Ревю на Toshiba 50U2963DG

Toshiba 50U2963DG

Днес ще ви представим един нов телевизор, който съчетава в себе си удивително качество на картина,звук,контраст,визуализация. Телевизорът Toshiba 50U2963DG има 4K Ultra HD качество на картината, подобрена от широка цветова гама с много повече нюанси за едно по-реалистично и истинско изображение, което потапя зрителя в едно вълнуващо изживяване,изглеждащо по най-добрият и реалистичен начин и всичко това във вашият уютен дом.

Toshiba 50U2963DGВиж цената за днес

Toshiba 50U2963DG Review

Интелигентен портал на Toshiba – гмурнете се в огромното разнообразие от съдържание,предлагано в различните приложения,много музика,игри,Тв шоу програми ,нови филми,спортни събития, споделяне на видеа в YouTube и всичко това на едно, просто докато стоите удобно вкъщи на дивана.

USB запис – опцията за заснемане на видео и неговото съхранение, което дава възможност за прехвърляне на информацията към външно съхранение, като по този начин вие можете да записвате програми и филми без чужди устройства. Това е изключително удобно,ако едновременно се излъчват няколко важни предавания и вие нямате възможност за тяхното проследяване.

Dolby Audio™ – влезте в нов свят на звук с кристално и чисто качество,благодарение на своята подобрена технология. Бъдете крачка напред със звук, който ви пренася от обикновения момент в изумително преживяване със своето аудио, което изпълва стаята ви. Ще се почувствате сякаш сте главен герой в насред действието и с лекота ще получите това вълнуващо преживяване у дома.

Със своят HDR ( висок динамичен диапазон) ,който предлага по широка гама от цветове,контраст,изключителна яркост и следователно по-добра картина. Неповторимо красива картина, илюстрира начина по който задържа повече цветове в ярко осветените сцени. Чрез него можем да се насладим на истинско цифрово кино в домашни условия,защото за зрителите изживяването е много по-близо до реалното усещане на място.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

 

Дизайн

Елегантният и красив дизайн на телевизора,внася уют и стил във всеки дом. Минимизираните черни рамки придават пълен обхват на зрително изживяване,като приковават силно интересът и това кара зрителят да се фокусира изцяло върху съдържанието на екрана. Със него можеш да завършиш напълно интериора в стаята си вдъхновяващо,независимо от мястото, където го поставиш.

Основни характеристики

Моделът разполага със 1 X jack 3.5 Mm , 1 X VGA, 3 X HDMI,1 X Rj – 45, 1 X вход за данни, Ci + Slot и 2 X USB. Консумирана мощност на модела – 71 W.
Размери: 245 x 710 x 1129 мм / със стойка/
Размери 81 x 655 x 1129 мм / без стойка/
Моделът е изключително подходящ за монтаж във кухня,хол или спалня,тъй като размерите са му изключително практични.
Аудио системата на модела е стерео,а мощността на звука е 20 W.
Във комплект със телевизора получавате дистанционно управление,батерии и инструкции за управление.

Видео

Този вдъхновяващ телевизор има изключително добри параметри,за които насочват вниманието на погледа за стабилност и надежност. Със своята уникална резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Сега е моментът и вземете този красив,стилен телевизор и релаксирайте пред изящният му екран с диагонал от 126 cm. Дисплеят на модела е тип LED,функциите на модела са Smart. Toshiba 50U2963DG – разполага със HDR 10 , HLG , както и със Dolby Vision технология.

Аудио

Ако искате да слушате кристално ясен звук и да обогатите слушателското си изживяване,то аудиосистемата на телевизорът е направена по ваш вкус. Тя ви осигурява последователно ясен,висококачествен звук,независимо дали играете или се наслаждавате на хубавата музика.Аудиосистемата на този уред е стерео. Тя има 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от общо 20 W. В допълнение към всичко това,като прибавим и технологията Dolby Audio Processing,която е с мощност от 24 W ,вие си осигурявате едно достатъчно силно и ясно качество на звука за едно несравнимо удоволствие от диванът на Вашият дом.

Конектори

За по-голяма достъпност от Toshiba предоставят и още много на брой и различни портове.Нивото на свързаност се допълва от Wi Fi, както и от Bluetooth технологията, която Ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове. Чрез тях имате възможност за един много лесен и бърз достъп до любимото ви онлайн пространство и сърфиране с лекота. Телевизорът притежава няколко HDMI порта, USB, AV, RF, RJ -45 ,Cl + slot и други. Всички тези свързаностти го правят изключително подходящ за всекидневна употреба.

Нашето мнение за продукта

Телевизорът Toshiba 50U2963DG безспорно е сред нашите фаворити. Разбира се това се допълва от факта,че съотношение: качество/цена вървят така добре ръка за ръка,придружени от голям дисплей със тънка красива рамка,добра функционалност със лесно за използване меню в което може да намерите богата колекция от приложения,модерен дизайн,невероятна картина,докосващ се душата звук. Не на последно място ,смятаме че цената му го прави един от най-добрите инвестиции за всяко домакинство.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo