Horizon 43HL7530U - Виж цената

Ревю на Horizon 43HL7530U

Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

Horizon 43HL7530U 

Искате нов, стилен, снабден с иновативни технологии телевизор, но не желаете да се разделяте с голяма сума от бюджета си? За вас качеството на картината и звука в комбинация с модерния дизайн са приоритет? Искате да подарите на себе си и на своето семейство, споделени мигове пред вашият нов телевизор? В такъв случай сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим Телевизор Horizon 43HL7530U. С 4K UHD качеството на картината си, перфектния звук и още много технически характеристики, той предоставя на своите потребители възможността да се потопят в детайлното изображение на картината и да изживеят всеки кадър.

Horizon 43HL7530UВиж цената за днес

Horizon 43HL7530U Review

Останете свързани – лесен и бърз достъп до приложението NETFLIX, което е директно интегрирано в платформата HOS 2.0. Превърнете своя дом в истински кино салон, като се наслаждавате на любимите си филми с изключително качество на картината.

High Dynamic Range – това е нов видеостандарт, който усъвършенства максимално контраста и цвета на вашите изображения. Насладете се на ново изживяване, което улавя и най-дребните детайли във вашата картина и ги прави леснодостъпни за своите потребители.

Intel Wireless Display (WiDi) – благодарение възможността за свързване с безжичен интернет, можете лесно и бързо да споделите любимото си съдържание от вашия смартфон или таблет с вашите приятели или близки, в реално време, директно на екрана на вашият телевизор.

Вграден Wi-Fi. – благодарение на Wi-Fi свързването, можете да се насладите на любимото си онлайн съдържание, директно на 43-инчовият екран на вашия Smart TV, без нуждата от допълнително свързване чрез кабели към външни източници.

CLEAR MOTION ENGINE (CME) – стандарт за изключителната яснота на движещите се изображения на дисплея, като резултат от комбинацията от уникална видео обработка, скорост на кадрите в секунда, честота на опресняване за всеки кадър и модерна технология за регулиране на светлинния фон.

DOLBY DIGITAL – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

Виж още: Ревю на Horizon 40HL7530U

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в класически черен цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Рамката обгръщаща екрана е фина и тънка. По този начин, вие можете да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Телевизор LED Smart Horizon 43HL7530U разполага с размери от 974 x 94 x 572 мм без стойка и 974 x 273 x 653 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 200х200 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен, като уреда би изглеждал като истинско произведение на изкуството на избраната стена във вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-S2, DVB-T2, DVB-C (PIP/PAP) и вход антена. Също така, телевизора, разполага с възможност видео възпроизвеждане чрез AVI, MKV, H.265 / HEVC, VOB, DAT, MP4, 3GP, ASF, WMV.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 109см., с резолюция от 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така яркостта от 350 cd/m² в комбинация с нативния контраст от 1100: 1 и 4K UHD качеството на картината, ви гарантират изображения с ненадминато качество, която е подсилена и от допълнителните технологии за оптимизиране на изображенията като Direct LED, HDR 10, Clear Motion Engine Dinamic: 200Hz, широк ъгъл на гледаемост от 178 градуса и др.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук (RMS) от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии NICAM Stereo, Dolby Digital Plus (DD+) , DTS TruSurround HD, DTS HD и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED Smart TV.

Конектори

Телевизор LED Smart Horizon 43HL7530U разполага с множество допълнителни връзки и конектори. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: RF In, AV, Коаксиален, DLNA, Слот CI+, LAN, Аудио дигитален (оптичен) изход, PC вход (D-sub 15-пинов), Вход USB, Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки и 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Стилен, с изчистен дизайн и иновации в технологиите, телевизор LED Smart Horizon 43HL7530U, е идеалното решение за всеки практичен и удобен дом. Независимо дали гледате любимите си филми или шоу предавания или искате да си подарите малко време за себе си пред малкия екран след дълга работна седмица, телевизор LED Smart Horizon 43HL7530U ще ви предостави възможността да се потопите в изживяването от кристално чиста картина в комбинация с изключително ясен звук.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password