Най-Добрите Геймърски Слушалки за 2024

Компютрите станаха неизменна част от нашето ежедневие. Чрез компютри учим, работим и се забавляваме в свободното си време. Наред с мощността на компютъра, удобното бюро и стола пред него, са нужни и подходящи слушалки с микрофон, чрез които да получавате звук и да изпращате такъв. Но, възможностите на слушалките не се изчерпват само до това.

Слушалките са нужни при слушане на музика, за разговори с приятели, за гледане на филми или просто, когато искате да постигнете по-голямо уединение. Ако сте запален в играенето на компютърни/видео игри, подходящите слушалки ще Ви дадат нужната наслада в прецизното и по-ясно възпроизвеждане на звуците при аркадните игри, на звука на мотора на колата при състезателните игри или в общуването със съюзниците Ви в онлайн чата по време на играта.

Микрофоните на слушалките ще Ви помогнат по-лесно да се включвате в планирането на следващата стратегия с Вашите съотборници, когато предстои да нападнете Вашия онлайн враг. В същото това време, никой около Вас няма да чува какво се случва, защото най-добрите геймърски слушалки изолират шума по начин, по който може да го чуе само този, който носи слушалките.

Най-Добрите Геймърски Слушалки

1. Слушалки Gaming Somic G941

Слушалки Gaming Somic G941

Виж цената за днес

С тези гейминг слушалки ще се насладите на висококачествено предаване на всеки звук и тон, без значение дали слушате музика или играете една от любимите си компютърни игри.

Somic G941 придават звука с честота 20-20 000Hz. Свързват се към устройството чрез USB кабел, с дължина от 2метра.

Диаметърът на високоговорителите на Somic G941 е 40мм всеки, с които пресъздават съпротивление от 32ома и 7.1 Surround Sound. Високоговорителите са тапицирани със специална висококачествена кожа, която едновременно изолира външните шумове, но и не спарва или изпотява. С тези слушалки ще се насладите на качествен звук, който е достатъчно ясен за Вашия слух, но и достатъчно добре изолиран за разпространение извън слушалките, за да не се чува от някого другиго, стоящ близо до Вас.

Слушалките притежават и многопосочен микрофон, променящ позицията си надолу и нагоре, за да не Ви пречи, когато не го използвате. На върха на микрофона има индикатор с червена светлина, който информира когато микрофонът е включен.

Дизайнът на Somic G941 е възхитителен. В него е заложено на гамата между бяло и черно, с атрактивен акцент от червени индикатори. Слушалките тежат едва 405гр

2. Слушалки Gaming Kingston HyperX Cloud II

 

Слушалки Gaming Kingston HyperX Cloud II

Виж цената за днес

Kingston HyperX Cloud II са слушалки от ново поколение! Те са това, което Ви е липсвало винаги до сега, за да получите нужното вдъхновяващо изживяване в гледането на филми, играенето на игри, онлайн разговорите с приятели или слушането на музика.

Свързват се лесно с Вашия компютър посредством кабел с 3 метра дължина. За да ги свържете е нужен 3.5мм жак, какъвто повечето компютри притежават.

Диаметърът на високоговорителите на Kingston HyperX Cloud II е 53см. Изолират всеки звук чрез специалния си ергономичен дизайн, покрит със специална кожа, която предпазва зоната около ушите от изпотяване и доставя мекота и комфорт, които са изключително нужни при по-продължително използване на слушалките. Чувствителността на слушалките е изключително добра – от 98db. Към тях има пригоден и микрофон със специален шумопотискащ накрайник, който ограничава чуването на носовото дишане по време на говоренето. Подобна техника се използва и при записването на аудиозаписи в професионалните студиа.

Kingston HyperX Cloud II можете да управлявате чрез USB звукова карта с бутони, с помощта на които ще усилвате и намалявате звука, както на слушалките, така и на микрофона. Само с едно натискане на копчетата ще можете да превключвате от статичен към Surround 7.1 звук или пък ще заглушите микрофона. Лесно, практично, бързо и удобно!

3. Слушалки Gaming ASUS ROG Theta 7.1

Слушалки Gaming ASUS ROG Theta 7.1

Виж цената за днес

Gaming слушалките на ASUS ROG Theta 7.1 са първите по рода си, които предлагат чист и прецизен съраунд звук и мощен бас с честота 20-40 000Hz и 32ома съпротивление, в комбинация с Аl микрофон, с който да предавате още по-ясно Вашия говор и изразяване.

Диаметърът на високоговорителите на слушалките е по 40мм, като са проектирани по-специален начин, който запазва всеки звук, дори минималния, без да пропуска звук извън диапазона си. Ще чувате перфектно всяко смяна на скорост в състезателната игра, всеки изстрел в бойната надпревара и всяко бързо движение, дори онези случващи се зад гърба Ви.

Освен специалния дизайн на високоговорителите, слушалките притежават невероятно удобен цялостен дизайн, който е мек, ръчно шит и подплатен, за да не се отбелязва по лицето Ви, да не убива, да не спарва и да не изпотява.  Изработени са от алуминиева сплав, която осигурява по-добро разсейване на топлината и издръжливостта. В допълнение на всичко това, страниците на високоговорителите са проектирани чрез вградено RGB осветление, допринасящо за ултра атрактивната им визия.

Слушалките се свързват чрез UBS-C, с кабел с дължина от 1.2м. Чрез едно докосване на бутона, намиращ се точно до високоговорители, можете да превключите от съраунд звук към стерео и обратно, както и да регулирате силата на звука или да включите и изключите RGB подсветката.

4. Слушалки Gaming HyperX Cloud Stinger

Слушалки Gaming HyperX Cloud Stinger

Виж цената за днес

Слушалки Gaming HyperX Cloud Stinger са предназначени за геймъри, които търсят перфектно качество на звука, максимално удобство и атрактивен дизайн.

За да свържете слушалките е достатъчно компютърът Ви да притежава стандартен жак 3.5см. Дължината на кабела на HyperX Cloud Stinger е 1.3м – нито прекалено дълъг, за да се оплита около Вас, нито прекалено къс, за да създава неудобство.

Слушалките са проектирани чрез специален дизайн, чиито високоговорители предоставят максимално ясен и отчетлив звук, с честота на опресняване от 18-23 000Hz и 30ома съпротивление.

Към слушалките има микрофон, който е многопосочен и можете да прибирате нагоре, за да не Ви пречи когато не го използвате. Самите високоговорители също са подвижни, като можете да ги завъртите навътре, в случай че искате да носите слушалките на врата си или да си приберете в шкафа, без да заемат много място. HyperX Cloud Stinger притежават тегло от едва 275гр.

5. Слушалки Gaming Razer Kraken X

Слушалки Gaming Razer Kraken X

Виж цената за днес

Razer Kraken X е следващото достойно попълнение в нашия списък, което е подходящо както за женския пол, така и за мъжкия. Дизайнът им е ултра елегантен и нестандартен, но освен за него, достойни за завиждане са и техническите характеристики вътре в самите слушалки.

Със специални вдлъбнати и дълбоки форми на високоговорителите, с диаметър 40мм, за перфектно качество на всеки тон и звук. Към високоговорителите има прикрепени допълнителни възглавнички от мека мемори пяна, със специално проектирани канали за очила. Мека дунапренена подплата има и на върха на слушалките, която предотвратява напрежението и натиска в скалпа при по-продължително носене.

Слушалките се свързват посредством жак 3.5мм и кабел с дължина 1.3м. Честота на опресняване на предавания звук е 12-28 000Hz и 32ома съпротивление.

С гъвкав кардоиден микрофон за чиста и балансирана комуникация. Дизайнът на микрофона предава само звука от устата и изчиства фоновите звуци и шумното дишане по време на говоренето.

6. Слушалки Gaming Razer Kraken Tour Edition

Слушалки Gaming Razer Kraken Tour Edition

Виж цената за днес

Едни от най-атрактивните слушалки няма как да бъдат пропуснати в този списък. С този свеж и зелен цвят, но и много функционалности, няма как да не останете незабелязани!

Слушалките се свързват чрез стандартен компютърен жак 3.5мм и притежават кабел с дължина от 1.3м. Подходящи са за всеки геймър, който иска да се наслади по-отблизо на емоцията на своите любими игри и то да бъде лидер в тях, защото Razer Kraken Tour Edition няма да го оставят незабелязан.

Диаметърът на високоговорителите ще надмине всичките Ви очаквания – цели 50см в които могат да се поберат всевъзможни звукови ефекти, дори задни и странични шумове, които ще чувате идеално сякаш се случват на живо. Високоговорителите и цялостната форма на слушалките е ергономична, за да не създава никакво напрежение и неудобство дори при продължително използване. Честотата на опресняване на звука е 12-28 000Hz, съпротивлението 32ома.

Към слушалките има и подвижен, многопосочен микрофон, чрез който ще можете да комуникирате с Вашите съюзници, съотборници и приятели.

Слушалките се управляват чрез дистанционно (включено в комплекта) от което можете лесно да управлявате всяка една настройка по тях, като увеличаване и намаляване на звука, прескачане от съраунд озвучение към статичен звук, включване и изключване на микрофона и още много други. Теглото на Razer Kraken Tour Edition е едва 322гр.

7. Слушалки Gaming Безжични Logitech G733

 

Слушалки Gaming Безжични Logitech G733

Виж цената за днес

Безжичната технология, която Logitech G733 предлага, не може да бъде конкурирана по удобство. Можете да ги използвате навсякъде и по всяко време, както пред Вашия компютър, така и навън, докато се разхождате сами или с приятели. Logitech G733 приляга идеално към PC и PS4.

Диаметърът на високоговорителите на тези слушалки е 40см, като в тях може да се събере целия свят и всеки един звук от него. Logitech G733 може да възпроизведе съраунд звук, който буквално ще Ви обгръща от всички страни и ще Ви позволява да чувате както съвсем слаби звуци, каквито никога до сега не сте чували с други слушалки, така и звуци и тонове идващи зад Вас или приближаващи се към Вас. Играта вече няма да е статично разположена през очите Ви, а Вие ще бъдете част от играта и то точно в нейния център!

Към слушалките има и удобен микрофон, с който можете да комуникирате с хората стоящи зад екрана – Вашите съюзници в битката на арената и Вашите приятели.

Дизайнът на Logitech G733 ще Ви превърне в най-атрактивния участник във всяка игра, заради страничната си RGB подсветка и атрактивен син цвят на цялостната визия. Удобството също не е забравено! Високоговорителите притежават специална форма с възглавнички от мемори пяна, за да бъдат меки, да не изпотяват и същевременно с това да изолират звуците само и единствено за Вашите уши. В горната част на слушалките има разположена специална реверсивна лента, която освен за акцент в дизайна служи и за опора, която обира напрежението в скалпа при продължително носене на слушалките.

Най-добрите джойстици и геймпадове | Най-добрите волани за компютри и конзоли | Най-добрите геймърски подложки | Най-добрите геймърски мишки | Най-добрите геймърски лаптопиНай-добрите геймърски клавиатури | Най-добрите гейминг столове |

Какво е важно да знаете при избор на геймърски слушалки?

Нужни и полезни ли са в действителност гейминг слушалките?

Гейминг слушалките са вид периферно устройство, нужно на всеки компютър и на всеки геймър, така както са нужни мишката и клавиатурата например. Слушалките са добър начин за по-дълбоко преживяване на играта и на истинско потапяне в нея. Освен за геймъра са изключително полезни и за останалите около него, особено когато е късно през нощта. Добрите слушалки означават още уединение, спокойствие, откъсване от реалността и потапящо изживяване. Така че, не подценявайте този избор, защото може да Ви даде много.

Микрофон

Микрофонът към слушалките е удобство. Все едно купувате две отделни устройства, защото неговите функции са съвсем различни от тези на слушалките, но все пак взаимно свързани. Винаги е по-добре да се спрете на слушалки с микрофон, ако искате не само да сте страничен наблюдател и слушател, но и активно да се включвате в сесиите и обсъждането на стратегиите в покоряването на врага по време на играта.

Удобство

Повечето модели гейминг слушалки притежават ергономичен дизайн, омекотени високоговорители и омекотен връх, но задължително се уверете дали моделът който сте избрали е такъв, защото правилото не важи за всички слушалки. Удобството никак не е за подценяване, особено ако възнамерявате да използвате слушалките по няколко часа в денонощието.

Съраунд звук

Виртуалният съраунд звук, който могат да пресъздадат някои слушалки, няма място за сравнение със статичния такъв. Съраунд звукът Ви обгръща на 360° и Ви кара да се потопите в сцените така, сякаш се намирате в техния център, а не на монитора пред тях.

Цена

Не винаги най-скъпите слушалки означават и най-добрите, но ценовият показател може да Ви бъде ориентир в това колко и какви технологии са вложени в дадения модел гейминг слушалки. Колкото по-евтини и обикновени са едни слушалки, толкова по-малко добавени екстри и модерни иновационни технологии ще притежават, и съответно – колкото по скъпи са, толкова по-потапящо и завладяващо ще е чувството, когато ги носите.

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo