Ревю на Star-Light HAT-260SS

Star-Light HAT-260SS

Star-Light HAT-260SS е абсорбатор за вграждане, който благодарение на високата си способност на абсорбация, 2 двигателя, осигуряваща мощната му работа и енергономичност, ще ви накара да кажете „сбогом” на неприятните миризми, които остават в дома ви след готвене.

Star-Light HAT-260SSВиж цената за днес

Функции

Осветление – благодарение на енергийно ефективната система за осветление, готвенето в кухнята е по-лесно от всякога. Тази светлина е силна, но същевременно мека и не натоварва очите.

Алуминиев филтър – филтъра е много лесен за поддръжка, като същевременно пасва перфектно на модерната визия на абсорбатора. Те могат да се мият, дори в съдомиялна машина, като по този начин не се налага периодичната им подмяна с нови.

Виж още: Ревю на Hansa OKP631TH | Най-добрите абсорбатори

Дизайн и Характеристики

Дизайнът на абсорбаторът е много модерен. Той е решен в сребрист цвят с изчистен интерфейс и контролен панел скрит зад филтъра. Абсорбаторът е с ширина от 60см и размер на вентилатора от 120мм.

Star-Light HAT-260SS, работи на базата на 2 двигателя, с изключително висока мощност с максимален въздушен поток от 329.3 м³/н и същевременно ниски нива на шум от едва 70dB. Освен много ефективен, този уред е и много енергономичен с гошино потребление на електрическа енергия от 101 kWh. Алуминиевият филтър се отстранява много лесно и може да се измие дори в съдомиялна, поради което периодичната му подмяна не е необходима.

В заключение

Ако ви е омръзнало да проветрявате дома си след всяка сготвена храна и не искате да усещате неприятна миризма по пердетата, въглавниците и дори мебелите в своя дом, то трябва да имате абсорбатор за вграждане Star-Light HAT-260SS! С 2 двигателя, осигуряващи мощната му работа, модерни технологии и красив дизайн, той ще се погрижи за премахването на неприятните миризми, а за вас ще остави само удоволствието от готвенето за любимите ви хора.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo