Най-Добрите 65-инчови Телевизори за 2024

Най-добрите 65-инчови телевизори се харесват на клиентите не само с качеството на картината и богатия съраунд звук, но и с възпроизвеждането на съдържание от всякакви източници. Производителите прибягват до различни технически, дизайнерски и маркетингови трикове, за да изненадат своите клиенти.

Някои от тях увеличават потапянето с визуални ефекти като Ambilight, а други издигат реализма, наситеността, яркостта и дълбочината на цветовете на ново ниво. А някои предлагат плавна картина във всяка сцена с честота на опресняване 120-144 Hz. В днешната статия ще разгледаме най-добрите модели за 65-инчови телевизори.

Най-Добрите 65-инчови Телевизори

1. Телевизор LG OLED65C22LB

LG OLED OLED65C22LB

Виж цената за днес

LG OLED65C22LB има Ultra HD (3840 x 2160) резолюция, която осигурява превъзходно качество на картината. Благодарение на уникалната яснота се постига реалистична и точна картина, така че и най-малките детайли на картината ще бъдат много ясни. С телевизор LG OLED65C22LB няма да остане незабелязано дори какъв цвят са миглите на героя от любимия ви филм и колко ямички се появяват по бузите на Джим Кери, когато се усмихва.

Огледален екран – Тази технология на телевизора LG OLED65C22LB предлага възможност за показване на едно и също изображение от екрана на телевизора на друго устройство. Например можете да гледате паралелно предавания от екрана на телевизора си на смарт устройство, когато сте в друга стая.

OLED телевизорът LG OLED65C22LB има матрица от органични светодиоди в 3 основни цвята, която осигурява изключително висок контраст и много добро цветопредаване, така че можете да виждате детайлите на екрана от почти всеки ъгъл.

Процесорът α9 от 5-то поколение комбинира 2-канално аудио във виртуално 7.1.2-канално аудио с изкуствен интелект. Просто почувствайте действието и хаоса около вас, сякаш сте главните герои във филма. Технологиите Dolby Vision IQ и Dolby Atmos се комбинират, за да създадат завладяващо изживяване. Захранвана от 5-то поколение α9 процесор на LG с изкуствен интелект, технологията Dolby Vision IQ осигурява необикновено усещане за потапяне и подчертава фините текстури с детайлна точност.

Рамката на телевизора е толкова тясна, че ще можете да се потопите напълно в изображението, без да бъдете разсейвани от никого. Невероятно тънкият дизайн на ще се слее идеално с интериора на вашия дом със стилна стойка за галерия и стойка за пода.

2. Телевизор Samsung 65Q95T

Samsung 65Q95T

Виж цената за днес

Технология Picture-In-Picture – Искате да гледате “Отчаяни съпруги”, докато съквартирантът ви гледа футболен мач? Благодарение на функцията Picture-In-Picture в Samsung QE65Q95T можете да гледате както едното, така и другото, тъй като се показват две видеоизображения – едно на цял екран и едно по-малко, върху основната картина.

Можете също така да свържете например плейър за Blu-ray дискове или лаптоп и да гледате програми и филми едновременно на две устройства. Функцията “Картина в картината” е много удобна и по време на реклами, тъй като не се налага да сменяте канала и постоянно да проверявате дали картината на телевизора е свършила.

Възможност за запис на видео. Предстои важен футболен мач, но вие трябва да сте на работа? Просто запишете играта на видео, благодарение на функцията за видеозапис на телевизора Samsung QE65Q95T! Функцията за запис на телевизия на твърд диск или флаш памет няма да ви позволи да пропуснете нито един мач или епизод от любимия си телевизионен сериал, а освен това винаги можете да превъртите назад и да се насладите отново на любимите си моменти.

Функцията Micro Dimming на телевизора Samsung QE65Q95T се използва за увеличаване на дълбочината на бялото и черното, което прави изображенията ви още по-ясни.

3. Телевизор Sony 65A90J

Sony 65A90J

Виж цената за днес

Sony XR65A90J е телевизор с екран XR Triluminos Pro с 65-инчов диагонал и разделителна способност 3840 x 2160 пиксела. Той разполага с процесора за изображения Cognitive Processor XRTM и се мащабира до 4K Ultra HD. Предлагат се и решения за HDR10, HLG и Dolby Vision.

За звука се грижи системата Acoustic Surface Audio+ с 40W предни високоговорители. За дистанционно управление могат да се използват дистанционно управление и гласови команди. Acoustic Surface Audio+ остава ексклузивно решение на Sony. Екранът действа като мембрана на високоговорител. Два задвижващи механизма зад екрана го карат да вибрира и по този начин да генерира звукови вълни. Ниските честоти се осигуряват от два отделни модула басови драйвери.

Голямото предимство на акустичната повърхност е, че звукът всъщност идва директно от екрана, което допринася за реализма. A90J има стегнат звук с добре дефинирани гласове. Операционната система е Android. Поддържат се безжични технологии Wi-Fi, Bluetooth и AirPlay 2.

Осигурен е LAN порт за кабелен достъп до интернет. На шасито са разположени HDMI и USB интерфейси, слот за DVB CAM модул и оптичен Toslink изход, както и 3,5 мм жак за слушалки.

4. Телевизор Philips OLED 65OLED707/12

Philips OLED 65OLED707/12

Виж цената за днес

Philips 65OLED707/12 има Ultra HD резолюция (3840 x 2160) за брилянтно качество на картината. Благодарение на уникалната си яснота картината е реалистична и точна, така че и най-малките детайли в картината са много ясни. На Philips 65OLED707/12 дори цветът на миглите на любимия ви филмов герой не остават незабелязани.

Телевизорът Philips 65OLED707/ 12 е снабден с гласово управление. Включвайте и изключвайте телевизора, сменяйте каналите, регулирайте звука, преглеждайте YouTube, Google и други уебсайтове и дори командвайте телевизора с глас от удобния си диван. Толкова е удобно, че можете да забравите за нервното натискане на нереагиращите бутони на дистанционното управление, когато батерията му се изтощи, или за опитите да намерите къде сте сложили дистанционното управление.

Уникалната функция Ambilight на Philips 65OLED707/12 анализира цветната картина на екрана и използва LED светлини, монтирани от двете страни и в горната част на задната част на телевизора, за да създаде околна светлина по периметъра, увеличавайки контраста и силата на изображението. Ще ви хареса да видите световете и героите от анимационни филми като “Търсенето на Немо”, “Шрек”, фентъзи филми и всякакви други филми в Ambilight. Думите не са достатъчни, трябва да го видите!

Bluetooth ви позволява да свържете Sound Bar или Smart устройство безжично. Можете да свържете таблета или смартфона си, за да разглеждате запаметените снимки на телевизора Philips 65OLED707/ 12, или да включите безжичните си слушалки, за да може семейството ви да се наслаждава на телевизора вечер.

OLED телевизорът Philips 65OLED707/12 е с матрица от органични светодиоди в 3 основни цвята за изключително висок контраст и превъзходно цветопредаване, така че можете да видите фините детайли на екрана от почти всеки ъгъл. Разгърнете уникалните възможности на своя OLED телевизор!

5. Телевизор LG 65QNED813QA

LG QNED 65QNED813QA

Виж цената за днес

Телевизорът LG 65QNED813QA има Ultra HD (3840 x 2160) резолюция за превъзходно качество на картината. Благодарение на уникалната си яснота се постига реалистична и точна картина, така че и най-малките детайли на картината ще бъдат много ясни.

Огледален екран – тази технология на телевизора LG 65QNED813QA ви дава възможност да отразявате същото изображение от екрана на телевизора на друго устройство. Например можете да гледате програми на екрана на телевизора си едновременно на смарт устройството си, когато сте в друга стая.

LG 65QNED813QA използва функцията Micro Dimming, за да увеличи дълбочината на бялото и черното и да ви осигури още по-ясна картина. На телевизор LG 65QNED813QA сватбената рокля на Джулия Робъртс в “Булката беглец” изглежда още по-бяла, а черните уши на Мики Маус се открояват още повече.

Bluetooth ви позволява да свързвате Sound Bar или друго Smart устройство безжично. Ще можете да свържете таблета или смартфона си и да разглеждате запаметените си снимки на телевизора LG 65QNED813QA или да свържете безжични слушалки, за да не смущавате съквартирантите си със звука на телевизора вечер.LG 65QNED813QA може да бъде свързан с безжична мишка и клавиатура, така че да използвате екрана на телевизора като монитор.

6. Телевизор Samsung 65QN90B

Samsung 65QN90B

Виж цената за днес

В йерархията на корейския производител този телевизор е едно стъпало под флагмана 4K QN95B и на практика е идентичен с него, като се различава само по липсата на външния модул One Connect. Зад QN90B се намира друг подобен модел QN85B, изграден на базата на различен тип ADS панел.

Телевизорът използва операционната система Tizen като интелигентна платформа, предлагаща множество функции. Една от функциите му тази година е въвеждането на приложението Google Duo за видеоразговори, когато е свързана съвместима камера.

Подобно на своя предшественик, QN90B има мощна производителност за игри и е идеалният спътник за новото поколение конзоли PS5 и Xbox Series X.

Samsung QN90B е проектиран в модерен, елегантен стил с ниска рамка около екрана и тънък корпус с дълбочина само 2,7 см. Компактната централна стойка изисква минимално пространство за монтаж и повдига екрана на 6,3 см, което е достатъчно, за да се постави саундбар пред него.

Samsung QN90B е чудесен телевизор за повечето приложения. Екранът му също така осигурява впечатляващо HDR изживяване при гледане в затъмнена стая, с дълбок контраст, впечатляващо локално затъмняване и широка цветова гама. Телевизорът е снабден с мощни функции за игри, включително ниска латентност и бърза реакция, и може да се използва и като монитор за компютър.

7. Телевизор Sony 65X90K

Sony LED 65X90K

Виж цената за днес

Sony XR-65X90K има Ultra HD (3840 x 2160) резолюция за превъзходно качество на картината. Благодарение на уникалната яснота получавате реалистична и точна картина, така че и най-малките детайли на картината ще бъдат много ясни.

Огледалната технология за телевизори Sony XR-65X90K ви дава възможност да отразявате същото изображение от екрана на телевизора на друго устройство. Например можете да гледате програми от екрана на телевизора си едновременно на смарт устройството си, когато сте в друга стая.

Микрозатъмняването на телевизора Sony XR-65X90K се използва за увеличаване на дълбочината на бялото и черното, което прави картината още по-ясна. Гледайте Чарли Чаплин в черно-бяло с превъзходна яснота или просто се насладете на качеството на картината на любимия си филм или програма.

Можете да свържете безжична мишка и клавиатура към телевизора, за да използвате екрана на телевизора като монитор. Можете не само да гледате филми, но и да преглеждате новинарски портали и социални мрежи, както и да играете игри или просто да работите на големия екран. Телевизорът ви открива не само света на телевизията, но и цял свят на развлеченията!

Виж още: Най-Добрите 75-инчови Телевизори | Най-Добрите 50-инчови Телевизори | Най-Добрите 55-инчови Телевизори | Най-Добрите Телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Какво е важно да знаете при избор на 65-инчов телевизор?

Най-добрият 65-инчов телевизор не е просто богата, цветна картина с триизмерен звук. Съвременният телевизор е мултимедиен център, пълноценен клиент за домашна локална мрежа, малко домашно кино и монитор за геймъри. Първото нещо, което трябва да решите, е какъв вид съдържание ще гледате и дали ще го използвате като монитор за игри.

Като имате предвид това, разгледайте спецификациите на устройството си: цветопредаване, ъгли на видимост, време за реакция, съвместимост с G-Sync и съотношение на страните. Колкото повече кадри се извеждат на дисплея в секунда, толкова по-плавна изглежда картината. Това оказва влияние при бързо движещи се сцени – те не се размазват. Също така честотата на сканиране е важна за игрите – за предпочитане 120 или 144 Hz, а най-важното е, че графичната карта на компютъра ви трябва да може да работи с 4K резолюция.

Фокусирането само върху техническите спецификации няма да позволи да се купи разумен 65-инчов телевизор. В допълнение към тях съществуват редица така наречени характеристики на изпълнението. Потребителски отзиви, оценки на киномани и филмови критици, тестове от експерти в съответните лаборатории – това са основните показатели, които повлияха на съставянето на топ списъка.

Взехме предвид също така: качеството на звука, имитацията на 3D звук за потапяне; поддръжката на Smart TV, използваната операционна система, нейните възможности; вида и качеството на LED подсветката, нейната равномерност; скоростта на сканиране; интеграцията с услуги за стрийминг; наличието на тунери; мултимедийните функции, като запис на предавания и четене на филми от флаш устройство.

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo