Ревю на Whirlpool FWSD81283SVEEN

Whirlpool FWSD81283SVEEN

Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD81283SVEEN пералня има товароносимост 8кг, има модерен бял дизайн, има механично управляван панел, оборудван с LED екран. Контролният панел, разположен в горната част, е снабден с екран покзаващ различните режими на работа на вашата пералня машина. Ако имате нужда от нова пералня машина, която да поддържа вашите дрехи винаги чисти и е перфектно състояние, вече можете да я имате на достъпна цена.

Whirlpool FWSD81283SVEENВиж цената за днес

Основни харайтеристики и дизайн

Уреда е решен в класически бял цвят, перфектно допълнен от черен дигитален дисплей. Механичния бутон за избор на програма, ви показва чрез надпис и изображение, програмата на изпиране, а на дигиталния дисплей можете да следите оставащото време, силата на центрофугата и пр. Размерите на пералнята са: 47.5х59.5х84.см (ДхШхВ), като този слим модел е по-компактен и може да бъде поставен дори в по-малки пространства. Скоростта на въртене от 1200об/мин ще ви позволи да извадите дрехите си почти сухи. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична при своята работа, като спада към енергиен клас А+++, с годишен разход на електрическа енергия от 195 kWh и годишен разход на вода от 11 465л. Специалният дизайн на страничните стени на пералната машина намалява значително шума и вибрациите по време на пране, както и електронната система за контрол на баланса, разпределя равномерно прането в колата, като допълнително намалява шума и вибрациите.

Функции и защита

Множество функции се грижат за безопасността и ефективната работа на вашия домашен електроуред. Програма за защита от деца  ви позволява да заключите бутоните на пералната машина, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата. Децата могат да играят в близост до пералнята, без да бъдат постоянно наблюдавани. Този модел има функцията Soft Move което представлява кумулация на специфични движения, които барабанът прави според всяка програма за пране. Движенията на барабана са адаптирани за всеки вид плат и натоварване, което машината открива с високоефективни сензори, от началото на цикъла на пране. Също, в категорията иновации, когато говорим за този модел, е системата  Fresh Care+ която се грижи за вашите тъкани чрез нежни движения на барабана и обработка с пара. Останалите функции, с които разполага уреда са: Индикатор за процеса на пране, Заключване, Анулиране на програма, Старт/Пауза, Контрол на пяната, Индикатор за състоянието на програмата, Rapid Option, Инверторен мотор, Soft Move, Инверторен мотор и 6th Sense.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Програми и опции

Пералня Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD81283SVEEN е оборудвана с над 15 изпиращи функции, сред които: Програма за интензивно изплакване, Памук, Предпране, Бързо пране, Деликатна, Изплакване и центрофуга, Бебе, Източване, Дънки, Бяло пране, Евакуационна и центрофугиране, Clean+, Синтетика, Вълна, Спортни артикули, Еко памук, Chrono 30°C, Цветно 15°, ежедневно пране, смесено 40°, Програма за изпиране при ниска температура, Смесени влакна, Специални програма за големи предмети. Функцията „бебе“ е предназначена за изпирането на най-деликатните бебешки дрехи, като премахва акариите и бактериите, които могат да раздразнят деликатната бебека кожа.

В заключение

Пералня Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD81283SVEEN е нова, модерна пералня машина, която ще се погрижи за безупречната чистота на дрехите на цялото ви семейство.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo