Ревю на Tesy BiLight SLIM GCV503820B11TSR

Tesy BiLight SLIM GCV503820B11TSR

Омръзна ли ви да чакате с часове, стоплянето на водата във вашия бойлер? Искате ли да си взимате релаксиращ горещ душ, винаги когато пожелаете? Вие сте на правилното място! Електрическият бойлер Tesy BiLight SLIM GCV503820B11TSR с капацитет на обем от 50л. и изключително бързо нагряване на водата, ще ви осигури гореща вода във вашата баня, без да се налага да чакате часове за нейното стопляне.

Tesy BiLight SLIM GCV503820B11TSRВиж цената за днес

Tesy BiLight SLIM GCV503820B11TSR Review

Piston Effect – благодарение на иновативния дизайн на струйника, смесването на топлата и студената вода във вашия бойлер е забавено до минимум. По този начин вие получавате до 15% по-голяма ефективност и повече топла вода.

Спестява до 16% топлинна енергия – благодарение на премахнатата термовръзка между водосъдържателя и монтажната планка, вашият бойлер работи с до 16% по-голяма енергийна ефективност.

Bilight ключ с два режима на работа – двата режима на работа на бойлера, се визуализират с помощта на светлинен цветен индикатор. Когато светлината е червена – водата в бойлера все още е студена, когато стане синя – вече има достатъчно количество топла вода.

Виж още: Най-добрите бойлери

Дизайн

Дизайнът на бойлера е модерен и стилен. Изчистеният му дийзан в нежен бял цвят би паснал във всяка баня, независимо от стила на нейното обзавеждане.

Основни характеристики

Бойлерът е с удобни и практични размери – (ДхВхШ) 38.6х80.3х41.2см. с диаметър 38см, дебелина на изолацията 34мм и тегло от 16.7кг. Това позволява уреда да бъде поставен както в по-големите, така и в по-малките и по-практични бани. Уреда е с капацитет от 50л. и пряко водонагряване. Той е подходящ за вертикален тип монтиране, като спада към енергиен клас C. Мощността на уреда е 2000W, като работи със захранващо напрежение 230 V. Максималното работно налягане е 8 бара, а времето за загряване на водата от 15°C до 65°C е едва 1.18ч.

Функции

Електрическият бойлер разполага с множество функции. Те са: Регулируем термостат, Предпазен вентил, Магнезиев анод, Бутон за включване / изключване, Защита от замръзване, Панел BiLight, INSUTECH, PISTON EFFECT, Design SLIM. Всяка една от изброените функции, спомага както за ефективността на вашия нов бойлер, така и за сигурността по време на неговата работа.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате топла вода във вашата баня, без да се налага да чакате с часове водата във вашия бойлер да се нагрее до желаната от вас температура, то вие сте попаднали на правилното място! Електрически бойлер Tesy BiLight SLIM GCV503820B11TSR е именно продукт, който забавя смесването на топла и студена вода, като по този начин вие можете да се наасладите на горещ освежаващ душ, винаги, когато пожелаете!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo