Ревю на Horizon 43HL6330F

Horizon 43HL6330F

Комфортът у дома може да бъде свързан с много неща – за всеки човек, това са различни електроуреди, които улесняват живота му. Телевизорът е важна част от всяко домакинство – за семейни филмови вечери или за почивка след дългия работен ден. Ако имате нужда от нов телевизор, който да е с високо качество на изображенията, то Horizon 43HL6330F може да бъде идеалният избор за вас.

Horizon 43HL6330FВиж цената за днес

Функции

Dolby Digital Audio™ използва метаданни , които представляват набор от инструкции, създадени по време на производството на програми и носени в потока от битове Dolby Digital. Разрешаването автоматично осигурява стерео версия на аудио записите, така че любимите ви филми, телевизионни предавания и други забавления ще звучат чудесно на Smart-Tech TV.

Основни характеристики и дизайн

Изборът на телевизор може да бъде направен според много критерии и ако става въпрос за позициониращата част на правилното място, тогава трябва да видите размера на този модел. За използване със стандартната стойка този размерите му са 973 x 623 x 260 мм, но ако планирате инсталация с VESA 200 x200, с която този модел е съвместим, размерът, който трябва да се вземе предвид, ще бъде по-малък – 973 x 567 x 81 мм. Дизайнът на модела е класически – ултратънка рамка около дисплея и две симетрични крачета, поставени в долната част на уреда. Енергийният клас на уреда е А++, което предполага ниска консумация на електроенергия, като тя е едва 54kWh/годишно.

Видео характеристики

Horizon 43HL6330F е телевизор с LED дисплей и диагонал на екрана от 108-сантиметра, като това го прави подходящ за поставяне както в хола, така и във вашата спалня. Изображенията са с максимална резолюция 1920 x 1080 пиксела. Ще можете лесно да се възползвате от разделителна способност Full HD, но също така и от специални функции като яркостта от 300cd, ясен Motion Engine Dynamic 100 Hz и динамичен контраст от 1100: 1, който поддържа Horizon 43HL7330F.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Звукът на този телевизор е осигурен от аудио система с 2 вградени високоговорителя с мощност 16W. Допълнителни технологии като DTS HD, DTS Tru Surround, Dolby Audio Processing оптимизират допълнително качеството, за да можете да се наслаждавате не само на кристално ясни изображения, а и на кристално чист звук.

Свързаност

Това, което се търси в съвременните модерни телевизори е да бъдат интелигентни, а интелигентната функция определено е интегрирана в този модел на Horizon. С тази функция можете преди всичко да сърфирате в интернет без проблеми, но можете също толкова лесно да се възползвате от някои функции като YouTube, NetFlix, Accuweather или Opera Open Browser, с които Horizon 43HL7330F се предлага предварително инсталиран. Едни от най-полезните функции на уреда са Mirroring и USB recording. Mirroring Screen е техника, която ви позволява да дублирате екрана на вашия смартфон на телевизионния екран. Можете лесно да получите достъп до всичките си игри, снимки и пр. USB recording ви позволява да записвате любимите си телевизионни предавания, филми и да ги гледате винаги когато пожелаете. Освен това, уреда разполага с множество портове за допълнително свързване, а именно: USB, Jack 3.5 mm, 2Xhdmi, VGA, RJ-45, S/PDIF, Вход за данни и CI+ slot.

В заключение

Този телевизор разполага с всички необходими удобства, които ще ви позволят да се потопите в качествени картина и звук, независимо от какъв източник на сигнал идват те. Множество възможности за свързване, включително Wi-Fi, ще ви пренесат в удоволствието да се наслаждавате на дигиталния свят от вашия смартфон, директно на екрана на вашия телевизор.

 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo