Ревю на Samsung Q60B

Samsung Q60B

Samsung Q60B е един от най-популярните телевизори на пазара днес. Той има много функции, които го отличават от другите телевизори, като например способността му да показва истински 4K изображения и висок динамичен обхват (HDR). Телевизорът разполага и с някои доста интересни екстри, като гласов контрол и възможности за споделяне на екрана.

Samsung Q60B

Виж цената за днес

Q60B е най-новият модел от линията QLED телевизори на Samsung. Ако търсите нещо, което ще осигури ярки, живи цветове и зашеметяващо качество на картината, тогава това може да е точно това, което търсите.

Лесно е да го настроите и да започнете да гледате веднага – тук няма сложни инструкции или объркващи менюта. Дистанционното управление има вграден микрофон, така че можете да използвате гласови команди за търсене на съдържание или смяна на каналите. Освен това има вграден интелигентен хъб, така че можете да изтегляте приложения направо на екрана на телевизора си.

Q60B разполага с множество входове, които ще ви позволят да свържете всичките си устройства, включително игрови конзоли и Blu-ray плейъри. Той дори се предлага с приложение, което ви позволява да се свържете безжично от телефона или таблета си!

QLED Q60B използва технологията на квантовите точки, за да създаде зашеметяваща картина с ярки цветове и дълбоко черно. Екранът разполага и с поддръжка на HDR, което ви позволява да виждате повече детайли в тъмните области на картината, отколкото бихте могли да видите преди. Това означава, че сцени, които традиционно са били трудни за гледане на други телевизори, сега ще изглеждат много по-добре на този телевизор!

В допълнение към страхотното качество на картината, този телевизор има и някои наистина страхотни функции, вградени в него, които ви позволяват по-лесно от всякога да контролирате случващото се на екрана, без да се налага да ставате от дивана.

Samsung Q60B: Характеристики, функции и технологии

Samsung Q60B е интелигентен телевизор, който се предлага с операционна система Tizen и интуитивен гласов асистент Bixby. Телевизорът е с резолюция 3840 x 2160 и поддържа HDR 10+ и HLG. Освен това разполага с технологията Quantum HDR и филмовия режим Supreme UHD Dimming. Това позволява 100% обем на цветовете с Quantum Dot Contrast Enhancer.

Телевизорът има процесор от типа Quantum Lite 4K, който улеснява стрийминга на видеоклипове от интернет или от смартфона ви. Процесорът също така позволява функциите ALLM (автоматичен режим с ниска латентност). Това означава, че можете да играете игри на телевизора с лекота.

Samsung Q60B разполага с дескриптори за предварителен избор на аудио връзка Multiroom, които позволяват независим контрол върху силата на звука на всеки високоговорител във вашата система. Високоговорителите са с мощност 20 W, така че чудесно прожектират звук из стаята ви без изкривяване или загуба на качество, когато са включени достатъчно високо, за да изпълнят дори големи пространства с музика или звукови ефекти от филми.

Samsung Q60B е оборудван с вградена технология Bluetooth версия 5.2, така че можете да свързвате безжично други устройства, като например телефони или таблети, без да се нуждаете от физически кабели между самите устройства.

Серията Q60B се предлага в няколко модела: Samsung 43Q60B, Samsung 50Q60B, Samsung 55Q60B, Samsung 65Q60B, Samsung 75Q60B и Samsung 85Q60B.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Samsung Q60B: Мнение за продукта

Q60B на Samsung е един от най-модерните телевизори в света. Той е отличен избор за хора, които искат да се насладят на истинско потапяне в домашното кино. Samsung Q60B има красив дизайн, който се слива безпроблемно с вашата всекидневна, така че ще изглежда така, сякаш винаги е бил там.

Виж цената за днес

3.7/5 - (10 votes)
Review-bg.com
Logo