Ревю на Star-Light 65DM7700

Star-Light 65DM7700

Всичко, от което се нуждаеш, за да откриеш тонове разнообразно съдържание на едно място, придружено със наситени цветове, кристален звук и качество за да се насладиш максимално от своят дом това е телевизорът Star-Light 65DM7700. Мониторът му предоставя невероятно високо качество на изображението във формат 4K Ultra HD, чрез което картината изглежда невероятно реалистично и се отличава с фантастична детайлност до такава степен, че имаш чувството, че си участник в онова, което се случва на екрана.

Star-Light 65DM7700Виж цената за днес

Star-Light 65DM7700 Review

Телевизорът Star-Light 65DM7700 e създаден, за да ви забавлява, като издига всичко, което гледате, на ново ниво. Независимо дали става дума за кино, спорт или игри, той предлага истински 4K изображения с реалистични цветове и фини детайли.

Smart TV технологията ви позволява бързо и лесно инсталиране на допълнителни приложения от вашият телефон или таблет, чрез което си осигурявате пълен достъп до интернет, комуникация с познати и приятели във социалните мрежи, гледане на любимите филми и видеоклипове, игри.

Благодарение на Android TV 9.0. В Google Store операционната система вие имате бърз достъп до приложения,като Google, Facebook, Messenger, Skype, YouTube, Netflix и още много други.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

 

Дизайн

Дизайнът на телевизора се състои от елегантна,модерна,сребриста рамка, която безпроблемно се съчетава с твоя декор. Със своето красиво излъчване той става част от твоята лична галерия като произведение на изкуството и добавя една финална нотка на неповторимост към избраният от Вас интериор.

Основни характеристики

Телевизорът Star-Light 65DM7700 е изработен във сребрист цвят. Той е един от най-достъпните LED телевизори на пазара. С консумирана мощност от 118 W вие получавате добра ефективност на работа на базата на минимални разходи за електроенергия.

Дисплеят е 65” /плосък/ , а диагоналът му е 165 см, което го прави сравнително голям и изтънчен. Теглото му е 24 кг/бруто/ и 18.5 кг/със стойка/. Разделителната способност е 4K Ultra HD с 3840 x 2160 пиксела.

Телевизорът разполага със два говорителя с по 8 W мощност всеки.Той разполага с 3 порта за HDMI кабел, чрез които можете да свържете вашият компютър. Капацитет му за съхранение е 8 GB. Моделът има също слот CI + , който е много важен, защото премахва необходимостта от много кабели и олеснява използването му.

Аудио

Аудио технологията на телевизорът е Equalizer, NICAM Stereo. Тя разполага със два броя говорители,като мощността им е 16 W общо. Тази мощност в комбинация с допълнителните технологии ще ви пренесат и ще се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, като се наслаждавате на фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Освен всички останали характеристики,моделът има и вграден мултимедиен плеър, чрез който вие може да се наслаждавате неограничено на видеа, музика, снимки със превъзходно качество от интернет или от Вашата лична колекция. Мрежовата връзка Wireless ви дава възможност за бързо безжично синхронизиране на своя смартфон или таблет към любомият телевизор. Star-Light 65DM7700 разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, а именно: 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB 1 x AV 1 x RF.

Нашето мнение за продукта

Star-Light 65DM7700 безспорно е един от най-добрите телевизори не само на компанията, но и на пазара. Каквото и да кажем за този телевизор би било твърде малко.Качество и цена сляти толкова добре в едно. Със своят голям дисплей,качество на картина,кристален звук и хиляди приложения това е една чудесна инвестиция за вашето семейство.Наслаждавайте се от дома си със Star-Light 65DM7700 за един по красив дом.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo