Ревю на Beko RCSA406K40DWN

Beko RCSA406K40DWN

Хладилник с фризер Beko RCSA406K40DWN е нов, модерен уред, в който можете да съхранявате големи количества от вашите хранителни продукти. Незаивисмо дали искате да съхраните прясно месо, плодове и зеленчуци или десерти, хладилника ще осигури перфектните температурни условия за съхранение на всеки тип хранителни продукти.

Beko RCSA406K40DWNВиж цената за днес

Дизайн и размери

Дизайнът на хладилник Beko RCSA406K40DWN, който е част от серията Evo Line, е много атрактивен, като се откроява с матовия си бял цвят, който се интегрира перфектно в кухнята. Иновативният дизайн, Kitchen Fit, рационализира пространството в стаята, където е поставен хладилникът, благодарение на системата за отваряне на вратите под ъгъл от 90°, което позволява лесно интегриране в кухненските мебели. Размерите му от 59.5х 67х 202.5см (ШхДхВ) го правят подходящ за поставяне в по-големи пространства.

Общи технически характеристики

Контролният панел с механично управление, разположен вътре в устройството, поддържа 2 температурни зони, които могат да се регулират индивидуално. Температурите, получени в двете охлаждащи зони, могат да варират в зависимост от: външната температура, честотата на отваряне на двете врати и товароносимостта на хладилника. Рафтовете за съхранение на храна Safety Glass са 5 на брой, изработени от безопасно стъкло, което се почиства лесно и има много добра товароустойчивост. Можете да поставите тежки хранителни продукти (до 25кг), на всеки рафт.

Голямо предимство на този модел е, че положението на рафтовете може да се регулира според нуждите ви в 2 стъпки от максимум няколко сантиметра. В долната част на хладилника е отделението Ever Fresh, което е предназначено за съхранение на зеленчуци и плодове, което ги поддържа свежи дълго време и с непроменени аромати, както в деня, в който са закупени. В тази зона, температурата се поддържа в границите от 0°C до 5°C. В това отделение нивото на влажност се регулира, като системата за регулиране на влажността е с 3 опции, които позволяват да се контролира нивото на влажност в отделенията, в зависимост от храната, която съхранявате.

Устройството спада в енергиен клас A++ от гама A+++ до D с гиодишна енергийна консумация от 247kWh. Нетния му обем е 386л., а нивото на шум е 38dB. Хладилника разполага с отделение за зеленчуци и плодове, поставка за яйца и специално отделение за поставяне на бутилки.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Хладилник

Хладилника е с нетен обем от 266л., разпределени в 5 рафта от закалено стъкло на вратата в отделението и 5 рафта на вратата.

Фирзер

Фризерът е с нетен обем от 120л., разпределени между 3 отделения с общ капацитет на съхранение от 6кг.

Функции и технологии

Beko RCSA406K40DWN разполага с редица функции и технологии – дозатор за вода, LED осветление, Регулируем термостат и XXL Bottle Holder. Реверсивната врата на хладилника с вградена хоризонтална дръжка и отвор вдясно е оборудвана с 5 фиксирани опори с множество функции.  XXL държача за бутилки  с хромирана подложка, позволява съхранение на бутилки и големи цилиндрични контейнери. Вратата на хладилника също е оборудвана с дозатор  за  питейна вода, който предлага допълнително пространство, освобождавайки друг рафт от хладилната зона. Резервоарът за вода е интегриран във вратата и е с вместимост 6 литра. Устройството има ECO LED осветление в горната част, което предлага по-силна светлина, с по-малко топлина и 7 пъти по-нисък разход на енергия. За да регулира температурата, Beko е интегрирал 1  механичен термостат  за хладилника и фризера. 

В заключение

Нов, модерен с голям нетен обем и множество функции и технологии, хладилник Beko RCSA406K40DWN ще се погрижи за правилното и продължително съхранение на любимите ви хранителни продукти, като ще запази максимално техните вкусови свойства.

Виж цената за днес

4/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo