Ревю на Horizon 43HL7530U

Horizon 43HL7530U 

Horizon 43HL7530U е телевизор от ново поколение – модел, който обещава качествено изображение с 4K UHD резолюция, възпрозведено на 108-сантиметров екран. И предимствата му не спират до тук – телевизора разполага с някои от най-модерните технологии на паазара, като има доста компактен дизайн. Всичко това е събрано в новия телевизор Horizon 43HL7530Uи го прави подходящ за всеки дом.

Horizon 43HL7530UВиж цената за днес

Функции

Blue Stretch – когато е избрана тази функция, най-ярката част от екрана ще бъде изравнена. надолу, за да се намали наситеността на картината.

Super Resolution – това е модерна обработка на изображенията. Тук входящите изображения се анализират, за да се осигури висока рязкост на изображението, независимо от качеството на източника на изображението.

HDR 10 – това е статична технология, която изпраща информацията към вашето устройство в началото на видеоклипа и оттам вашето устройство използва същата тази информация през цялото време. Това осигурява максимално качество и подобрение на възпроизвежданата картина в реално време.

Основни характеристики и дизайн

Horizon 43HL7530U е с класически дизайн в черен цвят и ултратънка рамка, която обгръща 108-сантиметровият му екран. Дисплеят е с LED технология, която е допълнително подсилена от HDR за максималното 4K качество на изображенията. Размерите му са 973 x 594 x 242 мм (със стойка) и 973 x 567 x 81 мм (без стойка). Освен това, уреда разполага с възможност за директен монтаж върху стена, благодарение на съвместимостта му с VESA 100×100.

SMART TV характеристики

Процесорът на телевизорът е Dual Core, a oперационната му система е Linux, което ще ви позволи да се насладите на високоскоростната работа на вашия уред. Освен това, Horizon 43HL7530U разполага с вградени канали за видео споделяне като YouTube и Netflix, така че вие ще имате достъп до любимото си видео и музикално съдържание директно на вашия телевизор. Допълнителните технологии, с които разполага уреда са: Mirroring и USB recording. Функцията Mirroring ще ви позволи да дублирате екрана на телефона или таблета си на екрана на телевизора, а USB recording ви позволява да запишете любимите си шоу програми, сериали, филми и т.н., и да ги гледате винаги, когато пожелаете.

Видео характеристики

Екранът на телевизора е 43-инча (108см) с резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Това гарантира, че ще се наслдите на картина без шумове в излъчваните кадри. Допълнителните технологии, които оптимизират изображенията като HDR 10, Advanced Hotel TV Mode (passive), De-Contour, Blue Stretch, Super Resolution, Micro Dimming HLG, ще се погрижат за оптимално ясната, контрастна картина, без замъглявания и шумове дори при сцени, наситени с динамика и движение.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Аудио системата се поддържа от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност от 20W. Това ви гарантира силен и същевременно ясен звук. Технологиите, които максимално подобряват възпроизвежданото аудио са: Dolby Audio Processing, DTS HD, DTS Tru Surround и Dolby AC-4. Те се грижат за максималното изчитване на звука от шумове и смущения, така че да уловите дори най-фините звуци от възпроизвежданото съдържание.

Свързаност

Благодарение на Wi-Fi свързването, вие ще можете да сърфирате в любимото си онлайн пространство от филми, игри, музика и видео съдържание, само като се свържете с вашата домашна интернет мрежа. Освен това, редица допълнителни конектори – 1 x Jack 3.5 mm, 1 x VGA, 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, 1 x Вход за данни, CI+ slot и 2 x USB – ще ви дадат възможността да възпроизвеждате съдържание от всеки източник на външна памет.

В заключение

Като цяло, Horizon 43HL7530U е интелигентен телевизор, който впечатлява много с изпълненията, които предлага на изключително изгодна цена. Съотношението качество / цена на Smart TV Horizon е наистина отлично. Щедрият екран с диагонал от 108 см, UHD резолюция, интелигентни функционалности, правят този телевизор повече от изгодна покупка за всяко домакинство.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo