Ревю на Star-Light SSIM-460FSS

Star-Light SSIM-460FSS

Добре е, че хладилникът Star-Light SSIM-460FSS има какво да предложи. Изглежда страхотно, има елегантен дизайн и се представя добре. Лесен е за управление, има всички необходими функции и е на достъпна цена.

Star-Light SSIM-460FSS

Виж цената за днес

Star-Light SSIM-460FSS: Характеристики, функции и технологии

Хладилникът Star-Light SSIM-460FSS е висококачествен продукт, който ще ви служи дълги години. Обемът от 460 л означава, че в този хладилник можете лесно да съхранявате големи количества храна.

Освен това той има инверторен компресор клас F, което означава, че използва по-малко енергия от други хладилници, което винаги е полезно за околната среда.

Хладилникът Star-Light SSIM-460FSS е хладилник от висок клас с някои впечатляващи характеристики. LED осветлението е чудесно за хора, които искат да виждат какво има в хладилника им, а регулируемият термостат улеснява поддържането на правилната температура на храната.

Заключването за деца е допълнителна мярка за сигурност, която може да предпази децата от достъп до хладилника, а супер охлаждането помага да се запазят продуктите студени по-дълго време.

Всички тези функции гарантират, че ще можете лесно и бързо да намерите това, от което се нуждаете, така че никога няма да имате проблеми с намирането на нещо, когато тръгнете да го търсите.

Годишната консумация на енергия на Star-Light SSIM-460FSS е 365 kWh, а дневната консумация на енергия е 1,35 kWh, с хладилен агент R600a. Той се предлага със захранващо напрежение 220 V или 240 V.

Този хладилник е и много тих – общото му ниво на шум е 41 децибела, което го прави един от най-тихите уреди на пазара днес.

Хладилникът е с широчина 83,5 cm, дълбочина 63,5 cm и височина 177,5 cm. Тежи 99 кг.

Виж още: Най-добрите хладилници | Най-Добрите Хладилници Side By Side | Евтини хладилници

Star-Light SSIM-460FSS: Мнение за продукта

Хладилникът Star-Light SSIM-460FSS е модел от висок клас, който предлага много функции и редица предимства. Той има елегантен и модерен дизайн, така че изглежда чудесно във всяка кухня. Освен това е с голям капацитет, което означава, че няма да се притеснявате, че ще ви липсва място за хранителните продукти.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo