Ревю на Bosch Athlet BCH7ATH32K

Bosch Athlet BCH7ATH32K

Вие сте от домакинствата, в които чистотата е приоритет? Обичате домът ви да бъде искрящо чист по всяко време? Имате нужда от верен помощник в поддържането на чистотата въва вашето домакинство? Ние имаме решението за вас! Вертикална прахосмукачка Bosch Athlet BCH7ATH32K, без кабели, с високо качество на работа, ви позволява да почистите вашия дом лесно, бързо и изключително ефективно.

Bosch Athlet BCH7ATH32KВиж цената за днес

Bosch Athlet BCH7ATH32K Review

– Почиства толкова мощно, колкото и стандартен тип прахосмукачка* благодарение на засилена мощност на мотора и подобрена AllFloor HighPower четка

– SmartSensor Control: силна производителност всеки път благодарение на сензорно контролиране с LED индикация.

– Подобрена Bosch литиево-йонна технология: издръжливи и мощни презареждащи се батерии с до 75 мин време на работа и кратко време за зареждане.

– Максимална гъвкавост: безжично почистване без ограничения, дори тапицерия и ъгли, посредством професионален комплект аксесоари

Виж още: Най-добрите вертикални прахосмукачки

Виж още: Най-добрите прахосмукачки

Дизайн и характеристики

Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен. Tя ще пасне перфектно във вашия дом, дори когато я съхранявате на видно място. Размерите на уреда са практични и удобни, като е с тегло от едва 3,7  кг. Това я прави лесна за пренасяне от едно помещение в друго. Благодарение на максималната гъвкавост на този уред, вие полъчавате лесен достъп дори до най-труднодостъпните ъгли във вашия дом.

Захранващо напрежение от 32.4 V и капацитет 0.9 л, прахосмукачката ще почисти ефективно вашия дом, като ще отстрани дори най-фините прашинки и замърсявания. Автономията на акумулатора от 75 мин. на цикъл, ще подпомогнат на робота да почисти големи площи, без нуждата от повторно зареждане. Уреда е подходящ за почистване на суха повърхност, а контролния панел, поставен върху ръкохватката го прави много практичен и лесен за използване.

Освен с перфектни технически характеристики, тя разполага и с множество функции и аксесоари за оптималната и ефективност. Висока всмукателна мощност, четка за всякакви повърхности, аксесоар за тесни пространства, са само част от аксесоарите, които ще ви позволят да почистите дори най-труднодостъпните пространства от вашия дом.

В заключение

Много ефективна и лесна за употреба Bosch Athlet BCH7ATH32K идва, за да ви помогне при поддържането на искряща чистота във вашия дом. Благодарение на практичния и дизайн и високоефективната гъвкавост, вече можете да достигнете и почистите всяко кътче. Тя ще бъде вашият верен съюзник в поддържането на чистотата във вашия спретнат дом.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo