Ревю на Electrolux EW7F348SI

Electrolux EW7F348SI

Правилният избор на пералня за вграждане е от решаващо значение за оптималното функциониране на домакинското оборудване. Пералнята Electrolux EW7F348SI е един от най-новите модели на пазара, който се отличава с високо качество на изработка, ефективност и многофункционалност. В тази статия ще разгледаме нейните основни характеристики и предимства.

Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI

Виж цената за днес

Electrolux EW7F348SI: Характеристики, функции и технологии

Пералнята за вграждане Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI е многофункционална и ефективна. Снабдена е с капацитет от 8 кг, който е подходящ за голям брой дрехи. Освен това, тя може да работи със скорост от 1400 оборота в минута, което гарантира бързо и ефективно пране на дрехите.

Системата TimeManager е умна функция, която позволява на потребителя да избере времето за завършване на цикъла на пране. Това осигурява гъвкавост и удобство, като ви позволява да се настроите на вашите нужди.

SteamCare е още една иновативна функция на тази пералня. Тя използва пара, за да намали гънките на дрехите с една трета, което означава, че вече не е нужно да гладите дрехите си след пералня. Това е идеално за заетите хора, които искат да спестят време и да се насладят на безупречно чисти дрехи.

Системата SensiCare осигурява защита на всяка дреха, като позволява на пералнята да се настрои на нужната температура и време за пране, за да се гарантира максимална ефективност и защита на дрехите ви.

SoftPlus е функция, която прави вашите дрехи по-меки и удобни. Тя осигурява оптимално разпръскване на мекото и изпирането на препаратите, за да се постигне максимален ефект.

Пералните машини на Electrolux са проектирани да работят тихо и спокойно, което е идеално за домове, където има нужда от спокойна и комфортна обстановка. Това означава, че можете да пуснете пералнята и да се насладите на тишината ви, докато тя изпълнява своята функция.

Клас D е енергиен клас на пералнята, който е сравнително ефективен и позволява да се спестят разходите за електроенергия.

Пералнята за вграждане Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI има ниво на шум при центрофуга от 68 децибела и ниво на шум при пране от 46 децибела. Тези нива на шум са сравнително ниски, което я прави идеална за домове, където е важно да се запази тихата обстановка.

Пералнята има размери 54 см дълбочина, 59.6 см ширина и 81.9 см височина. Теглото на уреда е 71.5 кг, което е стандартно за перални машини за вграждане. Дължината на кабела е 1.5 метра, което е достатъчно за свързване към електрическата мрежа.

Пералнята за вграждане Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI има много различни функции, които подобряват качеството на прането и намаляват вероятността от повреди и неизправности.

Aqua Control е функция, която осигурява максимална защита на пералнята и помага да се предотвратят изтичания на вода. Тя автоматично изключва пералнята, ако детекторът за теч открие изтичане на вода.

Отложеният старт е функция, която позволява на потребителя да зададе времето за започване на цикъла на пране. Това е удобно, ако искате да зададете пералнята да започне да пере по време, когато няма да сте у дома.

Функцията за пране с пара помага да се постигне по-добро почистване на дрехите и да се намалят гънките. Парата помага да се проникне по-дълбоко в материята на дрехите, за да се отстранят замърсяванията и миризмите.

Системата за защита от пяна помага да се предотврати образуването на прекалено много пяна по време на прането. Това може да предизвика проблеми с функционирането на пералнята и да доведе до повреди.

Сензорът за теч е функция, която открива вода, която може да изтече от пералнята, и автоматично я изключва. Това помага да се предотвратят изтичания на вода и да се предотвратят повреди на пералнята.

Fuzzy Logic е функция, която автоматично регулира времето, температурата и количеството на водата, които са необходими за пране на дрехите. Това осигурява оптимално почистване на дрехите и помага да се спестят енергия и вода.

Виж още: Най-добрите перални за вграждане | Евтини перални | Перални на изплащане |

Electrolux EW7F348SI: Мнение за продукта

Electrolux EW7F348SI е пералня за вграждане, която се отличава с висока ефективност и многофункционалност. Той е снабден с интелигентни функции за контрол на температурата и дозирането на препарати, които гарантират перфектно почистване на дрехите ви. Освен това, устройството е снабдено с много различни програми за пране, които могат да се приспособят към всички нужди на вашето домакинство. Ако търсите пералня за вграждане, която да ви осигури максимална ефективност и удобство, тогава Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI е прекрасен избор за вас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo