Ревю на Philips PUS7607/12

Philips PUS7607/12

Philips пусна на пазара нов телевизор, който е проектиран да се вписва в модерния ви дом. PUS7607/12 е телевизор с интуитивен интерфейс, 4K резолюция и контрастно съотношение. Освен това има съвместимост с Dolby Vision HDR и HLG, което означава, че можете да гледате предавания в HDR на голям екран, без да се притеснявате за местния кабелен оператор.

Philips PUS7607/12

Виж цената за днес

Philips PUS7607/12: Характеристики, функции и технологии

Philips PUS7607/12 е първокласен телевизор, който е пълен с технологии. Той е снабден с прецизния процесор Pixel Precise Ultra HD, който осигурява плавни визуални ефекти и бърза работа. Процесорът използва четири изчислителни ядра, така че няма да имате проблеми със стрийминга на видеоклипове или игрите на големия екран.

С Dolby Vision ще виждате всеки един пиксел от любимите си телевизионни предавания, сякаш те са визуализирани в реално време. Резултатът е картина, която е по-остра, по-цветна и по-жива от всякога.

С Dolby Vision вече можете да гледате 4K HDR съдържание от любимите си приложения като Netflix, Amazon Video, Hulu, HBO NOW и други. А със съраунд звука Dolby Atmos ще чувате всеки детайл толкова ясно, че ще ви се струва, че наистина сте там.

Dolby Atmos е звукова технология, разработена от Dolby Laboratories за създаване на по-реалистичен звук във филми и музика. Тя използва множество високоговорители за създаване на съраунд звук.

Dolby Atmos е технология за съраунд звук, която е създадена, за да осигури най-доброто изживяване в домашното кино чрез създаване на звуково поле, което ви заобикаля с невероятен, поглъщащ звук. Dolby Atmos използва мощни високоговорители и аудиопроцесор с поддръжка на Dolby Atmos, за да създаде поглъщащо звуково изживяване, което се разпростира в цялата стая.

HDR 10+ е видео формат, който може да се използва за съдържание с висок динамичен обхват (HDR) както на телевизори, така и на стрийминг устройства като Roku и Chromecast. Той е подобен на HLG по това, че използва подобрена версия на метаданните за HDR, за да генерира изображение с по-голям контраст от традиционните HDR формати.

Това означава, че все пак ще получите същото качество на картината от HDR 10+ съдържание, както от стандартен HDR10 източник, но ще виждате повече ярки детайли в тъмните области и по-фини детайли в светлите области, тъй като те са визуализирани по-точно.

Важно е да се отбележи, че има някои разлики между този формат и стандартния HDR10: Въпреки че и двата поддържат широка цветова гама и голям обем данни, само HLG позволява променлива честота на опресняване (VRR).

Серията PUS7607/12 се предлага в няколко модела: Philips 43PUS7607/12, Philips 50PUS7607/12, Philips 55PUS7607/12, Philips 65PUS7607/12 и Philips 70PUS7607/12.

Виж още: Най-добрите телевизори | | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Philips PUS7607/12: Мнение за продукта

Телевизорът Philips PUS7607/12 е фантастичен избор за всички, които искат да подобрят изживяването си в домашното кино. Той е лесен за използване, предлага широк набор от функции и има елегантен дизайн, който се вписва добре във всяко пространство.

Виж цената за днес

4.5/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo