Най-Добрите Сешоари за 2024

Днес, живеем в модерно време, забързано ежедневие и непрекъснати задачи. Всяка една жена обаче, за да се чувства красива и да покаже това на света, когато излезе навън, отделя внимание на външния си вид: това са не само дрехите, с които да привлече погледите, Но и грим и прическа. Това са всички онези малки детайли, а всъщност внасящи допълнителна женственост и загадъчност. Затова и сешоарът в ежедневието е незаменим. Той е като четката за зъби, независимо от типа коса, който имате.

Сешоарът може да Ви подсуши бързо, когато излизате от банята, да помогне да се оформи прическата, а защо не и да преспи детето. (жените, които имат поне едно дете най-вероятно са пробвали този трик.) Той е от онези артикули, които развалят ли се, направо вземайте портфейла и тичайте за нов. Винаги от полза и винаги на среща.

Сешоарът е подходящ за всеки тип коса, но и не само през зимата. Да, тогава ще изсуши косата Ви, но пък през лятото, представете си навън е жега, искате да впечатлите новия си приятел, май, май сешоарът в шкафа ще се окаже Ваш пръв приятел.

Най-добрите сешоари

1. Сешоар Philips HP8230/00

Philips HP8230/00

Виж цената за днес

Защо да изберете сешоар Philips HP8230/00?

⦁ Голямата мощност 2100 w осигурява бързо изсушаване на косата
⦁ Има функцията ThermoProtect, за да защити и щади косъма
⦁ Има и функция CoolShot или студен въздух, за да може след като косата Ви е подсушена, да я оформите в красива и бляскава прическа
⦁ Има 6 различни настройки за скорост и температура, за да изглеждате по-перфектно от всякога
⦁ Съдържа и тънък накрайник, в помощ за най-големите тънкости при стайлинга
⦁ Лесно и бързо се почиства филтъра за въздух, почистване с кърпа и вода. Така сешоара Ви ще Ви служи по-дълго на него, защото и Вие се грижите.

2. Сешоар Remington Your Style D5219

 

Remington Your Style D5219

Виж цената за днес

Но защо точно сешоар Remington Your Style D5219?

⦁ Вие сте суетна дама, която иска да изглежда перфектно винаги? Това ще Ви бъде гарантирано с този модел сешоар, заради различните накрайници: за обем, дифузер, концентратор на въздух и подвижна решетка.
⦁ Различни функции и опции за сушене и оформяне със студен и горещ въздух, едновременно с 2 степени на скорост.
⦁ Бързо изсушаване на косата заради голямата мощност
⦁ Не заема място в шкафа, защото и за това е помислено- с пантата за закачване.
⦁ Йонизираща функция, която ще направи красивата Ви коса още по-привлекателна и изпълнена с блясък

3. Сешоар Remington AC9096

 

Remington AC9096

Виж цената за днес

Отново сме на марката Remington и отново с този продукт, ще подарите най-добрата и качествена грижа за косата си.

Защо да изберете точно този модел?

⦁ Това е най-високия клас сешоар за коса, който марката Remington предлага. Подходящ е както за домашно ползване, така и професионално- във фризьорските салони.
⦁ Йонизираща функция, която прави косата Ви впечатляваща и бляскава, а йоните са с 90% повече за сушене без наелектрезиране. А всяка дама знае, стане ли студено, заради различните материи, колко е досадно косата Ви да хвърли във всички посоки.
⦁ Този модел е с иновативна керамична решетка с копринен протеин. По време на работа на сешоара, той се отделя, а косата Ви става все по- бляскава.
⦁ Един от най-мощните на пазара сешоари. Като скоростта е 2400 w.
⦁ Има 6 различни опции за сушене с топъл и студен въздух, както и степени, за да изберете най-подходящата за Вашата коса.
⦁ Ако искате къдрава коса или такава с леки чупки, може да ползвате дифузера, а за права- на помощ идва и някой от двата концентратора.
⦁ Лесно сваляне на задната решетка, за да се почисти и увеличи живота на продукта.

4. Сешоар Philips HP8233/00

Philips HP8233/00

Виж цената за днес

Предимства на този модел сешоар Philips HP8233/00?

⦁ Няма как да не посочим дизайна. Още като го видите, сешоара изглежда като фин дамски силует. Нежен, с плавни контури и грациозен, а цветът сякаш казва: Купи ме!!!
⦁ Голямата мощност на мотора, за да може бързо да изсушите косата си и тя да е красива, както винаги.
⦁ SenseIQ функция, която за секунди ще усети температурата на косата и ще регулира температурата, за да се избегне прегряване, а оттам и увреждане на косъма.
⦁ Йонизираща функция, която прави косата мека, лъскава и блестяща, а Вас-готови да покорите всички дори да не сте на червения килим.
⦁ 6 различни функции и степени за сушене: скорост 1, 2, студено и топло изсушаване
⦁ Режим за свръхбързо изсушаване на косата. Само натискате бутона за турбо сушене и скоро след това, независимо дали имате по-къса или дълга коса, тя ще е напълно суха.
⦁ Тънък накрайник за перфектно оформяне или изправяне на косата идва на помощ, особено на дамите с къдрици, които непокорно винаги имат свое собствено мнение
⦁ Керамичните нагреватели на сешоара излъчват инфрачервена топлина и така грижата за косата Ви е гарантирана и максимална.

5. Сешоар Remington AC9140B

Remington AC9140B

Виж цената за днес

Предимства на този модел?

⦁ Стилен и изискан черен дизайн
⦁ Голяма мощност на мотора- 2400 w
⦁ Функции за топло и студено изсушаване на 2 степени, което позволява Вие да изберете желаната от Вас температура
⦁ Допълнителна функция дифузер за закачлива начупена коса, готова да е звездата на вечерта
⦁ Тънък накрайник, който да позволи бързо и ефикасно да изправите косата или да я оформите в желаната от Вас прическа

6. Сешоар BaByliss 6715DE

BaByliss 6715DE

Виж цената за днес

И така стигаме до последното ни предложение, но определено черешката на тортата. Този модел може да се определи като професионален, но и напълно подходящ за използване в домашни условия. Той е поредното доказателство за италианска прецизност, изящност на дизайна, едновременно с качеството.

С какво този модел е предпочитан?

⦁ Стилен и класически дизайн в черен цвят
⦁ Дълъг кабел, който позволява да се движите и сушите косата си
⦁ Професионален мощен мотор и скорост на въздуха от 124 км/ч, за да изсушите косата си светкавично.
⦁ Функциите за топло и студено сушене, което позволяват да стилизирате прическата си, както желаете
⦁ Дифузерът, който е включен в комплекта е широк  за къдрава и вълнообразна коса и две дюзи – 6 х 75 мм и 6 х 90 мм, съответно за леко изсушаване на естествени къдрици и права коса или добавяне на обем с кръгла четка.
⦁ Йонизиращата функция, която ще придаде блясък на косата Ви

7. Сешоар Rowenta Compact Pro CV4721F0

Rowenta Compact Pro CV4721F0

Виж цената за днес

Защо да изберем този сешоар?

⦁ Дизайнът е нежен, не натрапчив и дори нежноромантичен
⦁ Моторът е мощен, така че бързо косата Ви ще бъде изсушена
⦁ Йонизираща функция, която е задължителна, за да бъде косата Ви бляскава
⦁ При този модел степените на температурата на сушене са 3, като може да избирате между топъл или студен въздух
⦁ Огромно предимство е дългия захранващ кабел, което Ви осигурява свобода на движението
⦁ Има допълнителна функция и глава дифузер за закачлим обем
⦁ Металната решетка се сваля бързо и лесно, за да се почисти и удължи живота на сешоара

Виж още: Най-добрите преси за коса | Най-добрите маши за коса | Най-добрите електрически четки за коса

Какво е важно да знаете при избора на сешоар?

1. На първо място от изключителна важност е мощността на мотора. Желателно е да е над 1800 дори 2000 w. Това е от изключителна важност, защото по-мощните мотори, ще изсушат косата Ви по-бързо, а така и ще се защити косъма. И обратното, при по-продължително топлинно излагане се нарушава естествената защита на косъма и тя започва лесно да се заплита и накъсва.

2. Степени на мощност и допълнителни функции са другото, което да наблядавате. Колкото повече опции за сушене имате и нива, толкова повече Вие упражнявавате контрол, а оттам и защита на косата. Затова не е за пренебрегване да има и бутон за студен въздух, както и минимум 2 степени на сушене.

3. Технологии за защита са третото нещо, което задължително трябва да има новия Ви сешоар. По-старите модели, както и тези, които са на пазара, но са по-нисък клас имат метална сплав, обвита в изолационен елемент. Но ние искаме най-доброто за косата си, за да е красива, здрава и бляскава, затова търсете функциите:

4. ThermoProtect е фунцията, която предпазва косата при сушене, като едновременно регулира мощността на въздушния поток. Така косата Ви бързо е изсушена, но и защитена.

5. MoistureProtect е инфрачервен сензор. Той определя температурата на всеки тип коса и  я напасва около 4000-5000 пъти за едно сушене, за да предотврати нараняването на косъма.

6. ThermoBalance е функция на сешоарите за коса на Philips. След като натиснете бутона за тази функция, ще се измери топлината на въздуха и ще се регулира, за да може да не се стигне до образуване на горещи точки и увреждане на косъма.

7. Търсете сешоар с йонизираща функция. Нейната цел е да запази здравината и блясъка на косата.

8. Размери и тегло са важни, защото когато сешоарът е по-компактен, той лесно може да намери място и в шкафа у дома, но и в куфара, когато отивате на почивка.

9. Следете и за дължината на кабела. Колкото е по-дълъг, толкова повече ще улесни свободата на движенията Ви.

10. Следете какви аксесоари са включени. Той най-често са дифузер за меки, небрежни и романтични къдрици и концентратор за идеално права коса.

Сега вече знаете какво да търсите в един добър сешоар, остава да сравните цените и той да е при Вас. И не забравяйте: Грижете се за косата си по най-добрия начин, за да е здрава, красива и неустоима, точно като всяка една стилна дама.

Често задавани въпроси?

Колко е гаранцията на моя сешоар и след този срок при повреда, мога ли да закупя резервни части и да бъдат подменени?

Гаранцията на този тип електроуреди е стандартна- 2 години. Ако някоя от частите се счупи, повреди или амортизира, можете да посетите магазините- физически или онлайн, където се предлага съответната марка сешоар и да закупите нужните части.

Как правилно да поддържам уреда си?

За щастие, това са малки електроуреди и те не се нуждаят от дълго или пък сложно почистване. След тяхното ползване или поне веднъж на седмица, е добре да се поддържа като се почиства с аксесоарите в кутията или пък леко влажна кърпа. Махнете решетката в задната част и почистете, но задължително:
⦁ Спрете уреда си и извадите от тока преди да почистите
⦁ Не използвате спирт или други препарати при почистване
⦁ Не потапяйте уреда във вода, за да го измиете по-бързо

Защо са ми нужни дифузер и концентратор?

Концентраторът е приставка, която е стеснена в предната част. Така съсредоточавате въздушната струя върху определен участък от косата. Най-често се използва при изправяне на косата при сушене.
Дифузерът е приставка, която се добавя към сешоара и създава обем или небрежни чупки и къдрици.

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo