Хладилници на Изплащане – Промоции и Оферти

Хладилници на изплащане

Ако търсите нов хладилник, но не разполагате с достатъчно пари за покупка, опцията за изплащане може да бъде добра възможност за Вас. В момента има няколко места, където можете да закупите хладилник на изплащане. Големите вериги за електроника и битова техника като Технополис, Техномаркет и др. предлагат хладилници на изплащане чрез банкови кредити или програми за финансиране.

Онлайн магазини като Емаг също предлагат хладилници на изплащане. Те предоставят възможност за онлайн кандидатстване за кредит, който може да бъде одобрен в рамките на часове. Фирми специализирани във финансиране на потребителски кредити като Credissimo и др. също могат да бъдат добра опция за изплащане на хладилник. Тези фирми предоставят бързи и лесни кредити с минимални изисквания за документи.

Независимо от къде ще закупите хладилник на изплащане, винаги е важно да се запознаете с условията на кредита и да се уверите, че можете да го изплатите в срок. Също така, трябва да се уверите, че избраният хладилник отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Хладилници на изплащане – eMAG

Хладилници на изплащане

Виж офертите

Купуването на желаните продукти със стойност между 150 и 50 000 лева от eMAG е много удобно и лесно. Можете да кандидатствате за кредит онлайн или да посетите магазина на eMAG, като ви трябва само лична карта и да сте на възраст над 18 години. Ако сте служител, пенсионер или самоосигуряващо лице, можете да кандидатствате за кредит. БНП Париба Лични Финанси и УниКредит Кънсюмър Файненсинг предлагат кредити с фиксирана лихва за целия период на кредита и без аванс. Получавате одобрение до два часа, което прави процеса много бърз и удобен.

На изплащане с eCREDIT – За повече информация тук

Защо да изберете хладилник на изплащане

1. Финансова гъвкавост: Изборът да закупите хладилник на изплащане ви дава възможност да разпределите разходите си във времето и да не дадете цялата сума веднага. Това може да бъде особено полезно, ако имате ограничен бюджет, но все пак искате да си купите качествен хладилник.

2. Икономия от разходи: Някои кредитни институции предлагат ниски лихви за кредит за хладилник на изплащане, което може да ви спести разходи в дългосрочен план. Освен това, когато закупите хладилник на изплащане, няма да ви се налага да плащате цялата сума веднага, което може да ви позволи да избегнете налагането на допълнителни такси и разходи.

3. По-добър хладилник: Когато закупите хладилник на изплащане, може да изберете по-качествен и по-скъп хладилник, отколкото ако плащате всичко веднага. Това може да ви даде възможност да закупите по-голям и по-модерен хладилник, който може да отговаря на вашите нужди и да ви донесе по-голямо удобство в дома.

4. Удобство: Когато закупите хладилник на изплащане, можете да го направите онлайн или да посетите физически магазин. Това може да ви спести време и усилия, като ви дава възможност да изберете и закупите хладилника, който искате, бързо и лесно.

5. Улеснение на бюджета: Изплащането на месечните вноски за хладилника може да ви помогне да улесните бюджета си, като можете да планирате разходите си напред и да си позволите да изплатите месечните вноски без да ви се налага да жертвате други необходими разходи.

Важно е да имате предвид, че изплащането на хладилник на месечни вноски може да включва лихви и такси, които ще увеличат общата сума, която трябва да изплатите. Поради тази причина е важно да сравните различните опции и да изберете тази, която Ви предоставя най-добрите условия на кредита.

Различни опции за закупуване на хладилник на изплащане

1. Хладилници на изплащане без оскъпяване – Това е опция, която Ви позволява да изплатите цената на хладилника на равни месечни вноски, без да има добавени лихви или такси. Тази опция е обикновено предоставяна от големите вериги за електроника и битова техника.

2. Хладилници на изплащане без първоначална вноска – Това е опция, която Ви позволява да закупите хладилник без да плащате първоначална вноска. Вместо това, можете да започнете да изплащате хладилника на месечни вноски. Тази опция е обикновено предоставяна от фирми, специализирани в потребителски кредити.

3. Хладилници на изплащане без лихва – Това е опция, която Ви позволява да изплатите цената на хладилника на равни месечни вноски, без да има добавена лихва или такси. Тази опция е обикновено предоставяна от фирми, специализирани в потребителски кредити.

4. Хладилници на изплащане без трудов договор – Това е опция, която е налична за хора, които не разполагат с трудов договор. Вместо това, можете да предоставите други документи като лична карта, банкова извадка и други, които да убедят кредитора, че имате стабилни финанси.

Какво е важно да знаете при покупка на хладилник на изплащане

1. Лихви и такси – Винаги трябва да се уверите, че сте запознати с лихвите и таксите, свързани с кредита. Някои кредитни институции могат да увеличат общата сума, която трябва да изплатите, чрез високи лихви и такси.

2. Срок на кредита – Важно е да изберете срок на кредита, който да ви позволи да изплатите хладилника на вноски, които да са приемливи за вашия бюджет. При по-дълъг срок, обаче, ще изплатите повече пари за лихвите и таксите.

3. Гаранция – Винаги се уверявайте, че хладилникът, който купувате на изплащане, има гаранция. В случай на неизправност или проблеми с уреда, гаранцията ще ви помогне да ги отстраните.

4. Месечни вноски – Винаги изчислявайте месечните вноски и се уверявайте, че можете да ги изплатите в срок. Неплащането на месечните вноски може да доведе до прекратяване на кредита, както и до негативни последици за вашата кредитна история.

5. Размер и функционалност на хладилника – Уверете се, че избраният от вас хладилник отговаря на вашите нужди и предпочитания. Разгледайте различните размери и функционалности, които предлагат различните модели, и изберете този, който отговаря на вашите нужди и бюджет.

6. Кредитори – Изберете надежден кредитор, който предоставя ясни и разбираеми условия на кредита. Проверете репутацията на кредитора, като прочетете отзиви от клиенти или потърсите препоръки от приятели или познати.

Често давани въпроси при покупка на хладилник на изплащане

Какъв е минималният доход, който трябва да имам, за да се квалифицирам за кредит за хладилник?

Различните кредитни институции имат различни изисквания за минимален доход. Най-често, за да се квалифицирате за кредит за хладилник, трябва да имате стабилен доход, който да е достатъчен за покриване на месечните вноски.

Какво е общата сума, която ще трябва да заплатя за хладилник на изплащане?

Общата сума, която ще трябва да заплатите за хладилник на изплащане включва цената на уреда, плюс лихвите и таксите, свързани с кредита. Тази сума може да се различава в зависимост от избраната опция за кредит и срока на кредита.

Какъв е минималният период на кредита за хладилник на изплащане?

Минималният период на кредита за хладилник на изплащане може да се различава в зависимост от кредитната институция и избраната опция за кредит. Обикновено, минималният период е 3 месеца, но може да бъде по-дълъг.

Какво се случва, ако не мога да изплатя месечните вноски за хладилника на изплащане?

Ако не можете да изплатите месечните вноски за хладилника на изплащане, може да има негативни последици, като прекратяване на кредита, увеличаване на общата сума, която трябва да заплатите, и негативни последици за вашата кредитна история.

Какъв е процесът на кандидатстване за кредит за хладилник на изплащане?

Процесът на кандидатстване за кредит за хладилник на изплащане варира в зависимост от кредитната институция и избраната опция за кредит. Обикновено, процесът включва попълване на кандидатстване, представяне на лични и финансови документи, като банкова извадка, и проверка на кредитната Ви история. След като кандидатстването е одобрено, можете да закупите хладилника на изплащане и да започнете да изплащате месечните вноски.

Виж офертите

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo