Най-Добрите Телевизори LG за 2024

В покупката си на телевизор всеки се стреми да направи максимално оптимален и комплексен избор, който да обобщава в себе си високо качествена картина, реалистичен съраунд звук и прилична цена. Покупката на телевизор не е просто поредното снабдяване на дома с поредния ел уред. Покупката на нов телевизор е реална инвестиция в доброто настроение и в забавлението за Вас и всички около Вас. Телевизорът е този, който обединява! Този който информира, впечатлява и забавлява.

На пазара в наши дни, можете да откриете огромно разнообразие от марки телевизори, произведени в различни държави, но както във всяка една друга палитра, и в тази се открояват лидери и не чак толкова сполучливи марки.

Телевизорите произведени от компанията LG определено са сред лидерите! Като производители, именно те са тези, които съществуват от най-дълго време, което е проработило изцяло в техен плюс, защото дългото присъствие в пространството им е дало огромно предимство в развитието и в усъвършенстването на използваните от тях технологии. Точно в този ред на мисли сформирахме за Вас списък с най-добрите телевизори LG.

Най-добрите телевизори на LG

1. Телевизор LG OLED55CX3LA

LG OLED55CX3LA

Виж цената за днес

Телевизор LG OLED55CX3LA си конкурира успешно с огромните и качествени екрани в кино салоните, не само заради впечатляващия си 55 инчов екран (139см диагонал), но и заради уникалната си технология от самосветещи пиксели, които правят картината му много по-осветена, ярка и реалистична в сравнение с картините на останалите конвенционални телевизори.
LG OLED55CX3LA използва операционната система WebOS, задвижвана от Quad core процесор и даваща Ви безкрайни възможности, като Mirroring към iOS и Android устройства, гледане на най-новите филми, сериали и клипове на YouTube, Netflix и HBOGo, както и управление само с Гласови команди чрез гласовия асистент Alexa.

LG OLED55CX3LA използва изкуствен интелект (AI), който още е наричан AIThinQ. AIThinQ отключва възможността за управление на телевизора само чрез силата на гласа и без никакво докосване на дистанционното.

Друга част от уникалните и иновативни технологии на LG OLED55CX3LA заема технологията 4K Upscaler. Чрез мощен чип от вътрешната страна на панела на телевизора, технологията 4K Upscaler различава, когато картините са с висока 4К резолюция и когато не са, като се стреми да доближи влошеното качество до максимална ясното и ясна разделителност. Подобна на тази производителност пресъздава и технологията Ultra Luminance Pro, която също присъства в челните позиции на технологиите на LG OLED55CX3LA. Ultra Luminance Pro интелигентно разпределя мощността, за да увеличи още повече пиковата яркост. Това допринася и до увеличаването на общото съотношение на контраста, за да се даде на филмите и телевизионните предавания, смел и наситен външен вид, който преди години не беше възможен за постигане.

2. Телевизор LG 50NANO753PR

 

LG 50NANO753PR

Виж цената за днес

LG 50NANO753PR е Smart, LED телевизор, притежаващ специална технология – NanoCell. Тази технология работи в полза на всички 8 милиона пиксела, които имате на разположение в картината. NanoCell се свързва с пикселите, като подобрява тяхната работа и прави производителността им да изглеждат по възможно най-добрия начин.
Гласовият асистент ThinQ ще бъде Ваш пръв помощник в управлението на телевизора, с който ще впечатлявате всички около Вас, а и ще улесните ежедневието си, като си спестите досадното и тромаво натискане на безброй копчета, докато намерите любимото си предаване или сериал.

Тези мощни технологии се захранват от още по-мощния AI Processor 4K, с който получавате и още ALLM и FILMMAKER MODE™ за невероятно изживяване на всеки филмов кадър и всяко курсивно движение.

Аудио технологиите на LG 50NANO753PR ще Ви накарат да се чувствате сякаш се намирате в центъра на всяка сцена, а не пред нея. Това са технологиите Ultra Surround, Clear Voice, Wireless Sound Sync, AI Acoustic Tuning, Bluetooth Surround и Ready e-ARC

3. Телевизор LG OLED55C11LB

 

LG OLED55C11LB

Виж цената за днес

Smart телевизор, с OLED екран и специална HDR технология. Ще се влюбите в този телевизор. Ще се влюби в него и целият Ви интериор, защото LG OLED55C11LB притежава невероятно тънък, стилен и красив дизайн на панела, проектиран така, че да не остане незабелязан. LG OLED55C11LB можете да поръчате в стилен Meteor Titan или нежен Vanilla White цвят.

Този модел може да се побере дори в малки жилища с ограничено свободно пространство, заради компактните си размери и възможността си да бъде изложен върху статична стойка, като истинско произведение на изкуството. Можете да изберете картина от световни майстори-художници, от галерията на телевизора, и да я запазите в формат на фонов режим.

Така пред Вас няма да стои просто един тъмен екран на телевизор, а истинско и оригинално художествено произведение. Телевизор LG OLED55C11LB е създаден за ценителите и любителите на красотата. Но, характеристиките му изобщо не свършват до тук! LG OLED55C11LB ще Ви плени със своята пъстра и наситена картина от цветове и нюанси, комбинирани с изчистени и завладяващи звукови ефекти:

Pixel Dimming регулира автоматично настройките на осветеност на пикселите, за да не остави тъмни и не добре осветени части от картината;

Eye Comfort Display се грижи за очите Ви, като самонастройва своята осветеност спрямо осветеността в стаята;

AI Picture Pro подобрява всеки един нюанс до неговата перфектна върхова точка;

Dolby Atmos възпроизвежда звуците така сякаш се намирате в огромен кино салон, а не в хола си;

Clear Voice Pro подобрява качеството, яснотата и отчетливостта на всеки диалог, монолог и звук на екрана.

4. Телевизор LG 75UP75003LC

LG 75UP75003LC

Виж цената за днес

Със своите невероятни размери – 191см диагонал (75 инча), телевизор LG 75UP75003LC няма как да не остане незабелязан дори, когато се намирате на далеч от него. Подходящ за големи зали, заведения или открити терени, като информационно табло или просто за забавление на Вашите гости. Доверете се на този гигант, защото именно той съгласува в себе си качествена и наситена картина, въпреки огромната мащабност на екрана си. При повечето телевизори големите екрани са не добра предпоставка за размиване и разтегляне на изображенията, както и за неуспешното им насищане с цветовата гама, но не и LG 75UP75003LC! Той ще работи в унисон с Вашите високи критерии!

LG 75UP75003LC използва ултра мощния процесор AI Processor 4K, захранван от технологиите HDR 10 и HLG и възпроизвеждащ картина с 3840 x 2160 пиксела по хоризонтала и вертикала на екрана.

Освен невероятна картина, с LG 75UP75003LC ще получите и невероятно силен и чист звук, точно такъв какъвто е подобаващ за гигантските му размери. Тук ще откриете технологиите Clear Voice III, AI Sound, AI Acoustic Tuning и Bluetooth Surround Ready. С тях ще преоткриете всеки глас, монотонен звук и всяка мелодия по начин конкуриращ на правдоподобния човешки слух, вместо статично възпроизведения. LG 75UP75003LC има 2 аудио системи и 20W мощност на вградените говорители.

5. Телевизор LG 32LM6370PLA

LG 32LM6370PLA

Виж цената за днес

Невероятен, стилен и елегантен модел с икономична цена и компактни размери. Въпреки скромните си 80см (32 инча), в сърцето на телевизор LG 32LM6370PLA ще откриете мощната операционна система WebOS. Чрез нея ще получите възможността да следите ексклузивно любимите си филми, сериали и клипове по YouTube, Netflix и HBOGo.

Различното при този модел е това, че освен в стандартен черен цвят, можете да го получите и в нежно бяло, според необходимостите в интериорното обзавеждане на помещението.

Със сигурност LG 32LM6370PLA ще се превърне в любимия Ви уред и дори ще заеме видно място във Вашето семейство. Той ще Ви забавлява, когато се нуждаете от веселие, но и ще Ви дарява с почивка, чрез релаксиращи звуци и картини, когато сте изморени след дългия работен ден. Dynamic Color ще превърне посивелите и безчувствени образи в пъстри картини, наситени с живот и енергия. Upscaler Resolution ще се погрижи всеки обект от екрана да бъде ясен и добре осветен, за да не се натоварвате като се взирате във фоновите обекти и да не се притеснявате, че ще изпуснете някой важен детайл при по-тъмните сцени.

LG 32LM6370PLA притежава 8 различни порта: 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot и 2 x USB, чрез които получавате безброй възможности, стига да бъдете креативни и да го желаете. Можете да включите компютъра си към големия екран и да прехвърлите работата си или заедно с приятели да разгледате снимките от последната Ви ваканция. Можете да свържете слушалките си, ако искате уединение или геймпада си, за да прехвърлите любимата си видео игра на най-големия екран в стаята.

6. Телевизор LG 43NANO773PA

LG 43NANO773PA

Виж цената за днес

С телевизор LG 43NANO773PA получавате 43 инчово 4К изображение в четири различни цвята на панела: кафяв, тъмно син, черен или бял.

Тук отново ще откриете възможностите на NanoCell технологията, но този път в комбинация със специалната технология HDR. Този съюз успешно разчупва всички недостатъци на досега познатите затъмнени, замъглени и не достатъчно отчетливи изображения. NanoCell допринася за по-добрата производителност на пикселите, докато HDR им вдъхва енергията, нужда им да възпроизведат изображенията така, сякаш ги гледате през лист стъкло, а не през телевизионен екран. Всеки филм, всяко движение и всеки цвят са качествено изписани, отделени и ясно очертани. Истинско вдъхновение за човешкото око!

WebOS Ви свързва със стрийминг каналите YouTube, Netflix и HBOGo, а Гласовият асистент ThinQ Ви улеснява в търсенето сред безкрайното и многообразно съдържание присъстващо в тези канали.

Всяко изображение на екрана ще се изписва с помощта на:
⦁ 4K Upscaler;
⦁ HGIG Mode;
⦁ Nano Accuracy;
⦁ Real 4K NanoCell;
⦁ Nano Color;
⦁ FILMMAKER MODE™;
⦁ Active HDR.

Като в допълнение към тях ще разполагате и с няколко тунера: DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T и DVB-T2.

След поръчка, освен телевизор, ще получите инструкции за правилна експлоатация, батерии и Magic дистанционно. Това дистанционното управление ще преобрази представите Ви за контрол. Вдъхновено от компютърните мишки, чрез него ще управлявате Вашия LG 43NANO773PA само с посочване, а опциите ще избирате чрез въртящ скрол. Изключително интуитивно и изключително лесно, без повече никакво досадно и тромаво натискане на копчета и дълго губене на време в търсене и прелистване.

7. Телевизор LG 43UP76903LE

LG 43UP76903LE

Виж цената за днес

Ако търсите прилична цена, но не за сметка на удобствата и технологиите, а напротив – притежаваща всяка една от най-съвременните иновации, то определено трябва да погледнете телевизор LG 43UP76903LE.

Този Smart телевизор, с LED дисплей и 4К качество на изображенията (3840 х 2160 пиксела) ще строи гордо на някоя от стените или статично монтиран върху своята собствена стойка върху шкаф или модулна система.

Този модел е захранван от операционната система WebOS и Ви дава широк хоризонт в забавленията сред Netfliх, HBOGo и Amazon Prime. Бъдете първите, които научавате най-важните новини, които гледате най-новите епизоди на любимото предаване или най-последните клипове на блогърите, които ежедневно следите. LG 43UP76903LE и WebOS Ви дават тази възможност!

Чрез гласовия асистент ThinQ можете да управлявате телевизора само чрез гласа си. Гласовият асистент ще запомни тембъра на гласа Ви и ще автоматизира настройките си да го разпознават и да го следват безкомпромисно. Само с глас ще можете да сменяте канала, да увеличавате или намалявате нивата на звука, дори да търсите предаването или сериала, който Ви се гледа в момента. Бъдете част от новото и съвременното. С ThinQ ще живеете в бъдещето.

Най-Добрите QLED Телевизори | Най-Добрите OLED Телевизори | Най-Добрите Телевизори Sony | Най-Добрите Телевизори Philips | Най-Добрите Телевизори Samsung | Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Какво е важно да знаете при избора си на LG телевизор?

Защо да изберете телевизор на марката LG?

LG са утвърдени лидери-гиганти в производството на телевизори, но точно това работи изцяло във Ваш плюс, когато се колебаете на коя точно марка да се доверите. LG регистрира своята дейност през далечната 1958г и успешно се превърща в опитен пионер. Не случайно логото на компанията представлява буквите “L” и “G” в кръг символизиращи света, бъдещето, младостта, човечеството и технологиите.

Защо да предпочетете операционната система WebOS за Вашия телевизор?

Заедно с внедряването на много иновации през годините, компанията LG успя да създаде своя собствена и автономна операционна система – WebOS. Освен с уникалността си, системата се характеризира с изключителната си бързина и висока производителност. Тя се сработва успешно с лидерите сред технологиите за изображения и звук. Поради факта, че съществува от много време, в нея може да откриете най-известните приложения за видео клипове и филми.

Как телевизорите на LG могат да превърнат дома Ви в Smart?

Телевизорите на LG използват оптимизирания и усъвършенстван гласов асистент AIThinQ. Той е създаден така, че да разпознава и запомня спецификите в речта на своя собственик така, че управлението с него да е максимално лесно и удобно. Ако името AIThinQ Ви звучи познато, това е така, защото компанията LG създаде свързани със SmartThinQ домакински уреди, които също ще можете удобно да управлявате само с гласа си. Тоест можете да свържете Вашия LG телевизор към останалите Smart устройства в дома Ви и успешно да управлявате всяко едно от тях само с глас. Време е да се гмурнете в бъдещето и в неговите последни възможности, не мислите ли така?

 

3.8/5 - (6 votes)
Review-bg.com
Logo