Ревю на Philips 32PFS6905/12

Philips 32PFS6905/12

Търсите най-добрия телевизор за по-малък апартамент или стая? Със своя Ambilight, този 32-инчов телевизор Philips изглежда страхотно, където и да го поставите. Картината е ярка,а звука – ясен за едно ново, по-добро телевизионно изживяване.

Philips 32PFS6905/12Виж цената за днес

Функции

Ambilight 3 sided – С Philips Ambilight всеки момент се усеща. Интелигентни светодиоди около ръба на телевизора реагират на екранното действие и излъчват завладяващ блясък, който просто пленява. Опитате ли го веднъж, ще се чудите как сте се наслажавали на телевизията без него.

Philips Pixel Plus HD – оптимизира картината, така че да получите остри изображения, богати цветове и забележителна дълбочина. От видеоклипове в YouTube до задължителни Netflix
предавания, ще се наслаждавате на жива, наситена картина.

SAPHI – това е бърза, интуитивна операционна система, която прави вашия Smart TV Philips истинско удоволствие за използване. Насладете се на страхотно качество на картината и достъп с един бутон до ясно меню, базирано на икони. Управлявайте телевизора си с лекота и бързо навигирайте до популярните приложения на Smart TV на Philips, включително YouTube, Netflix и други.

Основни характеристики и дизайн

Philips 32PFS6905/12 е с красив, модерен дизайн. Със сребърен панел и набраздени алуминиеви крачета, този лъскаво изглеждащ 32-инчов телевизор разполага с отчетливо чувство за стил. С размерите си от 175.9 x 452.8 x 731.8 мм (със стойка) и 81.1 x 435.3 x 731.8 мм (без стойка), можете да го поставите във всяко пространство, независимо дали искате да се откроява в кухнята или да се слее с интерироа на хола. Също така уреда е съвместим с VESA 100×100, което го прави подходящ за монтаж на стена. С Full HD качество на изображенията, допълнително подсилени от HDR технология, този LED Smart TV ще ви позволи да се потопите в магията на ясни, наситени и остри изображения. Освен това, уреда спада в енергиен клас А, което гарантира неговата ниска енергийна консумация от 57 kWh / година.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Видео характеристики

Екранът е с резолюция 1920 x 1080 пиксела и диагонал от 80см. Картината възпроизвеждана на 32-инчовия екран е допълнително подислена от технологиите HDR 10 и HLG, както и от Pixel Plus HD и HDR 10. С HDR10 всяка сцена е оптимизирана, което означава, че се показва максимално количество детайли – дори в най-ярките или най-мрачните моменти.

Аудио характеристики

Аудиосистемата на телевизора е поддържана от 2 вградени високоговорителя с мощност от 16W. Допълнителните технологии като, 5-лентов еквалайзер, Динамичен съраунд звук, Clear dialog, Advanced Auto Volume, Night mode, ще подобрят звука, за да се насладите максимално на всеки звук. Нощният режим ще намали динамична сила на звука, така че да се наслаждавате на филми и видео до късните часове на нощта. Потопете се в неповторимо аудио изживяване с перфектната аудио система на Phillips.

Свързаност

Отличаващ се с бърза интуатива операционна система SAPHI, този телевизор ви предоставя възможността за истинска наслада от телевизионното изживяване давайки ви бърз достъп до любимите ви приложения като YouTube, Netflix и др. Допълнителните конектори, с които разполага уреда са: 1 x Jack 3.5 mm, 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 2 x USB. Те ще ви дадат възможността да възпроизведете всяко визуално или аудио съдържание от всеки тип източник на външна памет.

В заключение

Нов, с множество възможности за свързване и интегрирани модерни технологии, този телевизор ще ви даде възможността да гледате любимите си филми, сериали, ТВ предавания или видео музикални клипове с невероятно качество на картина и звук само с едно натискане на бутона за старт

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo