Най-Добрите 75-инчови Телевизори за 2024

Изборът на телевизор е много отговорна задача, особено ако ще купувате наистина зашеметяващо устройство, което ще покрие половината стена. Всъщност тези телевизори са много търсени, защото първоначално показват богатството и отличното състояние на собственика.

Но, разбира се, такъв огромен телевизор не бива да виси само за украса. И за да отговори напълно на очакванията ви, трябва да го изберете внимателно, въз основа на характеристиките.

В тази статия улеснихме задачата ви, като събрахме най-добрите 75-инчови телевизори. Разбира се, такива телевизори струват много пари, но ние се постарахме да изберем за вас най-интересните предложения с изгодни цени и страхотни характеристики. Така че, когато избирате един от нашите продукти, можете да сте 100% сигурни, че няма да намерите по-добра оферта.

Най-добрите 75-инчови телевизори

1. Телевизор LG 75NANO813PA

Телевизор LG 75NANO813PA

Виж цената за днес

LG 75NANO813PA има Ultra HD резолюция (3840 x 2160) за превъзходно качество на картината. Благодарение на уникалната яснота се постига реалистична и точна картина, така че и най-малките детайли на картината ще бъдат много ясни.

LG 75NANO813PA използва Micro Dimming, за да увеличи дълбочината на бялото и черното за по-ясни и остри изображения. Гледайте черно-белия Чарли Чаплин с превъзходна яснота или просто се наслаждавайте на качеството на картината на любимия си филм или програма. На телевизор LG 75NANO813PA сватбената рокля на Джулия Робъртс в “Булката беглец” изглежда още по-бяла, а черните уши на Мики Маус се открояват още повече.

LG 75NANO813PA ви позволява да свържете безжична мишка и клавиатура, така че да използвате екрана на телевизора като монитор. Можете не само да гледате филми, но и да преглеждате новинарски портали и социални мрежи, да играете игри или просто да работите на големия екран. Телевизорът ви открива не само света на телевизията, но и цял свят на развлеченията!

Bluetooth ви позволява да свързвате Sound Bar или друго Smart устройство безжично. Можете да свържете таблет или смартфон, за да преглеждате запаметените снимки на своя LG 75NANO813PA, или да включите безжични слушалки, за да не смущавате съквартирантите със звука от телевизора вечер.

2. Телевизор Samsung 75QN95A

Телевизор Samsung 75QN95A

Виж цената за днес

Телевизорите Samsung Neo QLED използват нова революционна LED подсветка, която е значително по-малка и по-ефективна от предишните поколения. Това позволява на производителя да вмъкне допълнителни светодиоди зад панела, което дава възможност за по-големи зони на затъмняване и по-голяма прецизност.

Този подход обикновено се нарича Mini LED и не бива да се бърка с Micro LED, която е напълно различна технология за самоизлъчващи се дисплеи. Въпреки това Mini LED обещава значително по-добро локално затъмняване и намаляване на нежеланите отблясъци – и всичко това на достъпна цена.

Новият процесор Neo Quantum увеличава изчислителната мощ, като прилага дълбоко обучение с множество интелигентни функции. Вместо една невронна мрежа, този процесор комбинира 16, за да създаде невронен анализатор, специализиран в мащабирането и обработката на видео. Цялата тази допълнителна мощност е проектирана така, че да осигури възможно най-доброто изживяване, независимо какво гледате.

QN95A поддържа висок динамичен обхват (HDR) под формата на HDR10, HLG (хибридна логаритмична гама) и HDR10 + адаптивен. Последният използва динамични метаданни, предназначени за адаптиране на тоналния дисплей за всяка сцена, и сега използва сензора за регулиране на работата въз основа на условията на околната светлина в стаята.

3. Телевизор LG LED 75UP78003LB

Телевизор LG LED 75UP78003LB

Виж цената за днес

В реалния свят е трудно да се търсят илюзии. Ако обаче искаме да я намерим, можем да избягаме в дигиталния свят. Тук – поне донякъде – законите на физиката не важат, така че можем да се отдадем на най-съкровените си мечти и желания.

Такова пътуване в гореспоменатия цифров свят е възможно благодарение на LG LED UP78003LB, който, както би трябвало да бъде при професионалното мултимедийно оборудване, не е илюзия, а може да бъде врата към него. Още повече че е оборудван с мощен четириядрен процесор и редица мултимедийни функции.

Основният елемент на всеки телевизор е инсталираната в него матрица. Телевизорът LG LED UP78003LB поддържа 4K резолюция. Но това не е всичко! Тази матрица се отличава с висока честота на опресняване до 50 Hz. Това означава, че той може да действа като монитор за игри, благодарение на който играчът ще открие уникалността на всяка, дори най-сложната игра.

Особено внимание заслужава заобикалящата среда на гореспоменатата матрица, която представлява изключително тясна и минималистична рамка. Именно тази рамка прави обкова изключително модерен.

Ако матрицата е сърцето на LG LED UP78003LB, то вграденият процесор е неговият мозък. Разбира се, става дума за четириядрена Quad Core система, с която можете да обработвате висококачествени изображения в реално време.

Но системата не спира дотук. Защо? Защото предлага редица допълнителни мултимедийни функции, с които телевизорът ви може да достигне безпрецедентно качество на картината. Време е да се оставите да бъдете изумени и да откриете пълния потенциал на тази невероятна мултимедийна платформа
.
Производителността сама по себе си не е всичко, което може да се очаква. Уникалността на LG LED UP78003LB се определя и от начина, по който се осъществява достъпът до всички важни функции на това устройство. Благодарение на средата на WebOS потребителят може да се наслаждава буквално на пълния набор от мултимедийни продукти, които вече са на разположение на върха на пръстите ви или всъщност на дистанционното управление.

4. Телевизор LG QNED 75QNED813QA

Телевизор LG QNED 75QNED813QA

Виж цената за днес

Насладете се на невероятни цветове благодарение на комбинацията от технологиите Quantum Dot и NanoCell.

Технологията за затъмняване QNED на LG използва алгоритми за дълбоко обучение, за да картографира и предава информация за обектите към блоковете за задно осветяване, като създава по-ясни и естествени изображения, като същевременно свежда до минимум призраците. Потопете се в нов свят на визуални изживявания с ултраголемия екран QNED, който осигурява ярки цветове със зашеметяваща 4K резолюция.

Процесорът α7 Gen5 AI използва алгоритми за дълбоко обучение, за да придаде естествена дълбочина на изображенията, като прави цветовете невероятно живи и точни, а детайлите и обектите на преден и заден план са по-ясни.

LG QNED TV ви дава достъп до хиляди нови игри чрез вградените услуги Google Stadia и GEFORCE Now. Преминете на следващото ниво в облачните игри. Играйте бързи игри с по-плавни визуални ефекти без забавяне, заекване или накъсване на телевизора LG QNED с поддръжката на AMD FreeSync Premium.

Опаковката на телевизора LG QNED е в монохромен цвят и е изработена от рециклируем материал.

5. Телевизор Samsung QLED 75Q60B

Телевизор Samsung QLED 75Q60B

Виж цената за днес

Потопете се в ясната картина на телевизора Samsung QLED 4K. Този смарт телевизор предлага не само зашеметяващо ниво на детайлност, но и превъзходна картина благодарение на технологията Quantum Dot, която може да изобрази до един милиард цветови нюанса.

Motion Xcelerator се грижи за плавното движение и ясното качество на картината. Освен на телевизионни предавания, филми и сериали, можете да се наслаждавате и на плавни игри без забавяне и размазване.

Почитател ли сте на филмите? Можете да им се насладите с най-добро качество благодарение на оптимизацията на изображенията и звука с Quantum Processor Lite 4K. Има и уеб браузър и други интелигентни функции като разделяне на изображения в режим Multi View или огледално изображение.

Често се случва на обикновените екрани спортните мачове и екшън сцените да изглеждат размазани. С първокласен телевизор QLED това не е никакъв проблем. Samsung е вградила в екрана иновативната технология Motion Xcelerator, която автоматично подобрява рязкостта на динамичните сцени и пресъздава отделните детайли с финес. Включете се в центъра на действието с наистина висококачествена картина.

Зрителната площ 21 : 9 и 32 : 9 ви предоставя свят на игри без граници. Остър завой, брилянтен гол или неочакван боец никога повече няма да ви изненадат с широкоекранния дисплей. Нещо повече, в режим Game bar можете да персонализирате собствения си стил на игра чрез настройки на екрана, безжични слушалки, FPS, HDR и други компоненти. Насладете се на уникално изживяване във виртуалния свят на игрите.

6. Телевизор Philips 75PUS8807/12

Телевизор Philips LED The One 75PUS8807/12

Виж цената за днес

Това е умен избор. Гледайте всичко, което обичате, в превъзходна 4K резолюция. Играйте игри толкова бързо и яростно, колкото искате. Просто свържете саундбар и високоговорители, за да се наслаждавате на повече музика. Освен това се възползвайте от технологията Ambilight за неповторимо и завладяващо изживяване.

Технологията Ambilight на Philips прави гледането на телевизора Philips още по-монументално! Светодиодните светлини по краищата на телевизора светят и променят цвета си синхронно в зависимост от сцената на екрана или от възпроизвежданата музика. Ще бъдете толкова погълнати, че няма да знаете как някога сте гледали без тази притурка.

Искате да се наслаждавате на перфектната картина във всяка сцена? Вашият 4K UHD телевизор Philips е съвместим с всички основни HDR формати. Това означава ясни и резки изображения. Ще видите всеки детайл дори в тъмни и светли зони.

Процесорът P5 на Philips осигурява картина, която е толкова страхотна, колкото и любимите ви предавания. Детайлите са забележимо по-дълбоки. Цветовете са живи, а тоновете на кожата изглеждат естествено. Контрастът е толкова рязък, че можете да усетите всеки детайл. Движението е напълно плавно.

Технологиите Dolby Vision и Dolby Atmos правят любимите ви филми, телевизионни предавания и игри да изглеждат и звучат невероятно. Гледайте картината по начина, по който режисьорът я е замислил – вече никакви разочароващи сцени, които са твърде тъмни! Чуйте ясно всяка дума. Изживейте звуковите ефекти така, сякаш действието се развива точно около вас.

Търсите телевизор, който да се вписва в живота ви? 4K екранът на този смарт телевизор, който е почти без рамка, се вписва в почти всеки интериор. Със скосената стойка имате достатъчно място за саундбар. Освен това всички опаковки и вложки са изработени от рециклиран картон и хартия.

Безжичната домашна система Philips с DTS Play-Fi ви позволява да свържете съвместими саундбарове и безжични високоговорители в дома си за секунди. Слушайте филми в кухнята. Възпроизвеждайте музика отвсякъде. Можете дори да създадете система за съраунд звук за домашното си кино, като централният високоговорител е телевизорът Philips.

С телевизора Philips ще се насладите на най-доброто изживяване с конзолите за игри от следващо поколение благодарение на свръхбързата реакция и невероятно плавните графики. Можете да изскачате, да се обръщате в малко пространство или да се измъквате зад ъгъла перфектно. Поддържа HDMI 2.1 свързаност и технологиите VRR и Freesync. Режимът за игри Ambilight ви позволява да се насладите на всичко още по-пълноценно.

Philips Android TV ви предоставя съдържанието, което искате, когато го искате. Можете да персонализирате началния екран така, че да показва любимите ви приложения, за да можете лесно да започнете да стриймвате филмите и предаванията, които обичате. Или продължете оттам, откъдето сте спрели.

Виж още: Най-Добрите 50-инчови Телевизори | Най-Добрите 55-инчови Телевизори | Най-Добрите 65-инчови Телевизори | Най-Добрите Телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Какво е важно да знаете при избор на 75-инчов телевизор?

Кой е най-добрият 75-инчов телевизор?

Обърнете внимание на вида на екрана и подсветката. Днес можете да намерите бюджетни модели с широк зрителен ъгъл, като LCD, LED, OLED. Ако се интересувате от съвременните разработки, по-добре е да изберете телевизор с QLED, Direct LED, Edge LED, Mini LED.

75-инчовият телевизор е предназначен за потребители, които обичат филми и прекарват свободното си време в търсене на нови продукти или в игра на конзолни игри. Все пак си струва да имате предвид, че 75-инчов телевизор заема много място, така че ще ви е необходимо достатъчно пространство. Той няма да работи в малка всекидневна, защото ще бъде неудобен за използване (изисква разстояние от 3 метра от дивана) и стаята ще бъде визуално по-малка.

75-инчовият телевизор предлага същото изживяване и вълнение като гледането на филм в киносалон. Добро 4K качество с HDR, ясни контрасти и други екстри – един съвременен телевизор предлага много функции. Колкото по-скъп е моделът, толкова по-добър е процесорът, а използването на изкуствен интелект прави картината изключително полезна. Самият телевизор е с красив и тънък корпус, което го прави привлекателно допълнение към вашата всекидневна или стая за развлечения.

Вид на екрана

Производителите предлагат извити и прави модели. Въз основа на отзивите на клиентите е по-добре да се предпочитат стандартните прави. Извитите телевизори се оказаха неудобни, безполезни и скъпи.

Качество на звука

Въпреки въвеждането на най-новите технологии, звукът в телевизорите продължава да разочарова потребителите. Затова трябва да обърнете внимание на моделите, които имат допълнителни изходи за високоговорители, кино, субуфер.

Честота

Добър вариант е телевизор с честота 60 Hz. Благодарение на висококачествения телевизор с голям размер комфортът и при игра се увеличава многократно.

4/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo