Най-Добрите Смарт Телевизори за 2024

Отмина времето, когато телевизорите се използваха само по предназначение. Сега те започват да се превръщат в пълноценни компютри. Смарт телевизорите Ви помагат да правите много неща. Преди всичко можете да сърфирате в интернет. Можете също така да използвате Smart TV, за да синхронизирате с мобилното си устройство или да проверите телевизионната програма.

Тази класация ще ви помогне да изберете някой от най-добрите смарт телевизори – въз основа на мнения на експерти и клиенти. Закупуването на някой от моделите, които разгледахме, ще ви донесе страхотно преживяване.

Най-добрите смарт телевизори

1. Телевизор Samsung 55AU7172

Телевизор Samsung 55AU7172

Виж цената за днес

Потопете се във висококачествената картина на Samsung 55AU7172 Smart TV. Този телевизор ще ви спечели с невероятно реалистични цветове благодарение на технологията PurColor и високия динамичен обхват HDR.

Усъвършенстваното 4K Upscaling се грижи за най-високото качество на картината в 4K, като ви представя скрити досега детайли. Нещо повече, телевизорът може да подобри и коригира съдържанието, което гледате, кадър по кадър, така че всички сцени да са красиво ясни и гладки.

Освен това благодарение на интелигентното решение Q-Symphony в комбинация с Dolby Digital Plus ще се насладите на върховния съраунд звук, който може да се излъчва едновременно от саундбара и от високоговорителите на телевизора. Можете да се наслаждавате не само на любимите си филми, телевизионни предавания и игри, но и на много други неща на големия екран с разделителна способност 3840 x 2160 px.

Всъщност телевизорът може да се свърже напълно безжично с вашия компютър, лаптоп или телефон. Това ви позволява да се насладите на максимално удобство, например по време на видеоконференция или важна среща.

2. Телевизор LG 55UN73003LA

Телевизор LG 55UN73003LA

Виж цената за днес

UHD телевизорът на LG ще ви въведе в един изцяло нов свят на забавления. Той осигурява перфектно детайлни изображения с качество 4K и ярки цветове за филми, спорт и игри. Насладете се на реалистични изображения с до четири пъти по-висока разделителна способност от Full HD.

Благодарение на четириядрения 4K процесор, вижте всичко с най-добро качество. Процесорът елиминира видеошума и осигурява по-живи цветове и по-добър контраст. Изображенията с ниско качество се намаляват, за да се доближат до качеството 4K. Процесорът автоматично премахва изглаждането на движението, за да се насладите напълно на движещите се изображения. Гледайте филми и други типове съдържание по начина, по който създателят им е искал, и с кинематографично изживяване.

Технологията AI ThinQ ви осигурява ненадминато телевизионно изживяване. Така че можете да управлявате свързаните си домашни устройства на полски език и да използвате функциите за забавление с дистанционното управление Magic Remote – просто кажете какво търсите.

UHD телевизорите на LG поддържат основните HDR формати, като HDR 10 Pro и HLG Pro, за оптимално качество на картината. На свой ред виртуалните аудио канали създават незабравим свят на аудио изживявания. Фините диалози и изтънчената музика звучат невероятно реалистично.

Спечелете играта с UHD телевизора на LG! Технологията HGiG разпознава настройките на телевизора и качеството на картината и на следващ етап настройва HDR графиките, за да осигури оптимално гейминг изживяване. Премахнете забавянето, за да имате пълен контрол – UHD телевизорите на LG премахват забавянето, като ви позволяват да имате пълен контрол върху случващото се в играта.

3. Телевизор Tesla 43S605BFS

Телевизор Tesla 43S605BFS -

Виж цената за днес

Телевизорът TESLA LED 43S605BFS има отличен зрителен ъгъл, което прави кинопрожекциите дори с голяма група приятели успешни. Предлагат се и в много различни размери. Внимателно проектирани и произведени, те ще се впишат във всеки интериор.

Казват, че красотата ще спаси света. Е, TESLA LED 43S605BFS със сигурност ще избави света ви от скуката. Със сертифицираната операционна система Android TV 9 телевизорът от серията TESLA S605 ще се превърне във ваш личен епицентър на забавлението. Насладете се на ясни изображения и разнообразно съдържание на големия екран.

Имате въпрос? Попитайте ги за TESLA LED 43S605BFS! Натиснете бутона на микрофона на дистанционното управление и правете всичко с гласа си: проверявайте пътната обстановка или информацията за времето, включвайте и спирайте любимите си филми или телевизионни програми.

Това е вашият асистент на Google. Телевизорът TESLA LED 43S605BFS е съвместим с цялата екосистема на Google. Това означава, че можете да използвате любимите си продукти и приложения на Google, включително функциите за интелигентен дом – Google Home. Управлявайте всяко интелигентно домашно устройство с вградения Google Assistant.

С TESLA LED 43S605BFS можете да забравите за умората на очите и лошото качество на картината – MPEG намаляването на шума “изчиства” екрана, особено когато работите със съдържание с по-ниска разделителна способност.

Знаете ли, че можете да свържете телевизора от серия S605 с различни Bluetooth устройства? Високоговорители, мишка, клавиатура. В общи линии всичко, от което се нуждаете. И, разбира се, слушалки – можете да се побъркате със звука, дори когато останалата част от къщата спи.

Време е да се насладите на кристално чист звук! С Dolby Virtual Surround ще оцените всяка спираща дъха сцена, динамична игра или релаксираща песен. Ще се почувствате сякаш сте в центъра на действието.

Телевизорът TESLA LED 43S605BFS е вашият истински център за забавление. Вградената функция Chromecast ви позволява да стриймвате любимото си мултимедийно съдържание, като музикални клипове, филми и игри. С Chromecast можете да управлявате телевизора си от всяка точка на дома.

4. Телевизор Philips 50PUS8536/12

Телевизор Philips 50PUS8536/12

Виж цената за днес

Наслаждавайте се на филми, телевизионни предавания и спорт по начина, по който трябва да се наслаждавате в 21-ви век. Това означава високо качество – 4K Ultra HD резолюция, съчетана с технология HDR10+ или Dolby Vision, за да се уверите, че е точно такава.

И двойно повече на диагонал 126 см, който е допълнително визуално подсилен от уникалната технология Ambilight. Звукът е също толкова страхотен от 20-ватовите високоговорители с технология Dolby Atmos и възможност за безжично свързване към съвместими високоговорители навсякъде в дома ви.

Освен това този телевизор отваря пътя към първокласно съдържание – телевизионни предавания, филми и други – чрез операционната система Android TV. Благодарение на поддръжката на HbbTV можете да гледате Netflix, любимите си създатели на YouTube и др. След това, благодарение на работата му с Google Assistant и Alexa на Amazon, можете да управлявате телевизора си с глас и да го превърнете в център на интелигентния си дом.

Уникалната технология Philips Ambilight проектира цветовете върху стената, като визуално увеличава и без това голямата картина. Това прави гледането на спортни събития и любими филми значително по-интензивно. Телевизорът е оборудван с лампички в задната част, които прожектират на стената цветовия тон, който се показва в момента на екрана.

В допълнение към цвета, функцията регулира яркостта на светлината и честотата на трептене. По същество това ви дава допълнително измерение на дисплея върху по-голяма площ на екрана. Освен това няма значение в какъв цвят сте боядисали стената, светлините ще се адаптират към нея.

Телевизорът поддържа аудио и видео формати от висок клас Dolby Vision и Dolby Atmos, така че можете да се насладите на луксозно аудиовизуално изживяване като в модерно кино. От вас зависи дали искате да гледате телевизионни предавания, стрийминг на програми от интернет или да гледате филм от Blu-ray диск. Всеки път намеренията на режисьора се изпълняват перфектно и дори познати образи ще бъдат разкрити в нови детайли с този телевизор.

5. Телевизор Horizon 50HL7590U

Телевизор Horizon 50HL7590U

Виж цената за днес

Усъвършенстваната технология 4K Ultra HD осигурява идеално ниво на контраст и цветове за гледане на съдържание с UHD качество. С новия 4K UHD телевизор HORIZON и 4 пъти по-високата разделителна способност на Full HD телевизора усещате по-голяма дълбочина на детайлите, а качеството на картината е невероятно живо и рязко, дори когато гледате на близко разстояние от телевизора.

Не е достатъчно просто да гледате телевизия – трябва да се развълнувате истински от забавлението. Dolby Vision™ HDR преобразява телевизионното изживяване с ултрареалистично качество на картината – невероятна яркост, контраст и цветове, които вдъхват живот на забавленията пред очите ви.

В сравнение със стандартна картина Dolby Vision може да осигури цветове, които не сте виждали досега, светлини, които са до 40 пъти по-ярки, и сенки, които са до 10 пъти по-тъмни. Резултатът е реалистична, изискана картина, която ще ви накара да забравите, че гледате на екран.

Можете да изтеглите всичките си любими приложения и игри от Google Play. Наслаждавайте се на тях на голям екран с лесен достъп от персонализираната начална страница на Android TV.

Насладете се на жив съраунд звук с Dolby Audio Processing (DAP). Съраунд звукът HORIZON с декодер Dolby Audio ви осигурява реалистично звуково изживяване, което перфектно допълва визуалното съдържание.

Освен това получавате DTS TruSurround™ – решение, което осигурява почти реален съраунд звук при стерео или 3.1 високоговорители (особено при саундбарове), и DTS – HD – една от малкото технологии, които осигуряват компресиран съраунд звук без загуби за Blu-ray и HD-DVD, което гарантира качествено аудио изпълнение.

6. Телевизор Allview 43ePlay6100-U

Телевизор Allview 43ePlay6100-U

Виж цената за днес

Използвайки първокласната технология Quantum Dot, телевизорите Allview QLED възпроизвеждат 100% обем на цветовете, като осигуряват живи, ярки цветове в изображения, които изглеждат като “изтръгнати от реалността”. Яснотата, точността, дълбочината и високата чистота на цветовете са резултат от трансмисивната технология QLED, която издига зрителното изживяване на ново ниво.

С един от най-модерните процесори за обработка на изображения, MStar Advanced Color Engine PRO , базиран на иновативни технологии за възпроизвеждане и обработка на цветовете, SuperiorClear Multi-Directional MStar Advanced Color Engine, MStar Graffito Color Manager и технология за премахване на цветни петна, телевизорите Allview QLED предоставят изображения, пресяти през очите на режисьора, като прецизно предават емоцията на всеки кадър, жизнеността на всеки обект и цвета на всеки детайл.

За най-вярно възпроизвеждане на съдържанието телевизорите Allview QLED интегрират VA дисплеи и тройка технологии – адаптивно подобряване на контраста в реално време с компенсация на хромата, ултраконтрастно затъмняване и MaxVivid , които създават перфектния баланс между висок контраст, светлина и цвят.

Освен това тъмните сцени с наситено черни нюанси запазват първоначалното си ниво на детайлност, създавайки неразличима за човешкото око илюзия за реалност. Всяка светлина, сянка, отблясък, контраст, отражение или фина линия допринасят за поглъщащо зрително изживяване, което слива света на зрителя с нова реалност.

7. Телевизор Sony 55A83J

Телевизор Sony 55A83J

Виж цената за днес

Първият телевизор с технология за когнитивен интелект. Когнитивният процесор XR разпознава и анализира елементи като цвят, контраст и детайли подобно на човешкия мозък, предлагайки ви ново и уникално зрително изживяване, точно както в реалния живот. Технологията XR Picture ще осигури спиращ дъха контраст и заедно с OLED панела ще покаже наистина реалистично изображение с невероятно ясни черни тонове.

Технологията Acoustic Surface Audio+ издига възприятието на звука на ново ниво, като звукът идва директно от центъра на екрана. С член на действието и леви и десни субуфери ще се наслаждавате на стабилен звук, където и да поставите телевизора. Освен невероятната картина и звук, ще оцените и многото брилянтни функции като гласовото управление, а Google TV предлага над 700 000 филма и телевизионни предавания, които винаги ще намерите подредени в теми и жанрове според интересите си.

Насладете се на спиращ дъха контраст на OLED екрана с реалистична дълбочина. Революционният му процесор използва анализ на човешката перспектива и може да сканира и оптимизира стотици хиляди елементи за един миг. Тази технология, в комбинация с уникалния OLED панел, може да показва изображения с чисто черно и невероятна яркост.

Виж още: Най-Добрите 75-инчови Телевизори | Най-Добрите 50-инчови Телевизори | Най-Добрите 55-инчови Телевизори | Най-Добрите 65-инчови Телевизори | Най-Добрите Телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Какво е важно да знаете при избор на смарт телевизор?

Кой е най-добрият смарт телевизор?

Изборът на най-добрия смарт телевизор може да се основава на различни критерии, но е важно да определите качествата на определен модел или дори марка, които са най-ценни за вас.

Разбира се, най-важното нещо в един телевизор е неговият екран. През тази година основната тенденция при най-добрите смарт телевизори е да се въведе 4K резолюция. Всъщност той е четири пъти по-голям от познатия FullHD. Освен това усъвършенстваните модели телевизори могат да осигурят честота от 100 Hz или повече, като по този начин намаляват размазването на картината в краищата.

Отделна тема е матричната технология. В съвременните телевизори се използват два основни варианта – LCD и OLED. Първият е добре познатият LCD екран, само че с много по-високо качество. По този начин IPS матриците осигуряват добро цветопредаване и ъгли на видимост до 180 градуса. OLED екраните замениха така популярните през последните години плазмени екрани.

Основните му предимства са отличната яркост и истинското черно, които се постигат чрез изключване на пикселите, които отговарят за него в картината. Но технологията има и недостатъци – прегаряне при продължително статично изображение и трептене.

Тук стигаме до характеристиката, която отличава най-добрите смарт телевизори – платформата за смарт телевизори. Вече има доста платформи, които са надарили телевизора с “интелигентност”, но не всички са еднакви. Счита се, че най-гъвкав по отношение на инсталирането на софтуер от трети страни е Android в адаптираната му форма за недосегаемия екран. Големите производители предпочитат да използват собствени платформи, например LG има webOS Smart TV. Обикновено те оптимизират всяко приложение за конкретния телевизор.

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo