Ревю на Philips 55PUS7855/12

Philips 55PUS7855/12

С висок динамичен обхват, високо качество на картина и звук, Phillips 55PUS7855/12 ще ви позволи да се потопите в едно иновативно телевизионно изживяване. Независимо дали искате да гледате филм, да слушате музика или да разглеждате спомените си запечатани в снимки на голям екран, този телевизор, ще ви осигури комфорта да го направите директно от комфорта на вашия дом.

Philips 55PUS7855/12Виж цената за днес

Функции

Mirroring – тази функция ще ви сподели да споделите екрана на вашия смартфон директно на телевизионния екран.

SAPHI – това е бърза, интуитивна операционна система, която прави вашия Smart TV Philips истинско удоволствие за използване. Насладете се на страхотно качество на картината и достъп с един бутон до ясно меню, базирано на икони. Управлявайте телевизора си с лекота и бързо навигирайте до популярните приложения на Smart TV на Philips, включително YouTube, Netflix и други.

P5 Perfect Picture Engine –осигурява зашеметяващо качество на изображението. С огромна процесорна мощ, Philips P5 Engine предоставя възможно най-добрата картина – независимо от източника. Насладете се на всички цветове – от най-дълбоките черни и най-ярките бели цветове до естествените, реалистични тонове на кожата.

Основни характеристики и дизайн

Дизайнът на уреда е модерен и изчистен, решен в стилен сребрист цвят с ултратънка рамка около екрана и удобни практични крачета, телевизорът може да бъде поставен във всяка стая от вашия дом, независимо от нейния интериор. Размерите на уреда са 1236.6×741.9×261мм (със стойка) и 1236×723.6×79.9мм (без стойка), като също така е съвместим с VESA 300×200, което позволява монтаж на стена. Качеството на картината е 4K, като е допълнително подсилено от HDR технология. Също така, уреда спада в енергиен клас А с годишна консумация на електроенергия от 139 kWh.

Видео характеристики

55-инчовият екран (139см) е с резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Но това не е всичко – телевизорът е оборудван с някои от най-модерните технологии оптимизиращи възпроизвежданите изображения, а именно: HDR 10+, HLG, P5 Perfect Picture Engine, Ultra Resolution, Dolby Vision, HDR10+ и HLG. Технологията Dolby Vision е водещ формат в кината по света. Технологията настройва картината, за да се възползва напълно от характеристиките на всеки дисплей и представя оптимизирана картина за всяка сцена в специално овладяно съдържание.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

2 вградени високоговорителя с мощност от 20W поддържат аудио системата на телевизора. Перфектния изходен звук е допълнително оптимиран чрез модерните технологии Dolby Atmos,
Dolby Volume Leveler, AI Sound, Dolby Bass Enhancement, 5-лентов еквалайзер и Clear dialog. Dolby Audio технологиите използват усъвършенствани технологии за обработка, за да създадат динамично аудио изживяване, което ви свързва по-дълбоко с любимото ви аудио съдържание.

Свързаност

Освен с перфектни технически характеристики, телевизорът разполага с множество възможности за допълнително сързване, благодарение на конекторите: Wi-Fi, Видове портове, 1 x Jack 3.5 mm, 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 2 x USB и 1 x RF. Наслаждавайте се на любимите си филми, клипове или снимки независимо от източника, на който ги съхранявате. Wi-Fi свързването, ще ви даде бърз и удобен достъп до любимото ви онлайн проснтранство.

В заключение

Ако търсите нов телевизор за вашето домакинство, който да ви позволи да възпроизвеждате съдържание от всеки тип източник с невероятно качество на изображения и звук, то телевизор Philips 55PUS7855/12 е идеалното решение за вашия дом.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo