Ревю на Sony X89J

Sony X89J

Тъй като светът на телевизионните технологии продължава да се развива, телевизорът Sony X89J е един от най-добрите на пазара. Телевизорът може да предложи много, има висока разделителна способност, отлично качество на картината и е лесен за използване.

Sony X89J

Виж цената за днес

Sony X89J: Характеристики, функции и технологии

Технологията TRILUMINOS PRO в телевизора Sony X89J е толкова усъвършенствана, че се доближава до нивото на 3D. Телевизорът X89J използва вътрешна широка цветова гама, което означава, че може да показва по-широк диапазон от цветове в сравнение с други телевизори. Това ви позволява да получите повече детайли и по-реалистична картина, когато гледате филми или играете игри.

Процесорът X1 е създаден, за да подобри производителността и да ускори работата ви с телевизорите на Sony. Той също така може да увеличава мащаба на съдържанието от стандартните 4K резолюции до 8K, което го прави идеален за игри.

Процесорът X1 може да обработва едновременно и 4K HDR съдържание, което ви позволява да гледате Netflix в 4K HDR без никакво забавяне! Също така ще можете да играете игри в 4K HDR без никакво забавяне или закъснение между вашите входове и това, което виждате на екрана (когато играете конзолни игри).

X89J на Sony е чудесен телевизор за тези, които искат да се възползват максимално от възможностите на домашното кино. Благодарение на висококачествения звук и ясната, многоизмерна картина ще се почувствате заобиколени от свят на звук и картина – ще се почувствате точно там, на сцената.

Dolby Vision™ вдъхва автентичен живот на сцените. С тази технология можете да изпитате всичко – от цветовете на залезите до начина, по който обективът на камерата улавя светлината.

А Dolby Atmos™ е все едно да имате система за съраунд звук във всяка стая на дома си – тя е толкова поглъщаща, че приятелите ви ще си помислят, че имате професионална озвучителна система!

Sony X89J е следващото поколение домашно кино, което сте чакали. С уникалната си технология за оптимизиране на околната среда този телевизор може да превключва режимите си в зависимост от това, което го заобикаля. Независимо дали се намирате в слънчева стая или в тъмна библиотека, Sony X89J ще се адаптира към околната среда и съответно ще настрои своето изображение и звук. Това означава, че вместо да гледате само филми и спортни предавания, сега можете да изживеете виртуална реалност направо в собствената си всекидневна!

Серията X89J се предлага в няколко модела: Sony 50X89J, Sony 55X89J и Sony 75X89J.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Sony X89J: Мнение за продукта

Sony X89J е добър телевизор с много развлекателни функции, които го правят чудесен избор за гледане на филми и друго видео съдържание. Освен това той има чудесно качество на картината и се предлага с отлично дистанционно управление и е на доста добра цена.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo