Ревю на LG GBF71PZDMN

LG GBF71PZDMN

Има много уреди, които изглеждат еднакво, но работят по съвсем различен начин. Тук хладилниците са много полезни. Те са създадени, за да улеснят живота Ви, и гарантират, че храната ще остане прясна дори след дълъг период на съхранение. Когато става въпрос за закупуване на хладилник от висок клас, то LG GBF71PZDMN е точният продукт.

LG GBF71PZDMN

Виж цената за днес

LG GBF71PZDMN: Характеристики, функции и технологии

Хладилникът GBF71PZDMN е част от премиум гамата уреди на LG. Той разполага със система Full No Frost и система за автоматично размразяване, което означава, че никога повече няма да ви се налага да размразявате уреда ръчно. Функцията за интелигентна диагностика ви помага да следите състоянието на вашия хладилник и ви предупреждава, ако има някакви проблеми.

LG GBF71PZDMN е с енергиен клас Е, така че използва по-малко енергия от повечето други хладилници на пазара. Уредът има два прозрачни стъклени рафта в хладилната част за съхранение на храна или напитки, както и две прозрачни чекмеджета за съхранение на по-малки продукти, като яйца или плодове и зеленчуци. На единия рафт на вратата има и поставка за яйца, така че да можете да съхранявате яйцата безопасно, без да се търкалят в хладилната част.

Функцията за интелигентна диагностика оценява работата на хладилника и ви предупреждава при наличие на проблем. Алармата на вратата ви предупреждава, когато вратата случайно е оставена отворена за дълъг период от време, а Wi-Fi свързаността ви позволява да управлявате уредите си от разстояние чрез приложение.

Този хладилник с модерен дизайн, разполага с множество функции, които улесняват живота ви. Системата No Frost означава, че не е нужно да се притеснявате за размразяването или почистването на хладилника, тъй като тя автоматично предпазва от натрупване на лед и замръзване. По този начин не рискувате да развалите някоя храна или да създадете бъркотия в кухнята си благодарение на натрупването на замръзване!

Размери: широчината му е 59,5 см, дълбочината – 68,2 см, а височината – 186 см. Теглото му е 70 кг..

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

LG GBF71PZDMN: Мнение за продукта

Този хладилник предлага оптимизирано пространство за плодове и зеленчуци, което е идеално за всички нас. С голям брой функции, събрани в толкова малко пространство, той наистина е с отлично съотношение цена-качество. Той има много мощен компресор и може да се похвали с една от най-високите оценки за консумация на енергия.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo