Ревю на Philips HD4749/70

Philips HD4749/70

Multicooker Philips HD4749/70 е нов, модерен уред, който благодарение на 22-те програми, виската си мощност и голям капацитет, ще приготви любимите ви ястия при оптимално добри условия.

Philips HD4749/70Виж цената за днес

Функции

22+ зададени програми – благодарение на множеството програми, които можете да зададете предварително, вие можете да приготвите всяко желано ястие – бързо, лесно и удобно.

Функция за поетапно готвене – тази функция е предназначена за приготвянето на персонални любими рецепти.

3D подгряване – тази функция загрява равномерно всички повърхности на уреда, така че да няма съсредоточаване на прекомерно много топлина само в един участък. По този начин ястията ви се приготвят равномерно.

Подходящ за съдомиялна машина – сваляемите части на уреда, са подходящи за почистване в съдомиялна машина, което прави неговата поддръжка изключително лесна.

Кошница за задушаване на продукти – с помощта на тази кошница можете да задушавате зеленчуци, месо и др.

24-часов таймер – този таймер за предварителни настройки, гарантира че ястията ще бъдат приготвени навреме по оптимално добър начин.

Заключване за деца – тази функция заключва контролните бутони, като по този начин не е нужно да се притеснявате, че децата ви могат да включат уреда, докато играят около него.

Виж още: Ревю на Crock-Pot SCCPBPP605-050

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на уреда е модерен и изчистен. Решен в класически черен цвят, перфектно допълнен от дигитален дисплей и котролни бутони в предната част на уреда, той би паснал във всяка стилно и модерно обзаведена кухня.

С мощност от 1070W, повече от 22 програми и голям капацитет от 5л, мултикукър Philips HD4749/70 ще приготви всяко желано от вас ястие – бързо, лесно и удобно. От друга страна, големият капацитет гарантира че ще можете да приготвите наведнъж храна, достатъчна за нуждите на цялото ви семейство. Функциите Таймер и Температурен контрол, ще ви позволят да приготвите ястията си навреме, без опасност да ги изгорите. Част от програмите, с които разполага уреда са: Конфитюр, Ориз, Паста, Кисело мляко, Пара, Печене, Пържене, Варене и др.

В заключение

Нов, модерен, с множество програми Multicooker Philips HD4749/70 може да приготви всяко избрано от вас ястие – бързо и лесно, като ще се погрижи за оптимално добрата температура за неговото приготвяне.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo