Ревю на Crock-Pot SCCPBPP605-050

Crock-Pot SCCPBPP605-050

Crock-Pot SCCPBPP605-050 е нов модерен уред за бавно готвене, който с множеството си функции и голям капацитет на обем, ще ви позволи да готвите любимите ястия на цялото ви семейство само с едно натискане на бутона.

Crock-Pot SCCPBPP605-050Виж цената за днес

Функции

Вграден цифров таймер – той ви позволява да програмрате готвенето за до 20ч. – през 30-минутен интервал.

Керамичен съд – керамичният съд (без капака) може да бъде използван за готвене във фурна.

Запазване на топлината – благодарение на тази функция, храната ви се запазва топла за дълг време след нейното приготвяне.

Виж още: Ревю на DeLonghi ECAM 22.110B

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на уреда е модерен и стилен. Решен в черно и инокс, перфектно допълнен от дигиталния контролен панел, този уред ще пасне във всяка модерна кухня. Материалът е неръждаема стомана и черна, много твърда пластмаса. Размерите на уреда за бавно готвене са: 30 х 30 х 41.5 (ШхВхД). 

С мощност от 220 W, захранващо напрежение от 220-240V и 2 различни програми, Crock-Pot SCCPBPP605-050 ще ви позволи да приготвите любимите си храни – бързо, лесно и удобно. Капацитетът на уреда от 5,7л. позволява приготвянето на големи количества храна, достатъчна за нуждите на цялото ви семейство. Вграденият таймер, позволява да програмирате готвенето за до 20ч., през 30-минутен интервал, а функцията за запазване на топлината ви гарантира, че вашето ястие ще остане топло за дълго време след неговото приготвяне.

В заключение

Slow cooker Crock-Pot SCCPBPP605-050 е нов, модерен уред, който благодарение на своята висока мощност, множество функции и голям капацитет на обем, може да приготви всяко желано от вас ястие – бързо, лесно и удобно. Уреда ще запази храната топла за дълго време след нейното приготвяне, за да можете да и се насладите винаги, когато пожелаете.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo