Ревю на Panasonic LX650E

Panasonic LX650E

Panasonic LX650E е чудесен телевизор за всеки, който иска да се наслаждава на най-добрата възможна картина у дома. Той е с 4K резолюция, което означава, че това е най-детайлната и реалистична картина, която можете да получите на телевизора си. Освен това има широк набор от други функции, като вградени WiFi и Bluetooth, така че можете да свържете телефона или таблета си към телевизора и да стриймвате съдържание директно от него.

Panasonic LX650E

Виж цената за днес

Panasonic LX650E: Характеристики, функции и технологии

Технологията LED Direct Back Light е една от основните причини, поради които телевизорът LX650E има такава звездна точност на цветовете и контраст. Другата е, че той има 4K резолюция, така че можете да се наслаждавате на висококачествено видеосъдържание без размазани изображения или размити цветове.

Гласовият асистент е много полезен за хората, които се интересуват от използването на телевизора си като интелигентен телевизор. Можете да използвате тази функция, за да включите телевизора си само с гласа си, така че да не се налага да докосвате дистанционното управление или да натискате каквито и да било бутони на телевизора.

Гласовият асистент може да се използва и за други неща, като например смяна на каналите или индивидуално регулиране на нивото на звука на всеки канал. Гласовият асистент работи добре с повечето езици, включително английски, френски, немски, испански, италиански и други.

Единственият недостатък на използването на тази функция е, че тя не работи на всички канали по всяко време, така че може да не работи правилно всеки път, когато се опитате да я използвате, освен ако нямате късмета да намерите един канал, който работи по всяко време, независимо какъв език говорите или в коя държава живеете в момента!

Функцията Chromecast е друга, която си струва да се спомене тук – тя ви позволява да предавате видеоклипове от телефона си на екрана на телевизора, така че да ги гледате, без да се налага да изтегляте приложения или да инсталирате каквото и да било на телефона си. Това е особено полезно, ако искате да гледате нещо от YouTube, без да имате интернет връзка.

Процесорът 4K Color Engine е сърцето на телевизора Panasonic LX650E. Този процесор е разработен, за да осигури превъзходно изживяване на изображението, като поддържа 4K HDR и HDCP 2.2, наред с други неща.

Процесорът се състои от четири основни компонента: Color Engine, който отговаря за генерирането на тоновете и цветовете, които виждате на екрана; I/Q чип, който обработва сигналите цифрово; преобразувател, който приема тези сигнали и ги изпраща към дисплея; и HDMI 2.0 вход, който ви позволява да свържете кабелната или сателитната си кутия директно към телевизора, за да може той да изпраща видео директно към дисплея.

Цветовият двигател е това, което отличава този телевизор от другите модели в неговия клас – той може да обработва няколко източника едновременно, което означава, че може да показва няколко програми или потоци едновременно без загуба на производителност или качество.

Серията LX650E се предлага в няколко модела: Panasonic TX-43LX650E, Panasonic TX-50LX650E, Panasonic TX-55LX650E и Panasonic TX-65LX650E.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Panasonic LX650E: Мнение за продукта

Телевизорът Panasonic LX650E е чудесен избор за всеки, който иска да се наслаждава на любимите си предавания на голям екран. Този модел има много страхотни характеристики, включително лесен за използване интерфейс, отлично качество на картината и множество полезни екстри, които улесняват бързото започване на работа.

Виж цената за днес

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo