Ревю на Sony X80K

Sony X80K

Когато си търсите нов телевизор, не може да се отрече, че Sony X80K е един от най-добрите на пазара. Той предлага невероятно качество на картината и функции, които го правят лесен за използване.

Sony X80K

Виж цената за днес

Sony X80K: Характеристики, функции и технологии

Телевизорът Sony X80K е снабден с 4K HDR Processor X1 – нова технология, която позволява на телевизора да показва 4K HDR съдържание. Тази технология е създадена, за да създаде поглъщащо зрително изживяване, като осигурява по-голяма яркост, цвят и контраст, отколкото е възможно при стандартните HD телевизори. Процесорът X1 също така осигурява по-плавно движение за филми с бързо действие, като например спортни и екшън филми.

Функцията TRILUMINOS PRO на телевизора Sony X80K предлага най-доброто качество на картината, което можете да получите на телевизор. Функцията не само е способна да създава невероятно ярки цветове, но и да запазва детайлите в тъмните зони и да създава дълбоко черно. Резултатът е дисплей, който е толкова детайлен, че е почти като да гледате екран, който е отпечатан на хартия.

X80K има и HDR 10+ съвместим дисплей, което означава, че може да поддържа както Dolby Vision, така и HDR 10+. Това превръща X80K в един от най-усъвършенстваните телевизори, които се предлагат днес.

Той разполага с двигател X-Reality™ PRO, който увеличава съдържанието с по-ниска разделителна способност до качество, близко до 4K. Това означава, че можете да се наслаждавате на любимите си предавания и филми с ясни и отчетливи детайли, независимо дали са UHD или HD.

Телевизорът Sony X80K има нова функция, която допринася за яснотата на филмите и музиката: X-Balanced Speaker. Тази функция използва нова технология, наречена Audio Power Amplifier, която е предназначена да осигури по-силен звук за още по-мощни басови ефекти. Освен това X-Balanced Speaker разполага с подобрена система за обработка на звука с подобрен цифров филтър, която осигурява ясен диалог и звукови ефекти от вградените високоговорители на телевизора.

Резултатът е телевизор, който осигурява ясен диалог и звукови ефекти от вградените си високоговорители, за да можете да се наслаждавате на филми, телевизионни предавания и музика с висока разделителна способност без изкривявания.

Телевизорът Sony X80K е снабден с технологията Dolby Vision™, която осигурява по-ярка картина от стандартния HDR10 и предоставя по-широка цветова гама, така че можете да видите по-фини детайли в любимите си филми и телевизионни предавания.

Технологията Dolby Atmos™ осигурява пълноценно 3D съраунд звуково изживяване за филми и музикални клипове, като ви позволява да чуете всеки детайл – дори от далечните ъгли на стаята.

Телевизорът Sony X80K има интегрирана опция за гласово търсене, която ви позволява да намирате и възпроизвеждате любимите си предавания и филми, като просто произнасяте заглавията им или използвате бутона за гласово търсене на дистанционното управление.

Серията  X80K се предлага в няколко модела: Sony 43X80K, Sony 50X80K, Sony 55X80K и Sony 65X80K.

Виж още: Най-добрите телевизори | | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Sony X80K: Мнение за продукта

Телевизорът Sony X80K е невероятен телевизор, който предлага всичко, от което се нуждаете. Той има страхотно качество на картината и е лесен за използване. Освен това е много достъпен, което го прави добър избор за всеки, който си търси нов телевизор.

Виж цената за днес

4.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo