Ревю на Bosch KGN49XIEA

Bosch KGN49XIEA

Запознайте се с Bosch KGN49XIEA – с общ обем от 435 литра, той е идеален за по-големи домакинства. Снабден с голяма, просторна зона за свежо съхранение на месо и риба, както и със система Multi Air Flow, той е идеален за съхранение на ежедневните ви продукти.

Bosch KGN49XIEA

Виж цената за днес

Bosch KGN49XIEA: Характеристики, функции и технологии

Bosch KGN49XIEA е 435-литров хладилник с фризер с енергиен клас Е. Той е оборудван с технологията NoFrost, което означава, че никога няма да ви се налага да го размразявате и ще спестите енергия, като не го правите.

Този хладилник разполага и с технологията VitaFresh, която поддържа оптимални нива на влажност в отделението за пресни храни, за да запази плодовете и зеленчуците свежи за по-дълго време. Сензорът за свежест автоматично ще регулира температурата и нивата на влажност, за да отговори на нуждите на вашата храна.

Този хладилник с фризер има иноксово покритие против пръстови отпечатъци, така че ще изглежда страхотно години наред – и ще остане чист! Bosch KGN49XIEA изразходва 259 kWh годишно – това е по-малко от половината от количеството, което изразходват някои модели на други марки! Хладилникът е с ниво на шума от 40 dB. Той разполага с отделение за зеленчуци и плодове, поставка за яйца, поставка за бутилки и отделение за месо и риба.

Зоната Vario ви позволява да регулирате температурата в различните части на хладилника, така че различните продукти да се съхраняват при оптималната им температура. Системата Multi Air Flow разпределя равномерно хладния въздух във вътрешността на хладилника. Функцията FreshSense гарантира, че храната ви ще остане свежа за по-дълго време, като автоматично регулира температурата във всяко отделение в зависимост от съдържанието му.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Bosch KGN49XIEA: Мнение за продукта

Bosch KGN49XIEA е чудесен за запазване на свежестта на продуктите за по-дълго време и се справя добре със замразяването на определени храни, без да уврежда други храни в процеса. Освен това осигурява добро пространство за съхранение в различните си отделения. Най-хубавото на този модел е това, че е приспособим към много различни процеси в хладилника/фризера и колко лесно е да съхранявате храна, като същевременно пестите място, в сравнение с други модели.

Виж цената за днес

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo