Ревю на Star-Light CSTV-268F

Star-Light CSTV-268F

В наши дни, хладилникът с фризер е задължителен домакински уред във всяко домакинство, което гарантира поддържането на хранителните продукти свежи и здравословни. В това ревю ще разгледаме модела Star-Light CSTV-268F, който предлага изключителна функционалност и енергийна ефективност, за да отговори на нуждите на съвременните потребители.

Star-Light CSTV-268F

Виж цената за днес

Star-Light CSTV-268F: Характеристики, функции и технологии

Хладилникът с фризер Star-Light CSTV-268F е модел с капацитет от 268 литра и енергийна класификация F, който предлага Less Frost технология, LED осветление и регулируем термостат. Уредът има височина от 170 см и стандартно монтиране, както и реверсивни врати, което го прави лесен за интегриране в различни кухненски среди. Съгласно най-новите европейски разпоредби, този модел има ниво на шум от 40 dB, нетен обем от 268 литра и общ брутен обем от 270 литра.

Хладилникът разполага с отделение за зеленчуци и плодове, както и с включени аксесоари като поставка за яйца и тава за лед. Цветът на уреда е бял, което му придава класически и стилен вид.

Техническите характеристики на Star-Light CSTV-268F включват един компресор и статична система за охлаждане. Годишната енергийна консумация на уреда е 277 kWh.

Хладилникът има нетен обем от 184 литра и разполага с 4 рафта, както и с 4 рафта на вратата. Системата за размразяване на хладилника е автоматична, а материалът на рафтовете е стъкло.

Фризерът има нетен обем от 84 литра и разполага с 3 отделения. Системата за размразяване на фризера е ръчна, а капацитетът на замразяване за 24 часа е 4 кг.

Размерите на хладилника с фризер Star-Light CSTV-268F са 54 cm ширина, 58 cm дълбочина и 170 cm височина.

Виж още: Най-добрите хладилници | Евтини хладилници

Star-Light CSTV-268F: Мнение за продукта

На базата на анализа на функциите, дизайна и енергийната ефективност на хладилника с фризер Star-Light CSTV-268F, можем да заключим, че този модел представлява отличен избор за домакинства, които търсят висококачествен и надежден уред, който да осигури оптимално съхранение на хранителните продукти. Съчетавайки стилен дизайн, иновативни технологии и енергоспестяващи функции, Star-Light CSTV-268F е идеалният партньор за вашата кухня и гаранция за дългосрочна употреба.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo