Най-Добрите Геймърски Подложки за 2024

Ако искате играенето на компютърни игри да се превърне в още по-комфортно изживяване – нуждаете се от правилната gaming подложка за мишка.

Подобно съоръжение никак не бива да се подценява, както и да се лишавате от удобствата които предлага. Подложките за мишки отдавна еволюираха и надминаха дори най-смелите ни очаквания. Вече не са просто едно правоъгълно, ламинирано парче с картинка, което повече пречи, отколкото помага. Съвременните подложки предлагат много по-добро сцепление на мишката при движение, с по-голяма площ и по-усъвършенствана текстура, с добавено RGB осветление, както и много други функции.

Геймърските подложки за мишки осигуряват необходимия комфорт, нужната игрова атмосфера и със сигурност умеят да подобрят игровото изживяване, затова си заслужава да разгледате нашия чарт с най-добрите геймърски подложки за мишки. Надяваме се да Ви послужи подобаващо в бъдещия Ви избор за покупка.

Най-добрите геймърски подложки

1. Подложка за мишка Gaming A+ Kuan

Подложка за мишка Gaming A+ Kuan

Виж цената за днес

A+ Kuan се счита за една от най-добрите gaming подложки за мишки, заради големите си размери и допълнителните функционалности с които е снабдена.

Огромна игрална повърхност с дължина 80см, широчина 30см и оптимална височина от 4мм. Размерите и дебелината на подложката ще Ви бъдат верен съюзник в онлайн битките, в състезателните и аркадните игри. Площта й е достатъчно голяма, за да побере не само мишката, но и клавиатурата. Може да обхванете цялата работна зона. Материалът, от който е направена подложката, предоставя пълен контрол върху мишката. Изключително комфортен и адаптивен към движенията на мишката и към осъществяване на високо и добро сцепление. С неплъзгаща се гумирана основа за максимален контрол и водоустойчива конструкция против износване за непоклатима издръжливост. Подложката не задържа вода и няма риск от намокряне, дори ако излеете неволно течност върху нея.

Като допълнение към дизайна, A+ Kuan е снабдена с вградено RGB осветление по краищата. Със 7 различни цвята и 14 нюанса. Можете да избирате измежду голямото предлагано разнообразие и да предадете допълнителна атрактивност на игровото си изживяване.

Притежава също и вграден USB хъб за пренос на данни и с функция за зареждане. Дължина на кабела – 1.8м.

2. Подложка за мишка Gaming Logitech G240

 

Подложка за мишка Gaming Logitech G240

Виж цената за днес

Гигантът сред производителите на периферни компютърни устройства влиза в този чарт с продукта си Logitech G240. Тази подложка за мишка е специално проектирана, за да Ви снабди с нужното през прекараните часове пред монитори и да Ви направи победител в онлайн игрите.

Твърдостта на текстурата на подложката е подходяща за използване дори от мишки с ниско DPI. Подложката успешно разпознава и всяко движение от мишката и осигурява нейната здрава основа в случаите с по-курсивни движения и по-учестено натискане на бутоните.

Нежното текстилно покритие осигурява комфорт както на плавните движения на мишката, така и на търкането на китката по нея. Основата на подложката е изградена от здрав каучук, с дебелина от 1мм, който не се плъзга, нито размества.

Дължината на подложката е 34см, широчината – 28см.

3. Подложка за мишка Gaming HP Omen 300 XL

Подложка за мишка Gaming HP Omen 300 XL

Виж цената за днес

Следващият пат за мишка отново предлага една от най-висококачествените и добри основи за мишки. Без никакви шевове по краищата, за максимално удобство, когато прекарвате мишката по ръба на подложката и с изключително голяма работна площ, в която няма никакви ограничения. Освен обхвата на мишката, от удобството на подложката ще се възползва и Вашата клавиатура, също и китките Ви. Дължината на подложката е 90см, широчината – 40см, дебелината (височината) – 4мм. Оптималната височина осигурява нужното удобство и комфорт дори, ако излезете с мишката извън предначертаната траектория.

Удобна, огромна и гладка със специално покритие за перфектно сцепление. С дизайн – в изцяло черен цвят
.
Покритието е от текстил, който спомага за плавното, но прецизно плъзгане на мишката. Под него ще откриете висококачествен каучук, за здраво позициониране, без набиране, пързаляне или разместване. Няма как да останете недоволни от този gaming пат!

4. Подложка за мишка Gaming Razer Gigantus V2 Large

Подложка за мишка Gaming Razer Gigantus V2 Large

Виж цената за днес

Няма как компанията Razer да не присъства тук и това въобще не е изненадващо, най-вероятно за повечето от Вас, които сте добре запознати със света на компютърните технологии. Дори и тепърва да навлизате в сферата, то отново няма как Razer Gigantus V2 Large да не Ви направи добро впечатление със своите спецификации.

Подложката е изградена от висококачествен текстил, който осигурява както голямо пространство на обхвата на ръката, така и оптимално добро поле за работата на мишката. Платът не се запарва, не изпотява, не се размества и плавно поема контролираните движения на всеки модел мишка. Падът е изключително подходящ за възвисяването на всяко гейминг изживяване, защото го прави много по-удобно, комфортно, бързо и лесно. Качества – нужни на всеки, за да се превърне в победител на онлайн арената.

Черният текстил крие под себе си здрава и качествена гума, която освен всичко останало, притежава и свеж зелен цвят, даващ настроение и повече положителни емоции. Гумената основа е с противоплъзгащи свойства за здрава опора дори при силни и агресивни движения с мишката.

Размерите на Razer Gigantus V2 Large са както следва: дължина – 45см, широчина – 40см и дебелина – 3мм.

5. Подложка за мишка Gaming ASUS ROG Sheath

 

Подложка за мишка Gaming ASUS ROG Sheath

Виж цената за днес

ASUS ROG Sheath е подложката подходяща за всеки търсач на огромен пад за мишка. ASUS ROG Sheath може да покрие спокойно цялото Ви бюро/маса със своята внушителна дължина от 90см и широчина от 44см. Препоръчително е предварително да измерите повърхността, върху която възнамерявате да поставите подложката, преди да я закупите, за да съобразите, ако има разлики в размерите.

Освен внушителната големина, върху която можете да положите както мишката и клавиатурата си, ще можете да положите и Вашия компютър, високоговорителите и всички останали компютърни джаджи, които използвате. Три милиметровата дебелина на подложката ще предложи нужния комфорт на всяко едно от позиционираните устройства, а Вие ще забравите за досадното им и непрекъснато разместване и пързаляне във всевъзможни посоки.

Цялостната визия на бюрото Ви ще се преобрази, благодарение на дизайна на подложката в черно и огнено червено.

Този gaming пад притежава специално проектирана повърхност от текстил, за проследяване и точно анализиране на всяко движение на мишката. Краищата на подложката са подсигурени и кантирани със здрави шевове, предотвратяващи подгъването й и запазващи здравия й вид, без изронване, накъсване или разнищване за по-дълго време. Основата на подложката е изградена от здрав каучук с противоплъзгащи свойства.

Теглото на подложката е 0.69кг.

6. Подложка за мишка Floston RAINBOW RGB

 

Подложка за мишка Floston RAINBOW RGB

Виж цената за днес

Floston RAINBOW RGB е предназначена за любителите на големи подложки за мишки, предпочитащи голям работен диапазон, с обхват без ограничения.

Floston RAINBOW RGB определено ще преобрази цялото Ви бюро. Тя не е обикновена подложка за мишка, а огромно игрово поле за цялата площ около компютъра. В никакъв случай не подминавайте този модел, защото той е достоен само за победители! Освен внушителните си размери, подложката Floston RAINBOW RGB притежава много други предимства, като RGB осветление, с регулируема светлина според личните Ви предпочитания, с функция памет и самопроверка при стартиране на режима LED multicolor и превключвател с два бутона. Освен, че изглежда невероятно атрактивно – подложката е още толкова невероятна и на допир, благодарение на специалното си текстилно покритие от фин, и висококачествен плат, оптимизиран за бързите и фини движение на всеки модел компютърна мишка.

Floston RAINBOW RGB е водоустойчива, с невероятен дизайн в контрастно бяло и черно и с обшити ръбове за дългото запазване на добрия й вид, без изкривяване, ронене или разнищване. Подложката заема размерите от дължина – 80см, широчина – 30см и дебелина – 4мм.

7. Подложка за мишка Gaming Corsair MM350 Champion Series

 

Подложка за мишка Gaming Corsair MM350

Виж цената за днес

Гъвкавата подложка от шампионската серия на Corsair MM350 е тук, за да Ви помогне по пътя към победата на игралното поле и да Ви направи по-бързи, по-прецизни и по-точни във всяко едно отношение по време на игровото изживяване.

Corsair MM350 е представител на едни от най-усъвършенстваните и модерни модели на серията, със специална технология, проектирана за игри с High-DPI. Подходяща за всеки тип компютърна мишка, дори от професионален гейминг клас, с много висока честота (резолюция). Дизайнът и твърдостта на пада улавят всяко едно фино движение, особено, когато става въпрос за бързо натискане на копчетата на мишката. Бъдете непобедим и бърз, заедно с подложката Corsair MM350.

Повърхността на подложката, по която ще се плъзга нежно, но категорично Вашата мишка, е изработена от фин и висококачествен текстил, със зашит гръб и уплътнени краища, за да не се размества.

Подложката е достатъчно голяма, за да побере дори импулсивни, бързи и хаотични движения наляво, надясно, нагоре или надолу. С дължина – 45см, широчина – 40см и дебелина от 5мм.

Виж още: Най-добрите джойстици и геймпадове | Най-добрите волани за компютри и конзоли | Най-добрите геймърски мишки | Най-добрите геймърски лаптопи | Най-добрите геймърски клавиатури | Най-добрите геймърски слушалки | Най-добрите гейминг столове |

Какво е важно да знаете при избор на геймърска подложка?

Размер

При gaming подложките за мишки – размерът има значение, защото колкото по-голям е той, толкова по-голям обхват от движения ще имате, с по-малко ограничения, а и ще разполагате с повече адаптирано пространство, върху което да наредите и други периферни устройства от Вашия компютър.

Материали за изработка

Масово използваните материали за изработка на gaming подложките за мишки са пластмаса, каучук (гума) и текстил, но по-важното в случая е качеството и съотношението на тези използвани материали. Високото качество определя по-високите нива на контрол, по-доброто сцепление, без неприятна химическа миризма, без неприятен допир до кожата и т.н.

Дебелина

Друг важен фактор, на който трябва да обърнете внимание при избора си, е дебелината на подложката. Изберете оптималната височина, за която смятате, че ще бъде най-подходяща за начина Ви на игра и нуждите Ви. Ако често Ви се случва да правите резки, широки движение и мишката Ви все излиза от обхвата на повърхността на подложката – това може да Ви се стори още по-неприятно, ако подложката е дебела. В такъв случай е добре да изберете от подложките с дебелина от 1мм.

Ако пък обичате комфорта и мекото усещане, търсите вариант за повдигане на мишката и клавиатурата, за по-голям комфорт, то съсредоточете избора си сред подложките предлагащи по-голяма дебелина.

Важна ли е gaming подложката за играенето на игри?

Не е случаен факта, че повечето професионални геймъри използват специални gaming подложки за мишки, именно защото чрез тях значително се подобрява качеството на игровото изживяване. Gaming подложките за мишки осигуряват по-добро сцепление на мишката и нейното по-лесно и маневрено управление. Осигуряват също и по-широко поле за курсивни движения. Освен това, чрез специалната си технологии, добрите gaming подложки за мишки Ви гарантират по-добра прецизност в движенията.

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo