Ревю на Dell SE2717H

Dell SE2717H

Трудно можем да си представим по-добър 27-инчов геймърски монитор от Dell SE2717H. Той предлага прецизност на цветовете и FreeSync функция, чрез която ще пасне перфектно на голям диапазон от игрови системи. Ако сте от любителите на гейминга и искате да се потопите в несравнимо игрово изживяване, то трябва да имате този гейминг монитор.

Dell SE2717HВиж цената за днес

Дизайн

Размерите на монитора са 621.1мм х 185.4мм х 458.7мм (Д х Ш х В), а дисплея е с диагонал от 27 инча. Рамката е на монитора е доста тънка – около 10 мм в горната част и 15 мм в долната. Рамката приляга плътно, като по този начин няма прекалено голяма линия между нея и екрана. Материалът от който е направена е гланцирана пластмаса. Малки бутони са поставени в долния край на панела.Те не са издадени, така че трябва да ги намерите по усещане. За да включите захранването, натиснете светодиода. Стойката предлага само регулиране на наклона. Няма функция за завъртане или промяна на височината.

Виж още: Най-добрите мониториНай-добрите волани за компютри и конзоли | Най-добрите геймърски подложки | Най-добрите геймърски мишки | Най-добрите геймърски лаптопи | Най-добрите геймърски клавиатури | Най-добрите геймърски слушалки | Най-добрите гейминг столове |

Характеристики

Адаптивната синхронизация е в основата на списъка с функции на SE2717H. FreeSync на AMD осигурява съвпадение на честотата на опресняване в диапазон от 48-75Hz. При сравнително нисък брой пиксели, не е трудно да се поддържат кадрите над 48 FPS, дори със скромно оборудвана игрална система. SE2717H изглежда доста привлекателно. В допълнение към вече споменатите функции, подсветката му е без трептене, а цветът е много прецизен, докато контрастът изключително дълбок. Дисплеят е с максимален визуален ъгъл от 178 градуса с типичен контраст 1000:1 и динамичен контраст 8000000:1, а оптималната му резолюция е 1920 x 1080p. Входовете за свързване включват по един HDMI и VGA порт.

В заключение

Монитор Gaming LED IPS Dell 27 SE2717H разполага с функционалност и качество на възпроизвежданата картина. Един от най-добрите монитори на пазара за любителите на силни гейминг изживявания. Можете да играете любимите си игри и да се насладите на плавни движения, наситени цветове и ултрадълбок контраст на изображенията.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo