Ревю на Samsung WD90TA046BE/LE

Samsung WD90TA046BE/LE

Вашето домакинство има нужда от нова пералня машина? На пазара има множество уреди и не знаете кой от всички тях би бил най-добрия избор за вас? Ние сме тук, за да ви помогнем! Днес ви представяме Samsung WD90TA046BE/LE с голям капацитет на зареждане, богат набор от изпиращи програми и множество функции и модерни технологии, уреда ще се погрижи за изпирането на всеки вид замърсявания от любимите ви дрехи, като същевременно ще запази техните наситени цветове и мекота на материите.

Samsung WD90TA046BE/LEВиж цената за днес

Samsung WD90TA046BE/LE Review

Eco Bubble – тази програма работи чрез уникален генератор на балончета. Той разтваря напълно перителния препарат, като след това вкарва въздух в него и по този начин произвежда богат слой пяна. Пяната се произвежда преди началото на изпиращия цикъл и прониква в тъканите по-бързо от обикновения концентриран препарат. По този начин дрехите могат да се изпират ефективно, както при по-ниска, така и при по-висока температура на изпиране.

Памук – тази програма е предназначена за изпирането на деликатните памучни дрехи. Вашите дрехи от памук ще бъдат изпрани перфектно, като същевременно мекотата и качеството на фината памучна материя, ще бъдат запазени до максимална степен.

Bubble Soak – вашите дрехи, предварително се накисват в солидно количество пяна, образувано при смесването на перилния препарат и водата във вашата машина, като по този начин, дори най-упоритите петна са гарантирано отстранени!

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Характеристики

Със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка, пералнята е удобна за монтиране във всяко помещение от вашия дом. Скоростта на въртене на уреда е 1400 об/мин, но дори при тези високи обороти, пералнята остава с изключително ниски нива на шум, за осигуряване на вашия комфорт.

Функции и защита

Функциите за защита, с които разполага пералнята, в комбинация с иновативните технологии като Eco Bubble, Digital Inverter и др., гарантират не само перфектното изпиране на вашите дрехи, но и вашата безопасност при работа с пералнята машина.

Програми и опции

Пералнята разполага с множество и различни изпиращи програми, които са предназначени както за по-леки, така и за упорити замърсявания, както при висока, така и при по-ниска температура на изпиране. Това ви гарантира, че дрехите ви ще бъдат искрящо чисти, техните материи – меки, а наситеността на цветовете – запазена.

Нашето мнение за продукта

Samsung WD90TA046BE/LE e нова пералня мапшина, която разполага с множество технологии и модерни функции, които се грижат за перфектното изпиране на най-упоритите петна от вашите дрехи. Перфектните технически характеристики, гарантират нейната високоефективна работа, а ниските нива на шум – вашето спокойствие по време на изпиращ цикъл. Ако имате нужда от нова пералня машина за вашето домакинство, то Samsung WD90TA046BE/LE е точният избор за вас!

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo