Телевизори на Изплащане – Промоции и Оферти

Телевизори на изплащане

Ако търсите нов телевизор, но не желаете да платите цялата му цена веднага, може да го закупите на изплащане. Много магазини и вериги за електроника предлагат тази опция, която ви позволява да разбиете цената на телевизора на месечни вноски.

За да закупите телевизор на изплащане, трябва да изберете магазин, който предлага тази услуга и да се запознаете с условията му. В повечето случаи, ще трябва да попълните кредитна заявка и да предоставите информация за доходите си. В зависимост от кредитния рейтинг, може да получите различни условия за изплащане.

Някои от магазините, които предлагат телевизори на лизинг, са Технополис, Техномаркет, Зора и Емаг промоции. Важно е да проверите различните магазини и да сравните цените и условията за изплащане, за да намерите най-добрата оферта за вас.

Но внимавайте, в случай, че не успеете да изплатите всички месечни вноски, може да се окажете в затруднение. Затова е важно да се уверите, че можете да платите всички вноски преди да се ангажирате с изплащане на телевизор.

Телевизионната селекция е изключително богата и включва опции за всеки бюджет. Но какво можем да направим, ако искаме конкретен модел с висока производителност, но не разполагаме с необходимата сума за закупуването му?

Решението е много просто – Много магазини в България предлага възможност за закупуване на телевизори на изплащане, бързо и лесно, без допълнителни лихви.

Ако сте решили да закупите телевизор, но не желаете да направите голяма дупка в бюджета си, тогава най-доброто решение е да изберете опцията на изплащане, като изплащате цената му постепенно.

Телевизори на изплащане – eMAG

Телевизори на изплащане

Виж офертите

По-лесно не можеш да закупиш желаните продукти на стойност между 150 и 50 000 лева от eMAG, като кандидатстваш бързо и удобно онлайн или в шоурума. Необходимо е само да имаш лична карта и да си навършил/а 18 години. Ако си служител, пенсионер или самоосигуряващо се физическо лице, имаш право на кредит. БНП Париба Лични Финанси предлага кредит в размер от 150 лв. до 12 000 лв., а УниКредит Кънсюмър Файненсинг – кредит в размер от 150 лв. до 50 000 лв. Получаваш одобрение до 2 часа, а лихвата е фиксирана за целия период на кредита и няма аванс.

На изплащане с eCREDIT – За повече информация тук

Защо да изберете телевизор на изплащане

Закупуването на телевизор на изплащане без оскъпяване може да бъде много полезно за хората, които не могат да платят цялата сума веднага. Ето няколко причини, поради които да изберете телевизор на изплащане.

1. Разбиване на цената на телевизора на месечни вноски – Тази опция ви позволява да разбиете цената на телевизора на месечни вноски, които са по-малки и по-лесни за плащане в сравнение с плащането на цялата сума веднага.

2. Лесна процедура за плащане – Много магазини предлагат лесна процедура за изплащане, която ви позволява да закупите телевизора без да се занимавате със сложни документи и процедури.

3. Ниски лихви – В повечето случаи, лихвите за изплащане на телевизор са по-ниски, отколкото при други видове кредити, което ви позволява да платите по-малко пари в крайна сметка.

4. Икономия на пари – Ако закупите телевизор на изплащане, можете да запазите парите си за други нужди и да ги използвате за нещо друго, което е по-важно за вас.

5. Постоянно обновяване – Закупуването на телевизор на изплащане ви позволява да обновите телевизора си по-често, тъй като можете да го изплащате на месечни вноски и да закупите нов модел, когато това е необходимо.

6. Ползи от карти за лоялност – Някои магазини предлагат карти за лоялност, които ви позволяват да получите точки с всяка покупка. Тези точки след това могат да бъдат използвани за намаления или за закупуване на други продукти.

Тези са някои от основните причини поради които да изберете телевизор на изплащане. Важно е да се уверите, че можете да платите всички месечни вноски и да изберете магазина, който предлага най-добрите условия за вас.

Различни опции за закупуване на телевизор на изплащане

1. Телевизор на изплащане без оскъпяване – това е опция, при която ще плащате същата цена за телевизора, която бихте платили, ако го закупите веднага на пълна цена. Тази опция обикновено се предлага с кредит от банка или финансова институция.

2. Телевизор на изплащане без първоначална вноска – това е опция, която ви позволява да започнете да изплащате телевизора, без да плащате първоначална вноска. Това може да бъде удобна опция, ако нямате достатъчно средства, за да платите първоначалната вноска. 

3. Телевизор на изплащане без лихва – това е опция, която ви позволява да закупите телевизора на изплащане, без да плащате лихви върху кредита.

4. Телевизор на изплащане без трудов договор – това е опция, която може да бъде удобна, ако не сте служител или не разполагате с трудов договор.

Какво е важно да знаете при покупка на телевизор на изплащане

1. Лихва: Трябва да проверите каква лихва ще плащате за кредита. Най-добре е да сравните различни кредитни предложения, за да намерите най-изгодното. Обърнете внимание, че по-ниската лихва не е винаги най-добрият избор, тъй като може да има скрити такси или по-кратък период за изплащане на кредита, което може да увеличи месечните вноски.

2. Условия за кредита: Трябва да знаете какви са условията за кредита. Например, колко месеца ще трябва да плащате, каква е месечната вноска, какво ще стане, ако закъснеете с плащането и т.н. Важно е да разберете какви са разходите, свързани с кредита, за да можете да вземете правилното решение.

3. Такси и такси за обработка: Проверете дали има скрити такси или такси за обработка на кредита. Тези такси могат да увеличат общата сума, която ще трябва да платите. Уверете се, че сте запознати с всички такси и разходи, свързани с кредита.

4. Гаранция: Проверете гаранцията на телевизора. Много производители предлагат гаранция за определен период от време, но е важно да знаете какво покрива тази гаранция и какво не. В случай на проблем с телевизора е важно да знаете какви са ви опции за ремонт или замяна.

5. Застраховка на телевизора: Проверете дали има възможност за осигуряване на застраховка за телевизора. Това може да ви защити от неочаквани разходи, ако телевизорът се повреди или бъде откраднат.

6. Бюджет: Накрая, трябва да планирате бюджета си така, че да можете да плащате месечните вноски без да се налага да жертвате други необходими разходи. Уверете се, че можете да си позволите месечните вноски, преди да се ангажирате с кредит за покупка на телевизор.

Виж още: Разпродажба на телевизори | Най-добрите телевизори | Евтини телевизори |

Често задавани въпроси при покупка на телевизор на изплащане

Какви документи ми трябват, за да закупя телевизор на изплащане?

Обикновено ще ви бъдат необходими документи като лична карта, трудов договор и документ, който посочва вашия доход или осигуровки.

Какъв ще бъде размерът на месечната вноска за закупуване на телевизор на изплащане?

Размерът на месечната вноска ще зависи от цената на телевизора, броя на изплащанията и договорените лихви.

Каква е лихвата за закупуване на телевизор на изплащане?

Лихвата за закупуване на телевизор на изплащане може да варира в зависимост от магазина и от избрания от вас период на изплащане.

Какъв е периодът на изплащане на телевизор на изплащане?

Периодът на изплащане може да варира в зависимост от магазина и от избрания от вас продукт. Обикновено периодът на изплащане е между 3 и 38 месеца.

Какво се случва, ако не мога да платя моята месечна вноска?

Ако не можете да платите месечната си вноска, задължението ще бъде прекратено. Магазинът може да вземе допълнителни такси, ако не платите вноската в срок.

Какъв е периодът на гаранция за телевизор на изплащане?

Периодът на гаранция може да варира в зависимост от магазина и от избрания от вас продукт. Обикновено периодът на гаранция е между 2 и 5 години.

Мога ли да изплатя телевизора си по-рано, отколкото е договорен периодът на изплащане?

Да, можете да изплатите телевизора си по-рано в повечето магазини, но може да ви бъдат взети допълнителни такси за това.

Как ще мога да следя моите месечни вноски и да получавам информация за моя дълг?

Обикновено магазините ви изпращат месечни известия за вашите месечни вноски и дълга ви. Можете да се свържете с магазина, ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация.

Виж офертите

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo