Най-Добрите Телевизори Samsung за 2024

Днес във всеки дом има телевизор. Благодарение на това устройство можете да изпълнявате огромен брой функции, като например, гледане на съдържание от външни устройства, съвременни конзолни игри или просто забавление на добър Smart TV, възпроизвеждане на видео и др. Обичайните телевизионни канали могат да се отварят и онлайн. Един от водещите лидери в производството на телевизори е южнокорейската марка Samsung.

Samsung телевизори – най-добрите и най-успешните по отношение на цена и качество. Под качество имаме предвид както разделителна способност, цветово изображение, детайли и технологии.

Сред многото представители на пазара, Samsung има най-широко представяне. Компанията се отличава с техническия баланс на своите продукти и почти няма недостатъци в представените функции на Samsung. Samsung е може би най -големият производител на телевизори. Те са номер 1 в продажбите на телевизори.

Гамата от телевизори на компанията е една от най-широко разпространените. Предлагат се – както ниско бюджетни 4K LED телевизори така и премиум 8K телевизори. Асортиментът е огромен. Сега Samsung притежава много фабрики по целия свят. 

Най-добрите телевизори Samsung

1. Samsung 65Q60A

Samsung 65Q60A

Виж цената за днес

Samsung Q60A е базовата серия от гамата QLED телевизори на Samsung за 2021 г. Като основен QLED телевизор, Q60A се предлага с цвят с квантови точки, който ви позволява да се наслаждавате на богата гама от цветове и точно възпроизвеждане на цветовете. 4K резолюцията на Q60A е допълнена от UHD Upscaling технология, която осигурява превъзходна яснота на изображението не само за 4K, но и за обикновено съдържание.

Samsung Q60A се предлага в различни размери, от най -малкия 43 ” диагонал до невероятните 82″. Това означава, че винаги има Q60A, който пасва на вашия дом, независимо дали живеете в малък апартамент или в голяма къща.

Q60A е с елегантен дизайн като неговия предшественик QLED телевизор Samsung Q60T. Основната разлика във външния вид е дебелината на корпуса, която е намаляла с повече от три сантиметра. Този дизайн се нарича AirSlim. Той има тънка рамка, за да гарантира, че изображението заема възможно най -много място на предния панел.

2. Samsung 55TU7092

Samsung 55TU7092

Виж цената за днес

Телевизор Samsung 55TU7092 ще ви зарадва с ясна реалистична картина. Неговият мощен графичен процесор увеличава до 4K Ultra и автоматично коригира настройките, за да усъвършенства всеки кадър. HD прави специалните ефекти наистина правдоподобни и впечатляващи. Таблото за управление ви помага бързо да превключвате между онлайн кино и други приложения.

Моделът позволява да го свържете към домашната си Wi-Fi мрежа, за да използвате пълния му потенциал. Може да използвате картина от смартфон или таблет на голям екран. Функцията работи навсякъде по света, където има достъп до Интернет. Тя ви позволява да показвате на близките си най -интересните моменти от пътуване, концерти в реално време. Той е идеален за геймъри. Увеличава се контраста и се получава VR изживяване.

3. Samsung 65TU8372

 

Samsung 65TU8372

Виж цената за днес

Samsung 65TU8372 е базовата серия от гамата QLED телевизори на Samsung за 2021 г. Той предлага най-доброто изображение, което някога сте виждали. Със 100% цветен обем, Quantum Dot поема светлината и я превръща в нещо невероятно, при всяко ниво на яркост.

4K резолюцията е допълнена от HD технологията, която осигурява превъзходна яснота на изображението не само за 4K, но и за обикновено съдържание.

Samsung 65TU8372 се предлага в голяма гама от размери, от най -малкия 43 ” диагонал до невероятните 82″. Това означава, че е подходящ за всеки дом.

4. Samsung 82TU8072

Samsung 82TU8072

Виж цената за днес

Едно невероятно изживяване с модела Samsung 82TU8072, 82″ (207 см), Smart, 4K Ultra HD, LED. Може да се използва с голяма лекота.

Потопете се в цветовата палитра, която предлага Crystal Display. Може да видите всеки цветови нюанс до най-малката подробност.

С Crystal Processor 4K получавате супер качество на картината. Моделът притежава елегантен и модерен външен вид – минималистичен стил, гледа се от всеки ъгъл. Потопете се в най-впечатляващото изображение.

Изживейте реалността с 4K UHD резолюцията. Той надхвърля обикновения FHD с 4 пъти повече пиксели. Предлага контрастни и ярки изображения. Преживяването е, все едно сте на сцената.

Детайлите – HDR повишава яркостта, предлага богата гама от цветове и визуални детайли, дори и в най-тъмните изображения.

Радост за геймърите – Game Enhancer

С Game Enhancer се оптимизира екрана, за да имате повече контрол и забавяне на входа. Изживяването е голямо – насладете се на плавна игра в най-впечатляващата ѝ форма, без прекъсване и размазване при движение.

5. Samsung 43AU9072

Samsung 43AU9072

Виж цената за днес

Моделът предлага изображения с милиард цветови нюанса. Dynamic Crystal Color осигурява оптимизация на цветовете, до най-малките детайли.

Процесорът Crystal 4K предлага резолюция до 4K на съдържанието. Наслаждавате се на по-реалистично цветово представяне, благодарение на усъвършенстваната технология за картографиране на цветовете.

HDR – предлага широка гама от нива на осветеност, така че можете да се насладите на огромен спектър от цветове и фини детайли.

Xcelerate – предлага най-новите игрови технологии, създадени, за да ви помогнат да печелите повече игрови сесии.

Super Ultrawide GameView & Game Bar – съотношението 21:9 и 32:9 осигурява допълнителна зона за гледане – увеличава се максимално игровото изживяване. Може да оптимизирате играта си с Game Bar менюто. То ви позволява да правите корекции в реално време.

Завладяващо изживяване с Object Tracking Sound Lite (OTS Lite).

3D звукът от аудио каналите, виртуален, от горната зона, предлага приятно усещане.

Crystal UHD – много тънък профил, минималистичен външен вид, елегантен дизайн.

Може да гледате всичко на един екран с Multi View. Гледате едновременно на екрана на телевизора и на мобилния си телефон – свързвате телефона и Multi View.

Използвайте телевизора като компютър. Лесен достъп до вашия компютър, лаптоп или мобилно устройство директно от вашия телевизор.

6. Samsung 32T4002

Samsung 32T4002

Виж цената за днес

Доставете си наслада със своя HD телевизор – нова ера в дигиталните технологии. Моделът предлага висока разделителна способност с ясни и отчетливи детайли.

Елегантен дизайн, привлича вниманието със своята минималистичност, без рамки прави телевизора да изглежда невероятно, независимо под какъв ъгъл гледате, гарантира завладяваща картина.

С функцията Better Colours се подобрява качеството на изображението. Разкрива нови детайли. Динамичният контраст вдъхва живот в плоското изображение чрез корекция на контраста, предлага изключително качество на картината.

Благодарение на технологията за динамичен контраст изображенията на екрана оживяват чрез регулиране на контраста, което ви предоставя отлично качество и невероятно усещане за дълбочина на цветовете.

Телевизорът е съвместим с няколко устройства чрез безжичната връзка:

Wi-Fi: Безжична връзка, използва се за свързване на Smart TV към Интернет или за Screen Mirroring на мобилни устройства.

USB или Universal Serial Bus – интерфейс за добавяне и възпроизвеждане. Свързвате устройството с USB порт към телевизионния порт и то ще може да открие.

Моделът предлага и други характеристики като: Screen mirroring – допълнителна функция, която позволява да се гледа екрана от мобилното устройство на телевизионния екран, с Wi-Fi Direct технология ™.

7. Samsung 32T4302

Samsung 32T4302

Виж цената за днес

Моделът предлага чистота на изображението и цветови контраст чрез технологията HDR, а качеството на звука се предлага от Dolby Digital Plus.

Телевизорът предлага Wi-Fi връзка, операционна система Tizen и приложения за стрийминг Netflix, Youtube и HBO GO.

Wi-Fi: Безжична връзка, използвана за свързване на Smart TV към интернет или за Screen Mirroring на мобилни устройства.

SMART телевизорът на Samsung е с тънък профил. Изображението, което предлага е с фини детайли, както в светли, така и в тъмни сцени, благодарение на HDR технологията и HD резолюцията.

Големият диагонал позволява да се вижда цялата картина. Предлага лесен достъп до съдържание, опростен контрол чрез дистанционно управление и операционна система Tizen. Благодарение на 8-те порта и интегрираните безжични технологии ви позволяват да се свързвате с много устройства, принадлежащи на други марки.

Свързва се към интернет чрез безжична мрежа, която позволява да сърфирате в Интернет или да използвате Netflix и Youtube.

HD резолюцията е еквивалентна в съотношение на страните 1366 x 768 пиксела.

Screen mirroring функция, която позволява да се гледа екрана от мобилното устройство на телевизионния екран, без да използвате никакъв кабел, а Wi-Fi Direct технология ™.

Виж още: Най-Добрите QLED Телевизори | Най-Добрите OLED Телевизори | Най-Добрите Телевизори Sony | Най-Добрите Телевизори Philips | Най-Добрите Телевизори LGНай-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Технически нововъведения на телевизорите Samsung 

За подобряване на интелигентните функции на телевизора се използва новата операционна система Tizen 6.0.

Умните телевизори на Samsung са по -умни от всякога с нови функции, които извеждат интерактивните и свързани аспекти на телевизията на следващото ниво. Те включват функции за домашен фитнес, видео чат и дори споделяне на телевизия с други членове на семейството.

Първата от тези функции е Smart Health, която комбинира телевизор с уеб камера на трета страна, за да осигури обратна връзка за упражненията.

Тази функция е въведена за първи път през 2020 г., но последната версия включва функция за личен треньор, която не само ще ви води по време на тренировката, но също така може да провери формата ви и да преброи повторенията, като автоматично предоставя обратна връзка и проследява вашия напредък.

Той също така работи с други устройства на Samsung, като смартфони или смарт часовници, за да следи напредъка ви и да събира данни за упражненията на цялото семейство. След това всичко това може да се види на телевизора чрез приложението Samsung Health, което включва табло за проследяване на напредъка ви с течение на времето.

Друга интелигентна промяна е добавянето на видео чат в Google Duo. С уеб камера на трета страна можете да използвате приложението за видео чат на Google, за да поддържате връзка.

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo