Ревю на Star-Light 50DM7700

Star-Light 50DM7700

Потопете се в картина,изпълнена с богата палитра от цветове и нюанси,съчетани със ясни детайли с несравним контраст. Сега можете да гледате изображения в 4K Ultra HD качество и да се наслаждавате истински на цялото съдържание. Всичко това сега е възможно със Телевизор Star-Light 50DM7700 ,който съчетава в себе си цена,качество на едно добро ниво,както и богата гама от цветове и визуални детайли, дори и в най-тъмните сцени от изображението.

Star-Light 50DM7700Виж цената за днес

Star-Light 50DM7700 Review

Телевизорът е проектиран да допълва качеството на звука,картината,сякаш си зрител във някой кино салон. Star-Light 50DM7700 е обогатен с най-новите технологии,на лице са почти всички портове, като по този начин улеснява свързването ви със по-голям брой източници на канали. Моделът притежава също и CI + слот,който е разположен на гърба на телевизора. Слотът позволява достъп до кодирани канали. Той се използва за цифрово излъчване и защитава потребителя от незаконно гледане на платени или забранени телевизионни канали. Тази функция предоставя на своя собственик възможност да записва или съхранява съдържание, както и възможност за деактивиране на реклами.

Дизайн

Star-Light 50DM7700 е запазил стилът си и основните линии на своите предшественици, като се отличава със изключително тънка и красива рамка. По този начин дисплеят му изглежда огромен и създава усещане за изискан декор,който се вписва така добре на фона на всеки стилен дом.

Основни характеристики

Star-Light 50DM7700 е идеалният избор за вас със своят голям 50“ инчов плосък дисплей и със класически модерен черен цвят. Неговият диагонал е 127 см, което го причислява към големите телевизори. Разделителната му способност е 4K Ultra HD с 3840 x 2160 пиксела. Основни характеристики на изображение са: Digital Noise Reduction, De-Interlace, Picture enhancements Dynamic contrast, Comb filter и други. Има три броя HDMI портове,както и слот CI+ /един брой/ . Операционната система на телевизора е Android TV 9.0. В Google Store със тип процесор – Quad core и капацитет за съхранение – 8 GB. Теглото на телевизорът е 13.9 кг /бруто/ и 10 кг /със стойка/ .

Аудио

Наличната аудиосистема на този уред е стерео със два на брой говорителя. Всеки един от тях притежава мощност от 8 W ,като общата им стойност е 16 W. Аудио технологиите са – Equalizer, NICAM Stereo ,има налично видео възпроизвеждане,вход за антена,както и вграден мултимедиен плеър. Със всичко това вие спокойно може да се насладите на един ясен многопространствен звук.

Конектори

Освен със впечатляващите се технически данни,този телевизор разполага и със изключителни опции,като една от най-важните сред тях е мрежовата връзка: Wireless. Чрез нея вие спокойно може да сърфирате във любимото ви интернет пространство,да споделяте ваши забавни моменти и да слушате любимите си песни. Само сега шервайте съдържание от YouTube и се наслаждавайте на истинско кино със програми,като Netflix. Вие ще имате и достъп до повечето социални мрежи като: Facebook, Pinterest, Google и много други.

Нашето мнение за продукта

Този телевизор е един от най-изгодните 50“ инчови смарт телевизори,който е наличен на пазара. Качеството му е на много високо ниво, като визираме: картината и нейните великолепни 4K изображения, богати на реалистични детайли и текстури,звукът,красивият му елегантен дизайн, който ти представя най-чистата картина. Моделът заслужава своето внимание, защото той поставя стандарти за качество и цена, на които да се насладиш от дома.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo