни устройства.

36,85% от клиентите са предпочели вземане на поръчките от точка за доставка.

eMAG Black Friday 2021

През Black Friday 2021 броят на посетителите на eMAG.bg е бил над 2,69 милиона, а общата стойност на поръчките е била 55,9 милиона лева.

74,83% от трафика на сайта е бил генериран от мобилни устройства през Black Friday 2021.

През Black Friday 2021 броят на поръчаните продукти е бил над 382 000.

eMAG Black Friday 2020

Броят на посетителите на eMAG през Black Friday 2020 е бил над 2,43 милиона, а общата стойност на поръчките е била 47,6 милиона лева.

72,65% от трафика на сайта е бил генериран от мобилни устройства през Black Friday 2020.

Тези статистики показват, че Black Friday в eMAG е един от най-големите онлайн търговски събития в България, като трафикът от мобилни устройства и онлайн плащанията продължават да нарастват година след година.

Интересни факти за Black Friday

Black Friday е празник, който се провежда ноември месец и е известен с намаленията по магазините и големите тълпи. Въпреки това, има няколко теории за произхода на този празник. Една от тези теории е, че “Black Friday” е наименован така заради катастрофалната икономическа криза от 1869 година в САЩ. Друга теория е, че името произлиза от факта, че в 1950-те години мениджърите на фабрики в САЩ почнали да наричат петък след Деня на благодарността “Black Friday”, защото много от техните работници решавали да се представят на работа болни, за да удължат почивния си уикенд. Този термин постепенно се превърнал в общоизвестен и днес се използва като символ на началото на празничния сезон.

В България Black Friday започна да се провежда през 2015-та година. Тогава няколко онлайн магазина предложиха няколко продукта с намаления. След това, празникът постепенно стана все по-популярен и днес е един от най-големите търговски събития в България. В родната ни страна Black Friday се провежда в края на ноември месец и продължава няколко дни. Множество магазини, както онлайн, така и офлайн, предлагат намаления на продукти от различни категории, включително електроника, дрехи, обувки и много други. В допълнение към това, магазините предлагат безплатна доставка, възможност за връщане на продуктите и други привлекателни оферти, за да привлекат повече клиенти.

Първото Black Friday събитие, което се проведе в България, беше организирано от онлайн магазина eMAG. През 2015-та година те предложиха намаления на много продукти. След това, всеки следващ Black Friday в България беше все по-голям и по-успешен, като магазините предлагаха все по-големи намаления и привлекателни оферти.

В заключение, Black Friday е един от най-големите търговски събития в света, който се празнува в много страни, включително България. Този празник предоставя възможност за пазаруване на преобладаващо намалени цени и се наслаждава на голям успех сред потребителите.

Често задавани въпроси

Какви оферти ще има по време на Черен петък в емаг?

eMAG обикновено предлага огромен избор от продукти на ниски цени по време на Черен петък, включително електроника, дрехи, обувки, книги и други.

Как да се подготвим за eMAG Black Friday?

За да се подготвите за емаг Черен петък, можете да се абонирате за бюлетина на магазина, да следите социалните мрежи на eMAG, да направите списък с продуктите, които искате да закупите, и да проверите наличността на продуктите предварително.

Какво е политиката на връщане на продукти по време на емаг Черен петък?

Политиката на връщане на продукти по време на емаг Черен петък е същата като по време на другите периоди на годината. Ако не сте доволни от закупения продукт, можете да го върнете в рамките на 30 дни.

Как да направим поръчка по време на емаг Черен петък?

Можете да направите поръчка по време на Черен петък на eMAG, като посетите уебсайта на магазина или изтеглите мобилното приложение на eMAG. Продуктите, които искате да закупите, можете да добавите в кошницата си и да следвате инструкциите за плащане и доставка.

Кога е Черен петък в емаг?

Емаг Черен петък обикновено се провежда през ноември, но конкретната дата за кампанията все още не е обявена.

Къде мога да намеря най-добрите оферти за Черен петък?

Най-добрите оферти за Черен петък може да бъдат намерени в различни магазини, както онлайн, така и във физическите магазини. Обикновено магазините предлагат специални оферти и намаления на продукти по време на Black Friday, за да привлекат повече клиенти.

Какви са най-големите търговски събития в България?

Най-големите търговски събития в България включват Черен петък, Cyber ​​Monday, Christmas Sales и други празнични събития.

Какво е международният ден на онлайн пазаруване?

Международният ден на онлайн пазаруване се провежда на първия понеделник на декември месец и е известен с името Cyber Monday. Този ден е посветен на онлайн пазаруването и обикновено магазините предлагат специални оферти и намаления на продукти.

Какво е важно да имате предвид при пазаруване на Черен петък?

При пазаруване на Черен петък е важно да имате предвид, че магазините често предлагат специални оферти и намаления, които могат да бъдат изчерпани бързо. Затова е добре да планирате пазаруването си напред и да се насочите към продуктите, които ви интересуват.

Мога ли да се върнат закупен продукти по време на Черен петък?

Да, повечето магазини предлагат възможност за връщане на закупен продукт, включително и по време на Black Friday. Въпреки това, е важно да проверите условията за връщане на продуктите, които предлага магазинът, преди да закупите продукта.

Виж офертите

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo