Най-Добрите Телевизори Philips за 2024

Независимо дали става въпрос у дома, в офиса или докато сте на почивка, телевизорът от лукс с миналото, днес е задължителен. С него, колкото и да сме уморени, лягаме на дивана или на удобното кресло, отпускаме се и се пренасяме като герой от филма, или просто слушаме музика.

Стане ли въпрос за работа, неименуемо телевизорът е огромен помощник. На него може да пускате презентации и клипове пред колегите и колкото е по-качествен, толкова по-голямо впечатление ще направи и проектът Ви. Добър телевизор Philips е като добрата храна. Ценен, задължителен и неизменна част от ежедневието Ви.

Най-добрите телевизори Philips

1. Телевизор Philips 65OLED705/12

Philips 65OLED705/12

Виж цената за днес

Марката Philips, която е една от доказаните на пазара стане ли въпрос за качество, с множество иновации и подобрения от своите предшественици. Той е с големина на дисплея 65 инча, така че спокойно и безпроблемно да гледате любимите си предавания и филми. Тънък лед дисплей, който можете да поставите и на стената, или на секция, или на специална маса. А в допълнение с това дизайнът е изчистен и без рамка.

OLED е технологията на дисплея, която заедно с Ambilight magic ефектите, картината изглежда жива, наситена и реална. От изключително важно значение за един телевизор е процесорът. На този модел е P5. Това е високо качество, защото палитрата от цветове, допълнена с останалите функции, е пъстра. Изображенията са наситени, тоновете меки, пастелни и преливащи се, без остри ръбове и резки контрасти.

Dolby Vision и Dolby Atmos са двете системи, които ще поставят последния щрих по отношение на картината. Това са премиум звукови и видео формати Dolby ще Ви позволят да чувате ясно и реално, все едно действието се разиграва пред очите Ви, в хола. Телевизорът Philips 65OLED705/12 е с качество на картината 4К е  съвместим с основните HDR формати, включително Dolby Vision. Получавате най-добрата картина, на която можете да се насладите в пълнота.

Това е Smart телевизор, който е на операционна система Android. Така че не само филмите и предаванията са тези, на които да се насладите. Можете да влизате в google, да търсите информация, да пуснете youtube и други приложения. DTS Play-Fi е система, която позволява да свържете високоговорители от цялата къща и навсякъде да чувате звука от телевизора Ви. И за да докажем, че е от умните: може да изберете от дистанционното гласова команда и да говорите с google assistant или пък да помолите Alexa да го управлява.

2. Телевизор Philips 50PUS8536/12

 

Philips 50PUS8536/12

Виж цената за днес

Този модел е отново със стилен дизайн, без рамки и множество функции. Той обаче е по-малък като картина от предшественика си и е 50 инча. Функциите му обаче не са по-малко завладяващи. Процесорът е P5, което означава мощен, силен, качествен и бърз. Всичко онова, което е важно за един телевизор.

Картината е поразителна. 4К картина, която е съвместима с всички HDR формати и Dolby Vision. Това означава, че цветовете ще се реални, наситени, а преходите плавни. Dolby Vision и Dolby Atmos са системите за перфектен звук и картина, така че каквото и да гледате, ще се чувствате все едно сте в кино залата. Моделът е от умните Android системи, така че позволява да използвате и поддържаните от него приложения и да се забавлявате.

DTS Play-Fi съвместимост е следващата му функция, което означава, че можете да пуснете телевизора в едната стая, а със свързани високоговорители, да следите случващото се на филма или предаването. Ще зарадваме и геймърите. Той има  HDMI 2.1, което означава, че започнете ли да играете, има функция за автоматично забавяне на конзолата. Движенията са реални, плавни и бавни. Можете да говорите с Google assistant или пък Alexa.

3. Телевизор Philips 58PUS8545/12

Philips 58PUS8545/12

Виж цената за днес

Поредният трети добър модел на марката Philips. Той е 58 инча, което е достатъчно, за да се настаните удобно на меката мебел и гледате нещо любимо и развлекателно. И при този модел е налице иновацията Ambilight. Това са специални светодиоди около ръба на телевизора. Те реагират на ръба на телевизора и сияят. Това прави картината завършена.

Качеството на изображението и 4К и е съвместим с всички основни HDR формати, включително HDR10 + и Dolby Vision. Цветовете са наситени, реални и истински. Видеопроцесорът е високо качество и е P5. Така картината идва до нас изчистена и ако гледате екшън филм, сякаш сте герой в него и действието се развива пред Вас, а движенията са плавни.

Телевизор Philips 58PUS8545/12 работи с Android и може да използвате вместо на компютъра, телефона или таблета, а от телевизора, любимите си приложения. Моделът има вграден Google Assistant, но не Ви трябва дистанционно. Всичко може да се управлява само по гласова команда от Вас. Искате Netflix сериал, кажете на телевизора си. Той ще изпълни задачата.

Телевизорът работи Alexa, така че опциите Ви се разширяват. Smart модел с много възможности. DTS Play-Fi като функция я има и при този модел, така че пускате телевизора в хола, настройвате говорителите в кухнята и следите това, което искате. Това е поредният умен телевизор, който е в отлично съотношение цена и качество, обогатен с множество функции.

4. Телевизор Philips 55PUS7805/12

Philips 55PUS7805/12

Виж цената за днес

Моделът на 55PUS7805/12 е 55 инча, което осигурява удобство при гледането на телевизия и истинска наслада. Ambilight функцията отново е налице, така че да гарантира светодиодите в краищата на телевизора проектират цветовете на екрана по стените и в стаята, в реално време. Перфектната картина с перфектния телевизор.

4K UHD LED е другата характеристика на този модел, от изключителна важност за качеството, което получавате. 8 милиона пиксела, идеална резолюция и Ultra HD характеристика. Всичко, което гледате на телевизора Ви, ще е с пълната палитра цветове, наситено, контрастно и в пъти по-ярко. Тук не става въпрос обаче за HDR,а HDR 10+ или това са динамичните метаданни, които осигуряват плавно преливане от кадър в кадър.

Процесорът е P5, така че картината е толкова реална, сякаш оживява пред Вас. Едновременно се допълва с Dolby Vision и Dolby Atmos функциите, които придават идеално звука, който достига до Вас. За разлика от предишните 3 модели, тук операционната система не е Android, а Saphi. Това е нова операционната система, използвана от някои от моделите. Само един бутон и пред Вас се открива меню от възможности. А имате и достъп до приложения като YouTube, Netflix и Amazon Prime Video. Един модел, който има изобилие от функции и толкова дълга книга с инструкции, че ще Ви отнеме доста време, за да прочетете и изпробвате.

5. Телевизор Philips 50PUS7506/12

Philips 50PUS7506/12

Виж цената за днес

Той е различен, стилен по дизайн и с изобилие от функции. Той работи с операционна система Saphi. Иновативна и непозната, но пък позволява да управлявате телевизора си сякаш е Вашият мобилен телефон. Дисплеят е LED, клас G. Това е от новостите на Philips, излязъл през 2021 година и тепърва готов да ни очарова.

Отново същия процесор P5, но качеството на картината е още по-изчистено и наситено от предишните модели. Ultra HD е това, което поддържа и получавате, а така действието оживява пред Вас. Останалите функции за звук и картина като Dolby Vision са задължителни, защото качеството, което Philips предоставят, е ненадминато. Картината, която получавате няма аналог. Телевизорът е с функция за звука Dolby Atmos, така че да се наслаждавате на звук от високо качество, сякаш сте с кино салон или сега записват филма пред Вас.

Моделът е с множество жакове за кабели и флашки, включително и wi-fi. Той е плосък, така че идеално може да прилепне към стената и да не заема много място у дома, няма рамка и е в стилен черен цвят.

6. Телевизор Philips 58PUS8536/12

Philips 58PUS8536/12

Виж цената за днес

Това е последният модел, който като характеристики, много прилича на предния. Основната разлика е в това, че той е 58 инча, което го прави идеален за хората, които искат голям телевизор и огромна картина в хола си. Енергийната му ефективност съгласно новите европейски стандарти е клас G. Това е нов и иновативен модел на Philips от 2021 година.

На първо място е Ambilight magic функцията, при която светлодиодите в края на екрана реагират на действието на телевизора и издават меко сияние. Картината става приятна за гледане и недразнеща окото. Процесорът на P5, защото това е най-доброто на пазара, което се предлага, а Philips отлично знаят това.

Отново са налице задължителните за тези модели функции за кинематография: Dolby Vision и Dolby Atmos за кристално чисти звук и картина и TS Play-Fi съвместимост с високоговорителите във всяка една стая. Качеството на картината и 4К UHD TV. Цветовете са наситени, ярки, богата палитра от сенки и светлосенки и реална картина, сякаш участвате в предаването, което гледате или филма.

За геймърите също е помислено като телевизорът има най-новия HDMI 2.1. Така започвате да играете и се включва настройката за минимално забавяне. Android системата му позволява да използвате телевизора си, както желаете и разглеждате любимите си приложения, а въвеждането става лесно: дистанционното е с qwerty клавиатура, а това пести време. Може да говорите с Google Assistant или Alexa. Наистина умен телевизор, който създава удобство в ежедневието и истински релакс у дома вечер.

7. Телевизор Philips 43PUS8536/12

 

Philips 43PUS8536/12

Виж цената за днес

Това е един от най-предпочитаните модели, стане ли въпрос за по-малък телевизор. Колко да е малък: 45 инча, клас G. Philips са заложили във всеки един телевизор гаранцията за качество на звук и картина, именно чрез функцията Ambilight. Тя е иновативна и различна, а Вие ще можете да усетите всеки един момент от картината, нежно и внимателно.

Отново видеопроцесорът е P5- гаранция за качеството на телевизора и сигурност за Вас. Може да сте убедени, че картината, която ще получите, ще изглежда истинска и реална. За това допринасят и двете системи за звук и картина Dolby Vision и Dolby Atmos. Това значи, че Вие гледате HDR съдържание, което е изчистено, кристално и дори може да помислите, че филмът се режисира директно пред Вас.

Този модел е на операционна система Android. Така че можете да сърфирате, да пускате любими приложения и да се забавлявате. Едно временно с това да използвате гласови команди за Alexa или Google Assistant. DTS Play-Fi съвместимост е функцията, която позволява, в която й стая да сте, включвайки високоговорителите, да следите филма или предаването, без да изпускате важни моменти.

И ако мислите, че това е много като функции, стигаме до любимата: тази на геймърите. разполага с най-новия HDMI 2.1. Така, когато започнете да играете, се включва настройка за минимално забавяне. Дистанционното на този модел дори е умно. То има qwerty клавиатура, така че да изписвате и бързо намирате желаното съдържание. А като визия е стилно бижу, дизайн и плосък led дисплей.

Най-Добрите QLED Телевизори | Най-Добрите OLED Телевизори | Най-Добрите Телевизори Sony | Най-Добрите Телевизори Philips | Най-Добрите Телевизори Samsung | Най-добрите телевизори | Най-Добрите Телевизори LG |  Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Какво е важно да знаете при избор на телевизор Philips?

Независимо какво избираме дали е фитнес уред, четка за коса или телевизор, ние трябва да сме на ясно какво точно търсим. В случая дали да е един телевизор по-нисък клас, на който само да гледаме кабелна или сателитна телевизия или да има повече функции.

Залагайте на нови модели телевизори след 2020 година, защото с оглед на въведените европейски стандарти, се подобряват ключови характеристики, важни за качеството и продължителността на живот.

Следете за процесорът, който е желателно да е P5

Екранът на телевизора какъв да бъде според това с какво място разполагате. Ако искате компактен модел, който можете да окачите на стената, то заложете на плосък екран, а може дори модели без рамка.

Ако искате кристален звук и картина, търсете функциите Dolby Vision и Dolby Atmos
За да можете да използвате различни приложения на телевизора си, проверете каква е операционната му система.

Ако обичате на играете игри, то проверете дали има функция за минимално забавяне.

Често задави въпроси

Колко е гаранцията на моя телевизор?

На този тип уреди гаранцията е 2 години, но някои от физическите магазини, които предлагат техника има „Застраховка удължена гаранция“ от 1 до 3 години. Всички модели с функцията Ambilight имат гарантирана 5 годишна удължена гаранция.

Мога ли да пускам снимки, клипове или дори филми от моят телефон към телевизора?

Посочените модели на Philips са най-добрите на пазара. Те имат wi-fi, така че можете и това става бързо и безпроблемно.

Могат ли да се записват и съхраняват филми, клипове или откъси от предавания, която сме гледали?

Можете, само проверете колко GB е капацитетът на съхранение на Вашия телевизор. Така дори да Ви няма или да излезете, можете да пуснете телевизора, да запишете и после да изгледате с удоволствие на дивана.

3.8/5 - (5 votes)
Review-bg.com
Logo