Най-добрите перални BEKO

Най-Добрите Техника

Beko е марка, с която сме сигурни, че повечето от вас са запознати. Ако нямате такъв уред в дома си, то вероятно сте ги виждали в магазина или познавате някой, който има електроуред на марката. Те спадат в сравнително евтината гама електроуреди, като са много достъпни и същевременно ефективни при своята работа.

Пералните на марката BEKO, изпират наистина добре дрехите, особено като вземете предвид ниската им цена. Те са стабилна и надеждна марка, която доста добре се оценява от клиентите и няма да наруши семейния ви бюджет.

Знайте вашите нужди. Например, колко време отделяте за пране? Имате ли голямо семейство, което изисква ежедневно пране на дрехи, или сте самотен човек или двойка без деца? Също така, е важно да помислите къде ще се намира вашето перално помещение или пералня. Ако сте жител на апартамент, наличното пространство вероятно е по-малко.

Мислейки за това кога и как разпределяте прането си, ще ви помогне да сравните пералните машини и да решите какъв размер пералня или сушилня да закупите и какви опции за изпиращ цикъл са важни за нуждите на вашето семейство. Ако сте енергийно ефективни (или се опитвате да станете такива), има няколко опции и модели, които могат да отговорят на това изискване. Основните параметри, които трябва да се вземат предвид при закупуването на пералня беко, включват разходи, вид зареждане, размер, капацитет, цикли на изпиране и енергийна ефективност.

Най-добрите перални BEKO

1. Пералня Beko WUE7746XW0

Beko WUE7746XW0Виж цената за днес

Beko WUE7746XW0 е пералня със средно голям капацитет от 7кг на зареждане. Той е икономичен – класифициран е в клас A+++ и има максимална скорост на центрофугиране от 1400 об/мин. Двигателят ProSmart Inverter, опцията SteamCure за пара или приложението HomeWhiz са в списъка на забележителните технологии, с които разполага уреда.

Уреда е с класически дизайн, но все пак с модерни акценти в областта на люка, дигиталния дисплей и бутона за контрол. Що се отнася до размерите, Beko WUE7746XW0 е с размери от: 49х60х84см (ДхШхВ). Изпирането се извършва много добре, като уреда се възползва от няколко технологии, които му помагат в това отношение.

Опцията SteamCure има тенденция да се превърне в стандартна, позволяваща пълна хигиена на дрехите, но също така и премахваща алергени от тъканите. Други технологии, които си струва да се споменат, включват опции като AddXtra, Aquawave или Bluetooth връзка (чрез приложение HomeWhiz). Имате на разположение 15 програми за пране, като сред тях ще откриете подходяща за всеки тип цветове, замърсявания и тъкани.

2. Пералня Beko WTV10744X

Beko WTV10744X

Виж цената за днес

Beko WTV10744X е пералня с капацитет на зареждане от 10 кг, скорост на центрофугиране до 1400 об/мин, класифицирана в клас A+++. Оборудван е с мотор ProSmart Inverter и позволява за управление от мобилен телефон. Дизайнът е модерен – корпусът е в класически бял цвят, който бива перфектно допълнен от люка, контролния бутон и дигиталния дисплей, решени в черно.

Размерите на уреда са: 64х60х84см (ДхШхВ). Като просторен модел, в който могат да се зареждат до 10 кг пране, Beko WTV10744X е добър избор за семейства с до 5-6 членове. Енергийния клас на уреда е A+++, гарантиращ минимално потребление на електроенергия. Консумацията на вода е малко по-висока от средната стойност, приблизително 10999л/година, но количеството на изпраните дрехи, също е доста над средното. Пералнята е много ефективна, когато става въпрос за основната и работа по почистване на дрехи.

Тя има няколко технологии, които помагат тук, като AddXtra, SteamCure (пара), OptiSense или SilentTech. Двигателят ProSmart Inverter също е голям плюс за тази пералня машина. На ваше разположение е дълъг списък с 15 програми за пране. Те варират от основни опции (бели, памучни, синтетични, деликатни) до по-сложни (Stain Expert, Hygiene + SteamCure). И накрая, но не на последно място, това е интелигентен модел, позволяващ връзка от вашия мобилен телефон, използвайки приложението HomeWhiz.

3. Пералня Slim Beko WUE 7646XCW

Beko WUE 7646XCW

Виж цената за днес

Slim Beko WUE 7646XCW e пералня машина с капацитет на зареждане от 7кг, със скорост на въртене от 1200 об/мин и енергиен клас А+++. Beko има компактна и здрава конструкция със следните размери: 84х60х49см (ДхШхВ), така че няма да заема твърде много място, където ще бъде монтирана. Beko е оборудван с мотор Pro Smart Inverter, който осигурява ултра тиха работа от 57dB при изпиране и 74 dB при центрофугиране. Ултра-тихата работа осигурява много по-тихо пране от стандартните перални, намалявайки шума под средното ниво на разговор.

Контролният панел, разположен в горната част, е оборудван с LCD екран с метална рамка на дисплея, с електронно управление, със следните функции: забавяне на старта от 0 – 24 часа, показване на оставащото време, избор на температура, избор на центрофугиране, ниво на замърсяване, индикатор за бързо изпиране, функция против намачкване, допълнително изплакване, допълнителни функционални бутони, символ за заключване на вратата. Освен с перфектни технически характеристики, пералнята разполага и с богат набор от 15 изпиращи програми, сред които ще намерите подходяща за изпирането на всеки тип петна и тъкани.

Най-добрите перални Indesit | Най-добрите перални Bosch | Най-добрите перални Whirlpool | Най-добрите перални Samsung | Най-добрите перални | Най-добрите перални за вграждане | Най-добрите перални със сушилни | Най-добрите сушилни

Какво е важно да знаете при избора на пералня BEKO?

Автоматизирана функция

В зависимост от това колко сте готови да се включите в процеса на пране, можете да изберете или полуавтоматична машина, или напълно автоматична машина. Както подсказва името, полуавтоматът ще се нуждае от човешка намеса в края на множество процеси и ще трябва да прехвърлите дрехите си в сушилня, след като приключите с изпирането. Напълно автоматичен уред, ще ви избави от неприятностите с постоянното наблюдение и проверка на коя фаза са дрехите ви и буквално ще изпере мръсните ви дрехи с едно щракване. Излишно е да казвам, че полуавтоматичният вариант ще бъде по-бюджетен в сравнение с напълно автоматичния.

Тип зареждане

Ако се насочвате към напълно автоматична машина, следващият най-важен въпрос, който трябва да си зададете, е дали искате пералня с горно или предно зареждане. Горното зареждане е по-икономична опция, която ще ви даде по-малко разширени функции, а предното зареждане е по-скъпа опция, но дава по-добро качество на пране с функции като заключване за деца, захранване с топла вода, таймер и т.н.

Капацитет

В зависимост от това колко често обичате да перете дрехите си и броя на членовете в семейството, трябва да изберете подходящ капацитет. Капацитетът може да варира между 6 кг и 12 кг.

Къде трябва да монтирате пералнята?

Повечето перални машини, изискват водопроводни инсталации в близост. Те трябва да бъдат монтирани или в банята или в кухнята, свързани чрез адаптер към кран за вода. Трябва да се консултирате с водопроводчик, кои места във вашия дом имат нужната инсталация за монтаж на пералня машина и съответно да съобразите размера на уреда с наличното ви пространство.

3/5 - (2 votes)

Lost Password