Ревю на Samsung RB36T600CSA/EF

Samsung RB36T600CSA/EF

Samsung RB36T600CSA/EF е напълно функционален хладилник, който се представя добре във всички аспекти. Той има капацитет от 365 литра, който е повече от достатъчен за повечето домакинства. Технологията SpaceMax гарантира, че има достатъчно място за всичките ви храни и напитки, а системата All-Around Cooling поддържа всичко на перфектна температура.

Samsung RB36T600CSA/EF

Виж цената за днес

Samsung RB36T600CSA/EF: Характеристики, функции и технологии

Този хладилник е оборудван с технологията SpaceMax на Samsung, което означава, че може да побере повече в по-малко пространство, отколкото обикновения хладилник. Той също така е снабден с All-Around Cooling, което означава, че ще използва най-добрия метод за охлаждане на съдържанието във всяко от четирите си отделения.

Ако се притеснявате, че храната ще се развали поради високите температури и влажността, не се притеснявайте! Системата No Frost гарантира, че по рафтовете на фризера няма да се натрупва лед, за да запазите храната свежа за по-дълго време.

Но какво наистина отличава този хладилник от другите хладилници? Неговата функция Power Cool/Power Freeze, която ви позволява да охлаждате или замразявате неща от вашия смартфон. Това означава, че не е нужно да се притеснявате, че сте забравили нещо, преди да тръгнете на почивка – можете просто да включите фризера си, когато пристигнете на летището!

Цифровият инверторен компресор е друга функция, която си струва да се спомене: той използва по-малко енергия от обикновените компресори и помага за намаляване на нивата на шума с до 35 dB по време на работа.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Samsung RB36T600CSA/EF: Мнение за продукта

Въпреки че мненията за този продукт са ограничени, има някои плюсове и минуси, свързани с тях. Този хладилник не разполага с усъвършенстваните функции на някои други модели, но конкурентният му ценови диапазон може да го направи полезен независимо от това. Като цяло, този модел определено ще свърши работа на повечето потребители.

Виж цената за днес

4.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo