Ревю на Whirlpool BIWMWG81484EEU

Whirlpool BIWMWG81484EEU

Whirlpool BIWMWG81484EEU е пералня за вграждане, която може да измие до 8 кг пране. Тя е снабдена с технологията 6th Sense, която автоматично регулира времето, температурата и количество водата, за да се постигне най-доброто измиване. Тази технология може да помогне за икономия на енергия и вода, като същевременно гарантира високо качество на прането.

Whirlpool BIWMWG81484EEU

Виж цената за днес

Whirlpool BIWMWG81484EEU: Характеристики, функции и технологии

Тя е снабдена с инверторен мотор, който гарантира по-малък шум и по-малко вибрации по време на работа. Също така, тя има висока максимална скорост на центрофугиране от 1400 об/мин, което може да помогне за по-бързото изсушаване на дрехите след пране.

Пералнята е класифицирана като С в класа на енергийната ефективност, което я прави много енергоефективна и може да ви помогне да намалите разходите си за ток. Технологията 6th Sense автоматично регулира времето, температурата и количество водата, за да се постигне най-доброто измиване. Тази технология може да помогне за икономия на енергия и вода, като същевременно гарантира високо качество на прането.

Whirlpool BIWMWG81484EEU също така има функцията Fresh Care, която запазва дрехите ви свежи и меки, дори ако не можете да ги извадите от пералнята веднага след като цикълът е приключил. Тази функция е особено полезна, ако сте заети и нямате време да извадите дрехите веднага. Освен това, моделът BIWMWG81484EEU има и функцията Fresh Care+ със Steam, която използва пара, за да запази дрехите ви свежи и без миризми.

Дисплеят на пералнята е тип BigDigit, който прави прегледа на информацията по време на работа много по-лесен. Perlanata е снабдена също и със системата SoftMove, която гарантира по-добро разпределение на прането в барабана и по-нежно пране на дрехите.

Опцията Clean+ е също налична на този модел, която използва високо налягане на водата, за да почисти пералнята от натрупана мръсотия. Това може да помогне за подобряване на хигиената на пералнята и за по-дълъг живот на уреда.

Програмата за пране Colors 15°C е предназначена за почистване на цветни дрехи при по-ниска температура, което може да помогне за икономия на енергия и за запазване на цветовете на дрехите.

Whirlpool BIWMWG81484EEU има също система за защита от наводнение, която може да предотврати наводнения в случай на повреда на уреда. Люкът на пералнята е с вградена ергономична дръжка, която прави отварянето и затварянето на пералнята много по-лесно и удобно.

Whirlpool BIWMWG81484EEU предлага няколко различни програми за пране, включително и бърза програма 30′, която може да почисти дрехите ви бързо и ефективно. Програмата 20° C е предназначена за почистване на дрехи при по-ниска температура, което може да помогне за икономия на енергия.

Отложеният старт е полезна функция, която ви позволява да настроите пералнята да започне да работи в по-удобно за вас време. Това може да бъде особено полезно, ако искате да поставите дрехите в пералнята преди да отидете на работа и да настроите уреда да започне да работи по-късно, когато сте отново у дома.

Програмата Sport е предназначена за почистване на спортни дрехи и други дрехи, които изискват по-специално отношение. Тази програма може да помогне за по-добро почистване на дрехите и за запазване на техния качествен вид.

Програмата Вълна е предназначена за почистване на деликатни дрехи, като например вълнени пуловери и кашмир. Тази програма е специално проектирана, за да почисти тези видове дрехи по-нежно и да запази техния качествен вид.

Виж още: Най-добрите перални за вграждане | Евтини перални | Перални на изплащане |

Whirlpool BIWMWG81484EEU: Мнение за продукта

Whirlpool BIWMWG81484EEU изглежда като много конкурентна пералня за вграждане с множество функции и програми, които могат да отговорят на всякакви нужди. Тя е много енергоефективна, което може да ви помогне да намалите разходите си за ток. Технологията FreshCare е особено полезна и може да запази дрехите ви свежи и меки, дори ако не можете да ги извадите от пералнята веднага след като цикълът е приключил. Ако търсите пералня за вграждане, която е енергоефективна, работи ефективно и има много функции и програми, Whirlpool BIWMWG81484EEU може да бъде много добър избор за вас.

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo