Ревю на Sony X85K

Sony X85K

Този телевизор Sony X85K е чудесен избор за всеки, който иска да обнови системата си за забавление. Със своите видео и звук с висока разделителна способност този телевизор може да се справи с всяко съдържание, което му предложите. Освен това с елегантния си дизайн и изчистената си система за менюта ще можете да се наслаждавате на любимите си предавания и филми на големия екран, без да се налага да регулирате силата на звука всеки път, когато сменяте канала.

Sony X85K

Виж цената за днес

Sony X85K: Характеристики, функции и технологии

Sony X85K е телевизор с процесор 4K HDR X1™, който издига домашното ви забавление на нови висоти. С обработката на 4K HDR X1™ можете да гледате любимите си филми и предавания със зашеметяващи детайли, с по-ярки бели цветове, по-тъмни черни цветове и невероятен контраст.

А с технологията Motionflow™ XR 960 можете да се наслаждавате на плавно движение на бързо движещо се съдържание, както и на изображения, които са ясни и отчетливи, независимо колко бързо се движат.

TRILUMINOS PRO е нова технология, която помага на телевизора да създава зашеметяваща картина. Технологията за изобразяване TRILUMINOS PRO се основава на патентованата технология RGBW на Sony. Тази технология използва усъвършенствана структура на пикселите, за да осигури по-чисти и по-естествени цветове.

Екранът ще има и по-широка цветова гама от предишните модели, което означава, че може да показва повече цветове от предишните модели. С TRILUMINOS PRO можете да се наслаждавате на по-живи и реалистични цветове с подобрен контраст и по-висока разделителна способност на изображението.

Телевизорът Sony X85K предлага 4K X-Reality™ PRO – високопроизводителна система за обработка на изображения, която ви помага да създадете по-реалистично изживяване. 4K X-Reality™ PRO анализира 4K съдържание и прилага усъвършенствана обработка на сигнала, за да подобри яркостта, контраста, цветовете и фините детайли. Резултатът е невероятно качество на картината, което далеч превъзхожда стандартните HD телевизори.

Гледайте любимите си филми по-драматично и реалистично на 4K Ultra HD телевизор, създаден за реалистично изживяване в домашното кино. Dolby Vision наистина вдъхва живот на сцените, а Dolby Atmos изпълва стаята с поглъщащ звук.

Телевизорът X85K на Sony е оборудван с уникална технология за оптимизиране на околната среда, която автоматично настройва изображението и звука към заобикалящата ви среда, за да ви помогне да се отпуснете и да се насладите на вълнуващо зрително изживяване. Тази функция улеснява настройката, смяната и релаксацията ви – всичко това, докато се потапяте в любимите си предавания и филми.

Благодарение на технологията си BRAVIA той може да осигури висококачествени изображения, а в опаковката му се използва по-малко първична пластмаса. Рамката на този телевизор е изработена от рециклирана пластмаса.

В допълнение към изключителното качество на картината този телевизор има и уникални технологии за контрол на подсветката и сензори, които помагат за намаляване на консумацията на енергия и улесняват насладата от любимите ви предавания или филми у дома или в движение.

Серията X85K се предлага в няколко модела: Sony 43X85K, Sony 50X85K, Sony 55X85K, Sony 65X85K, Sony 75X85K и Sony 85X85K.

Виж още: Най-добрите телевизори | | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Sony X85K: Мнение за продукта

Телевизорът Sony X85K е впечатляващо технологично произведение с редица висококачествени функции, които го отличават от останалите. Той има отличен контраст и възпроизвеждане на цветовете, както и бърза честота на опресняване и широки зрителни ъгли. Интерфейсът му е лесен за използване, а включеното в комплекта дистанционно управление осигурява лесен достъп до всички негови функции.

Виж цената за днес

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo