Ревю на DeLonghi ECAM 22.110B

DeLonghi ECAM 22.110B

Времето, когато кафето се приготвяше на ръка, в кафеварка или джезве, отдавна отмина. Днес, на дневен ред са мултифункционалните домакински уреди, които са верни помощници в приготвянето на любимата ви кофеинова напитка. Точно такъв продукт е и кафеавтомат DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B. Със стилен дизайн и набор от множество модерни функции и технологии, вие имате възможността да приготвите любимото си кафе точно такова, каквото го предпочитате.

DeLonghi ECAM 22.110BВиж цената за днес

Функции

Cappuccino System – любимото ви капучино е готово за секунди, само с натискането на един бутон. Направете бързо и лесно перфектно капучино, с плътна пяна и богат, наситен вкус, благодарение на еспресо машината DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B.

13 настройки на смилане – Различните видове кафета трябва да бъдат смлени на различни нива. Това отваря истинския вкус на определения тип кафе. Този кафеавтомат има интегрирана мелница с 13 различни настройки на нивото на смилане – от най-финото мелене за безупречно еспресо до по-едро смилане, за леки кафе напитки.

Standby функция – тази функция е предназначена за максималното песетене на енергия при работа на уреда.

My Coffee – тази програма запаметява рецептата на любимото ви кафе, като след това можете да го приготвяте автоматично, само с едно натискане на бутона.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Дизайн, размери и характеристики

Кафеавтомата е със стилен и модерен дизайн. Решена в класически черен цвят със сребристи акценти и интуитивни бутони за контрол, поставени в предната част на уреда, DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B.е подходящ както за дома, така и за офиса. Размерите на уреда са: 23.8 х 43 х 35.1см (ШхДхВ).

С мощност от 1450W, налягане на помпата 15 bar, капацитет на водния резервоар от 1.8л и капацитет на отделението за кафе от 250гр., този кафеавтомат, гарантирано ще работи с висока ефективност и качество при приготвянето на вашето любимо кафе. Възможността за избор между 13 настройки за смилане, вие ще можете да се насладите на напитката, точно такава, каквато я обичате. Двете дюзи за кафе, позволяват да приготвяте по 2 напитки едновременно, което ви спестява време и енергия.

Освен с перфектни технически характеристики, кафеавтомата разполага и с множество функции, като: Автоматично изключване, Индикатор за нивото на водата, Автоматично почистване, Програма за спестяване на енергията, Програма за декалцифициране, Температурни настройки, Настройка на количеството кафе, Настройка на градусите на мелене, Мелачка. Те гарантират оптималната и високоефективна работа на уреда, както и неговото лесно изолзване.

В заключение

Кафеавтомат DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B е идеалният избор за тези от вас, които държат да започват деня си с гореща, ароматна чаша кафе. Независимо дали сте в движение или се наслаждавате на спокойния си неделен следобед, еспресо машината ще ви предостави качествено кафе за едно по-свежо и бодро ежедневие.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo