Най-добрите евтини телевизори

Най-Добрите Телевизори

Как да изберем най-добрия евтин телевизор

Тези, които помнят старите телевизори, остават изумени от развитието на технологиите, които днес предлагат. И като се има предвид, че еволюцията е нормална и продължава, днес имаме голям избор на евтини телевизори. Такова устройство предлага много предимства: те са много тънки, издръжливи, консумират малко ток, имат ясна картина в ярки цветове и не замърсяват. Но как да изберем евтин телевизор? Има някои важни критерии, по които ще изберем най-добрия евтин телевизор за вас.

На първо място, диагоналът на екрана: препоръчително е разстоянието между телевизора и вас да е около 1, 5 пъти по-голямо от диагонала на телевизора; като пример, достъпният продукт може да има стойност, близка до 60 cm – това отнема около 1 метър разстояние от екрана.

Най важното, за най-добрите евтини телевизори е качеството на изображението. Той е основен критерий и зависи от резолюцията. Тя може да бъде HD (720p) или Full HD (1080px); избирате според вашия бюджет.

Свързаността все още е въпрос на интерес и добър евтин телевизор трябва да има 1 или 2 HDMI и USB 2.0 порта. Друг избор е Smart или не: Smat телевизорите са по-скъпо, но ви позволяват да сърфирате в интернет, социални мрежи или видео стрийминг и да синхронизирате вашия смартфон с екрана.

Не знаете къде се предлагат евтини телевизори на добра цена? Не е трудно да се отговори: онлайн магазините ви предлагат много разнообразни оферти на ниска цена, с гаранция и възможност за връщане, ако има някакво недоволство.

Виж още: Най-добрите телевизори

Най-добрите евтини телевизори

Wellington 32HD279

Телевизор Smart LED Wellington 32HD279Ако искате да намерите най-добрия евтин телевизор, ние ви предлагаме като възможна опция този Wellington Smart TV с HD Ready резолюция, който ви дава ясни и живи цветове.

Диагоналът на екрана е задоволителен за повечето, с 81 см. Tака визуалният опит ще бъде безупречен, ако разстоянието на екрана и окото е около 1,3 метра, 1,5 метра.

Екранът е изключително тънък и лек, с размери 185 x 735 x 478mm. По отношение на връзките, можем да споменем Wireless, Слот CI+, 1 USB вход (можете да гледате филми или снимки) и 2 HDMI порта за свързване на устройството към външни аудио източници (конзола, камера, декодер).

Като Smart, можете да разглеждате онлайн и да синхронизирате телефона си, за да можете да правите поръчки по телефона. Слотът CI + ви позволява да пропуснете декодера, като промените програмите директно от дистанционното управление на телевизора.

Виж цената за днес

Виж още: Как да изберем телевизор?

Star-Light 32DM6500

Телевизор Smart Android LED Star-Light 32DM6500

Star-Light 32DM6500 е един от най-евтините смарт телевизори. Осигурява комфорт за спални и малки стаи. Той се предлага на много достъпна цена.

Той е малък и среден телевизор. Диагоналът е 81 cm или 32 инча. Разделителната способност на екрана е High Definition – HD, 1366 x 768 пиксела.

Изображенията са достатъчно ясни, като се има предвид, че телевизорът не е много голям. Не трябва да пренебрегваме факта, че това е евтин телевизор. По принцип за диагонал от 81 см, мисля, че HD резолюция е достатъчно.

Виж цената за днес

 

Horizon 32HL7320H

Телевизор LED Horizon 32HL7320H

Този модел Horizon 32HL7320H, може да се препоръча като евтин и добър телевизор, които предлага добра картина, с HD 1366 x 768 пиксела, която осигурява ясен и реалистични цветове и контраст и по-добра светлина.

По отношение на свързаност, той разполага с USB вход, така можете да погледнете видео или снимки и HDMI порт, чрез които можете да се свържете на дисплея различни източници на звук и видео (DVD, конзола, камера).

Виж цената за днес

Най-Добрите QLED Телевизори | Най-Добрите OLED Телевизори | Най-Добрите Телевизори Sony | Най-Добрите Телевизори Philips | Най-Добрите Телевизори LG | Най-Добрите Телевизори Samsung

5/5 - (4 votes)

Напиши коментар

Lost Password