Ревю на HORIZON 50HL7590U

HORIZON 50HL7590U

Horizon 50HL7590U е най-модерният Android Ultra HD телевизор, оборудван с най-новите технологии и системи за филтриране на изображенията. С диагонал от 126см, екранът на модела 50HL7590U е оборудван с 4K резолюция, т.е. 3840 x 2160 пиксела, в съотношение 16:9. Този модел е специално проектиран за тези, които не искат да правят компромиси между елегантност, качество на изображението и незабавен достъп до любимото си съдържание.

HORIZON 50HL7590UВиж цената за днес

Функции

Dolby Vision – предоставя инструкции или метаданни, които могат да се променят от сцена на сцена, като казват на телевизора кога да намали контраста или да увеличи интензивността на определен цвят.

Micro Dimming – тази технология приближава яснотата на изображението до съвършенство.

Основни характеристики и дизайн

Дизайнър на телевизора е модерен и изчистен. Поставката е сглобена и прикрепена към телевизора само за няколко минути, нищо сложно. Трябва да завиете общо 8 винта, след което можете да поставите телевизора на мястото му. Подставката е солидна, изработена от метал, доста тежка и осигурява много добра стабилност на телевизора. Също така е възможно да го монтирате на стената с монтажна скоба VESA 200, която ще трябва да бъде закупена отделно.Ръбовете около екрана, поне отстрани и отгоре, са тесни. Долната е малко по-широка, но нищо необичайно.Името на производителя е в центъра, вляво виждаме бутона за включване / изключване, който също така включва светодиода. Тук се намира и IR сензорът, който поема командите от дистанционното управление. Размерите на уреда са 1130 x 698 x 208 мм със стойка и 1130 x 656 x 84 мм без стойка. Освен това, уреда спада към клас на енергийна вфективност A+, което осигирява неговата енергономична работа с годишна консумация на електроенергия от 103 kWh.

Видео характеристики

Най-важното в един телевизор е качеството на изображението. Изненадващо или не, Horizon 50HL7590U се справя изключително добре. Телевизорът е с LED дисплей с 4K Ultra HD качество на изображенията с диагонал на екрана от 126 сантиметра. Телевизора е с ярък екран, с добър контраст, интензивни цветове и разширен динамичен диапазон и това без да се налага да правите специфични настройки. Телевизора е с впечатляващ динамичен обхват, с много детайли в тъмните области. Резолюцията от 3840 x 2160 пиксела осигурява още по-ясни изображения. Ясните изображения с фини детайли, в сензационни цветове, се предоставят от превъзходните характеристики на изображението: HDR 10, HLG, Dolby Vision, Micro Dimming. HDR10 + от този модел е изключително усъвършенствана технология, която се основава на предимствата на HDR телевизорите, така че да се възползвате от най-доброто гледане. HDR 10 осигурява изключително качество на изображението с автоматично оптимизирана яркост, цвят и контраст за всеки кадър. С подобрено визуално изживяване ще можете да гледате течни и ясни изображения, които се доближават до преживяването на живот в кино.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Красивото изображение заслужава пленителен звук. Телевизорът HORIZON 50HL7590U включва уникални и усъвършенствани звукови технологии, които ви поставят в центъра на ентусиазираното развлекателно действие. Звукът се осигурява от 20W аудио система, с превъзходни звукови характеристики. Ще се насладите на висококачествен жив съраунд звук от цялото си любимо съдържание с Dolby Digital Plus. Независимо дали гледате филми, телевизионни предавания, онлайн видеоклипове или концерти, DD + гарантира, че винаги получавате постоянно качество на звука. В допълнение към правилните високоговорители, Horizon е добавил интелигентен режим за калибриране на звука, който използва тестови тонове за регулиране на звука на телевизора във вашата стая.

Свързаност

Horizon 50HL7590U е интелигентен телевизор, така че можете да го свържете с интернет и да разглеждате онлайн съдържание. Операционната система дава на потребителите интуитивен достъп до съдържанието. В същото време този модел ви позволява дистанционно управление от устройство Amazon, Alexa или Google Assistant. Можете да използвате гласа си, за да правите неща като изключване на телевизора, увеличаване или намаляване на силата на звука, промяна на входовете, промяна на настройките на режима на картината и т.н. Можете също да търсите съдържание в Netflix с искания като „покажи ми всички филми на Marvel“ или да получавате актуализации за времето от интернет. Предаването и приемането на телевизионни канали и програми се осигурява от DVB-T / T2 DVB-C DVB-S / S2 тунер . С интегрирания плейър телевизорът позволява лесно възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от външни източници (USB / HDD стик), използвайки високоефективен алгоритъм, необходим в процеса на мащабиране, когато искате да гледате съдържание с по-ниска разделителна способност. Мрежовата връзка се осъществява чрез новата интегрирана Wi-Fi технология и слота CI + (HDMI-CEC) , със следните съединители: цифров и оптичен аудио изход, 2 USB 3.0 порта, композитен видео вход, компонентен вход и 4 HDMI порта.

В заключение

Новият телевизор HORIZON 50HL7590U ви дава възможност да се насладите на изключителни Ultra HD изображения, 126 сантиметра в диагонал , както и да тествате мощта на операционната система, чрез новия двуядрен процесор, всичко това допълнено от нейния ултратънък външен вид. Smart HORIZON 50HL7590U впечатлява и с най-съвременните си Smart функции за уникално сърфиране в интернет, преглед на онлайн съдържание и бърз и интуитивен достъп до игри и приложения чрез интегрираната Wi-Fi мрежа.

 

Виж цената за днес

3.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo