Най-Добрите Перални Indesit

Пералните машини Indesit се произвеждат от италианския производител на уреди до относително скоро, когато марката е закупена от американската корпорация Whirlpool, която също произвежда уредите Hotpoint и Maytag. По-долу можете да разберете всичко, което трябва да знаете, ако мислите да закупите пералня Indesit.

Това включва как оценяват моделите на Indesit в нашите рецензии и колко надеждни са те. Преглеждаме перални машини от години и нашите уникални и строги тестове откриват кои модели работят най-добре при различни температури, така че можете да намерите най-подходящия за вас.

Най-добрите перални Indesit

1. Пералня Slim Indesit MTWSE61252WEE

MTWSE61252WEEВиж цената за днес

Пералната машина Slim Indesit MTWSE61252WEE е интересен избор, ако искате минималистично устройство, което не заема много място и се възползва от минимално потребление на ресурси. Това е модел, който може лесно да се интегрира навсякъде във вашия апартамент, характеризиращ се със следните размери: 42.5х59.5х85см (ДхШхВ). Това е пералня, която е идеална за семейство, имайки в този смисъл множество програми, които могат да бъдат програмирани по ваш вкус. Максималната товароносимост е 6кг, а скоростта на въртене е 1200 об/мин. Indesit разполага с технологията Променлива скорост или центробежно изключване, при която можете да изберете броя на завъртанията според вида на зареденото пране и предпочитаната програма, от минимум 400 об/мин до максимум 1200 об/мин.

Дизайнът му е модерен и изчистен, в класически бял цвят с изичстени линии. Енергийният клас A+++, към който спада уреда осигурява ниските му разходи с консумация на електроенергия от 153 kWh/годишно и вода от 8400л/годишно. Пералнята машина разполага с 16 изпиращи програми: Памук, Спорт, Деликатна, Синтетика, Вълна, Бели дрехи, Смесени, Изплакнете + Центрофуга, Еко 40-60. Множеството програми ще ви позволят да изберете подходяща програма за премахването на всеки тип замърсявания.

2. Пералня със сушилня Indesit BDE761483XWSEEN

Indesit BDE761483XWSEENВиж цената за днес

Пералня със сушилня Indesit BDE761483XWSEEN е с модерен дизайн, решена в класически бял цвят, който перфектно контрастира със сив кант около люка и черен дигитален дисплей. Размерите и от 54х59.5х85см (ДхШхВ), позволяват монтажа на уреда както в по-големи, така и в по-малки и практични пространства. Енергийният клас А, към който спада уреда, гарантира сравнително икономичната му работа с разход на електричество от 952 kWh/годишно и на вода от 18 000л/годишно. Изключително ниските нива на шум от 55dB при изпиране, 81dB при центрофуга и 61dB при изсушаване, гарантират ефективната и същевременно тиха работа на уреда.

Множеството функции и опции като LED Дисплей, Woolmark Blue, Push&Go, Инверторен мотор, Електронна система за баланс, Инверторен мотор, подпомагат високоефективната работа на уреда. Програмите: Тъмни цветове, AirFresh, Анти-петна, Против миризми, Wash&Dry 45 минути, осигуряват ефективното изпиране и изсушаване на вашите дрехи, като качеството на цветовете и тъканите ще остане непокътнато.

3. Пералня Indesit MTWA91483WKEE

Indesit MTWA91483WKEEВиж цената за днес

Пералната машина Indesit MTWA91483WKEE е част от класа на енергийна ефективност A+++, който носи значително ниска консумация на електричество и вода. Това е перална машина с предно зареждане с капацитет за зареждане от 9кг. и максимална скорост на въртене 1400 об/мин, така че в края на процеса да се възползвате от почти сухи дрехи. Indesit MTWA91483WKEE е оборудван с 16 програми за изпиране, към които са добавени някои специални функции.

Освен това пералнята е оборудвана с инверторен двигател, който извежда на преден план набор от предимства, които можете да видите още при първото използване: ниска консумация на енергия и ниско ниво на шум от 49 dB при изпиране и 77 dB при изсушаване, така че можете да я използвате по всяко време на денонощието. Уреда е с класически изчистен дизайн в бял цвят, а размерите му от 60,5х59,5х85см (ДхШхВ), позволяват монтирането както в по-големи, така и в по-малки и тесни пространства.

Множество модерни функции и технологии като: Контрол на баланса, Контрол на пяната, Water Balance Plus, Инверторен мотор подпомагат високото качество при работа с пералнята. 16-те изпиращи програми, сред които Памук, Спорт, Деликатна, Синтетика, Вълна, Бели дрехи, Смесени, Изплакнете + Центрофуга, Еко 40-60 и др., ще ви позволят да се погрижите ефективни за всякакви дрехи – от памучни материи, до деликатните бебешки дрешки.

Виж още: Най-добрите перални Bosch | Най-добрите перални Whirlpool | Най-добрите перални BEKO | Най-добрите перални Samsung | Най-добрите перални | Най-добрите перални за вграждане | Най-добрите перални със сушилни | Най-добрите сушилни | Перални на изплащане | Евтини перални |

Какво е важно да знаете при избора на пералня Indesit?

Мощност

Преди да закупите чисто нова пералня, помислете: Колко често перете? По кое време на деня? Живеете ли сами или в сте няколкочленно семейство? Представете си физическо пространство, отредено за машината? За да бъде съобразен добре, капацитетът зависи от броя на хората, които ще използват уреда. Докато един човек може да използва пералня с по-малък капацитет и мощност, то 2-3 членно семейството трябва да вземе уред с по-висока мощност. Така че, трябва да имате предвид честотата на използване на пералната машина, преди да я закупите.

Шум

Не пренебрегвайте да съобразите шума. Когато става въпрос за пералня, потърсете тиха пералня, която не е твърде шумна, тъй като това е уред който се използва почти ежедневно, във всички часови диапазони, така че нейната работа не трябва да смущава домашното ви спокойствие по време на своята работа.

Технологии и програми

Уверете се, че пералнята е оборудвана с всички необходими технологии за вашето домакинство: памук, коприна, вълна и тн. Това е съществен аспект, който трябва да разгледате, преди да купите пералня.

Капацитет, спестяване на разходи и ефективност

Капацитетът на вашата нова пералня машина, трябва да бъде напълно съобразен с нуждите на вашето домакинство. Освен това, в зависимост от това колко често перете, класът на енергийна ефективност не е за подценяване, тъй като по-висок клас на енергийна ефективност, означава по-ниски сметки за вода и електроенергия в бъдеще.

Използване

Тъй като пералните машини стават все по-умни и по-модерни, важно е да имате модел, който е лесен за разбиране и използване. Също така може да бъде удобно да имате пералня с изчистен дисплей, който да показва текущата й настройка и колко време остава в текущия цикъл на пране.

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo