Най-Добрите Сушилни Beko за 2024

Ако имате достатъчно място за сушилня в дома си, това е много по-добър избор от която и да е комбинирана пералня със сушилня. Най-добрите сушилни ще изсушат дрехите много по-бързо – и в много случаи по-нежно – отколкото всяка пералня със сушилня би могла да изсуши, а също така ще изсушат по-голямо количество пране наведнъж, което е незаменимо за всяко домакинство. Сложното идва, когато избирате правилния модел за Вашия дом: има много различни ценови точки и характеристики, които трябва да имате предвид. Бихте могли да прекарате векове в сравняване на машините само от един производител.

Ето, ние свършихме цялата тежка работа вместо Вас. В този чарт ще намерите селекция от нашите препоръчани свободностоящи барабанни сушилни от Beko, от по-евтини кондензаторни модели до най-добрите термопомпени сушилни, заедно с връзки към най-добрите цени, които намерихме. И ако не сте сигурни за кои функции да внимавате, прочетете докрай нашето ръководство. Ще Ви обясним всичко, което трябва да знаете за намирането на най-добрите сушилни Beko. Ние Ви помагаме да изберете правилния модел на подходящата цена и Ви казваме всичко, което трябва да знаете.

Най-добрите сушилни Beko

1. Kондензационна сушилня Beko B3T67110

Сушилня Beko B3T67110

Виж цената за днес

Сушилня Beko B3T67110 Ви предлага капацитет за 7кг дрехи с възможност за сушене с 15 разнообразни програми, съобразени с различните типове материи. Програмите можете да избирате от механичен контролен панел, разположен удобно в предната част на уреда. Програмите за сушене включват: Дънки, Спорт, Mix, Outdoor, Daily, Daily Express, Gentle Care, Shirts, Time Program, Cottons, Freshen Up, Hygiene, Towels, Cottons Eco и Synthetics.

Сушилня Beko B3T67110 е оборудвана с изключително иновативни и полезни технологии, които се грижат не само за Вашите дрехи, но и за опазването на околната среда. Защото всичко, което правим, има въздействие върху планетата, по-голямо, отколкото си представяме: от избора на храна, кола или сушилня за дрехи. Сушилнята за дрехи Beko B3T67110 е част от серията RecycledDry, в която се използват 2420 тона рециклирана пластмаса за производството на пластмасовите компоненти, като поддържат същата издръжливост и производителност, като същевременно правят планетата по-чиста. Допринесете с избора си за здравословен живот на здрава планета.

Технология OptiSense: Избраната програма за сушене на дрехи ще спре автоматично, когато нивото на изсушаване на дрехите е желаното. С Beko B3T67110 можете лесно да регулиране нивото на сушене от контролния панел.

Технология Aquawave: Чрез специалния дизайн на ваната, технологията Aquawave създава оптимални и ефективни условия за сушене, без движения, които биха могли да повлияят на тъканта. Уникалният контур на ваната и формата на лопатките позволяват плавно движение на дрехите по време на сушене, имитирайки естествения ритъм на вълните. Така любимата Ви риза ще изглежда като нова всеки път, когато изсъхне.

2. Kондензационна сушилня Beko DS8139TX

Сушилня Beko DS8139TX

Виж цената за днес

Сушенето може да стресира дрехите Ви. Това се елиминира от извитото стъкло на вратата и специално проектираните лопатки на системата AquaWave® на Beko DS8139TX, които предизвикват вълнообразно движение в барабана и третират дрехите по-нежно, подобрявайки ефективността на сушенето.

Бебешките дрехи обикновено са с по-меки материи от дрехите за възрастни, за да се поддържа комфорта и да се предотврати дразнена на меката кожа на Вашето мъниче. Следователно процесът на почистване (пране и сушене) също трябва да се извърши с допълнително внимание. Ако сте родител и сте объркани откъде да започнете, оставете кондензационната сушилня Beko DS8139TX да Ви помогне в процеса.

Уредът осигурява 8кг капацитет и 15 програми за сушене. Нивото на шум по време на работа на уреда е 65db. Сушилнята е в бял цвят, подхождащ на всеки интериор, с комбиниран контролен панел, от механичен и дигитален тип, за лесно управление и стилна визия. От дисплея можете да избирате функция за Отложен старт, Заключване на бутоните, Регулиране на нивото на сушене на дрехите, както и да следите оставащото време за сушене. Тази функция Ви позволява правилната оценка на времето за сушене, за да избегнете промяна в дневния си график.

3. Сушилня Beko DS8440SXM

Сушилня Beko DS8440SXM

Виж цената за днес

Технологията на сушилните за дрехи Beko DS8440SXM, оборудвани с термопомпа, Ви помага да пестите енергия. Eco Gentle Heat Pump позволява запазването на топлия въздух и неговата рециркулация, като дрехите се сушат при понижена температура, така че ще се наслаждавате по-дълго на наситените цветове на дрехите си. Затворената верига с термопомпа е най-ефективна в процеса на сушене в сравнение с конвенционалните модели.

Ако искате допълнително да почистите Вашите дрехи, използвайте програмата Hygienic Drying. Тя се препоръчва за сушене на детски дрехи, бельо или хавлиени кърпи, които под въздействието на топлина ще бъдат хигиенизирани веднага след пране.

Можете да използвате програмата за хигиенично освежаване за сухи дрехи и за леко замърсени, които искате да дезинфекцирате без пране. Позволява ефективно дезинфекция на сухи текстилни материали с помощта на горещ въздух.

Чрез дигиталния контролен панел можете да изберете желаното време за сушене за Вашето пране. Можете да изберете продължителност на програмата между 10 и 160 минути, за да достигнете желаното ниво на сушене при ниски температури. При тази програма сушилнята ще работи до избраната продължителност, независимо от степента на изсушаване на дрехите.

4. Сушилня Beko DS8440SXW

Сушилня Beko DS8440SXW

Виж цената за днес

Beko DS8440SXW Ви гарантира перфектно съхнене на дрехите, без избеляване на цветовете им. Цветовете на различните цветни дрехи с времето избледняват в пастелни нюанси. Но сега има Beko DS8440SXW с технологията EcoGentle™, иновативна технология за сушене, която запазва искрящи цветовете на дрехите. Тази сушилня с термопомпа използва климатична система за по-нежно сушене и по-добра енергийна ефективност.

Ще получите перфектно и хомогенно сушене дори за дебели тъкани, които се сушат по-трудно с обичайните програми, особено по подгъвите, където дебелината на плата е много по-голяма. Програмата за Дънки е идеална за сушене на дънки и поларени дрехи.

От дигиталния контролен панел можете да избирате сред 15 програми, сред които: Daily Express – осигурява бързо изсушаване за кратко време; Кърпи – специално разработена програма за сушене на кърпи за ръце, баня или кухня; Daily – позволява сушене на синтетично пране, памучно пране или спортно оборудване при ежедневна употреба; Outdoor/Sports – предназначена за ентусиасти на дейности на открито, програмата се препоръчва за синтетични или памучни спортни облекла; Shirts – специална програма за сушене, за да предотврати повреда на ризите и да удължи живота им. 

Тази специална програма използва по-малко и по-деликатни движения, така че ризите се сушат с намален брой гънки за лесно гладене; Cottons – за сушене на памучни дрехи, които издържат на високи температури. Изберете желаното ниво на сушене в зависимост от дебелината на тъканта; Синтетика – за сушене на пране от синтетичен материал и можете да изберете желаното ниво на сушене в зависимост от дебелината на тъканта; Hygienic Refresh – за сухи дрехи и за пране, което искате да дезинфекцирате без пране. Позволява ефективно дезинфекция на сухи текстилни материали с помощта на горещ въздух.

Функцията Автоматично против намачкване (Auto Anti-Syphon) се активира автоматично, ако прането не бъде извадено от сушилнята след края на програмата. Нежното действие на барабана отлепва дрехите, предотвратява заплитането им и ги върти периодично, без да ги мачка.

5. Сушилня Beko B3T68230

Сушилня Beko B3T68230

Виж цената за днес

Beko B3T68230 е сушилня за дрехи с термопомпа, която има клас на енергийна ефективност A++ и товароносимост 8 кг. Сушилнята има 15 цикъла на сушене и ниво на шум от 64 dB.

Beko B3T68230 е сушилня за дрехи с компактни размери и добра енергийна ефективност. Разнообразни програми за сушене, съвременни технологии и функции, и разширени гаранции, предлагани от производителя са другите предимства на тази сушилня за дрехи, произведена от турската фирма Beko.

Можете да имате перфектни и хигиенични резултати при сушене благодарение на програмите Hygienic Drying, Hygienic Refresh, Daily Express и останалите текстилни програми. Тези програми осигуряват дълбока стерилизация на Вашето пране, унищожавайки наличието на домашни акари и полени. Високото ниво на стерилизация се осигурява от високата температура.

Насладете се на идеално освежени дрехи с технологията SteamCure на Beko. Използвайки силата на парата, SteamCure ефективно премахва миризмите и гънките от дрехите, без да е необходимо да включвате пълна програма за пране. Перфектен за бързо освежаване на любимите Ви дрехи.

6. Сушилня Beko B5T68243

Сушилня Beko B5T68243

Виж цената за днес

Сушилнята за дрехи Beko B5T68243 с термопомпа и Motor ProSmart инверторен двигател дава на потребителя предимството да разполага с някои от най-новите патентовани технологии в сушилнята под ръка. Това е устройство, способно да изсуши количество пране до 8 кг, като по този начин е отлична помощ през зимния период, когато знаем, че възникват повечето проблеми, свързани с периода на сушене на прането.

Ако искате да се възползвате от готовите за сушене дрехи за възможно най-кратко време и да ги носите няколко минути след като са изпрани, правилният избор е сушилня Beko B5T68243. Общото излъчване на модела е модерно и това се придава от матовия бял цвят, контрастиращ с черния люк, който предлага класическо излъчване, което идеално ще се допълва с останалите електроуреди във Вашия дом.

Контролният панел с въртящ се бутон с основните функции за сушене предлага бърз достъп до функциите на програмата, избор на степен на намокряне на прането и продължителност на програмата.

Достъпът до функцията за леко гладене Iron Finish позволява на прането да има по-малко гънки в края на сушенето в основните програми. Тази функция прилага обработка на прането, подобна на парна ютия. По този начин тъканите ще излязат гладки и готови за носене, все едно сте ги гладили.

7. Сушилня Beko B5T89243W

Сушилня Beko B5T89243W

Виж цената за днес

Beko B5T89243W  е сушилня за дрехи, оборудвана с термопомпа, която осигурява голям капацитет и серия от добре обмислени програми.

Сушилня Beko B5T89243W  предлага товароносимост от 9 кг, като е подходяща за по-големи семейства. В същото време е част от класа на енергийна ефективност A+++, като по този начин се постига ниска консумация на енергия.

Системата Iron Finish приема режим на работа, подобен на този на ютията, като влива вода и пара в прането при правилната температура и оптимална продължителност. Така гънките се премахват и тъканта се изглажда.

Инверторният мотор Pro Smart осигурява добра енергийна ефективност, нисък шум и липса на вибрации. Шумът по време на работа регистрира максимум 63dB.

Технологията Optisense има способността да оптимизира сушенето на дрехите благодарение на специалния сензор за влажност. Можете дори да зададете желаното ниво на сушене, като сензорът автоматично ще спре програмата, когато нивото на влажност в дрехите достигне посочената от Вас настройка.

В дизайнерско отношение сушилнята изглежда добре, с модерен корпус. В горната част ще намерите контролния панел с въртящ се бутон, който позволява избор на продължителността, но също така и дисплей, където можете да регулирате продължителността, да активирате допълнителни функции или да проверите параметрите. Илюминаторът има отвор от дясната страна и е достатъчно голям, за да можете лесно да боравите с по-големи предмети.

Какво е важно да знаете при избор на сушилня Beko?

Какво е кондензационна сушилня?

Кондензационните сушилни притежават функция, която позволява парата да се превръща във вода и след това да се съхранява в контейнер. Този процес прави възможно поставянето на уреда в затворено помещение. Насъбралата се вода трябва периодично да се отстранява. Кондензационните модели работят с по-ниски децибели, но времето, за което изсушават дрехите е по-дълго. Този тип сушилни са най-икономичният вариант за ежедневна употреба.

Какво е сушилня с термопомпа?

Концепцията и функцията на сушилните с термопомпа са все още същите като тези на кондензационните. Разлики се намират само по отношение на качеството и характеристиките на допълнителните специални функции. Цената, в сравнение с останалите типове сушилни, е по-висока, но въпреки това, консумацията на електроенергия е минимална. Освен това, необходимото време за сушене на дрехи е много по-кратко и по-бързо. Сушилните с термопомпа са подходящи, ако разполагате с по-голям бюджет и кратко време за сушене на дрехи.

Какво е вентилационна сушилня?

Сушилните с вентилация са много по-евтини от другите два вида. Тяхното леко тегло и проста конструкция правят разходите за поддръжка минимални. Но за този тип сушилни е необходима външна връзка, тъй като потокът от водна пара е неизбежен сред сушенето на дрехите. Ако искате да поставите вентилационна сушилня вътре в дома си, трябва да подготвите и дренажни канали. Този тип сушилни регистрират по-висока консумация на енергия, което ги прави правилна покупка, ако не използвате уреда твърде често.

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo