Ревю на Hansa OKP631TH

Hansa OKP631TH

Hansa OKP631TH е декоративен абсорбатор за вграждане, който има впечатляваща мощност на абсорбация от 660 м3/ч, стилен дизайн и ниски нива на шум при своята работа. Той е подходящ както за големите, така и за по-малките и практични кухненски пространства.

Hansa OKP631THВиж цената за днес

Функции

LED осветление – благодарение на енергийно ефективната LED система за осветление, готвенето в кухнята е по-лесно от всякога. Тази светлина е силна, но същевременно мека и не натоварва очите.

Висока ефективност – благодарение на високоефективните вентилатори, с които е оборудван абсорбатора, вече не бива да се притеснявате за неприятна миризма във вашия дом.

Филтър за мазнина – алуминиевият филтър, с който е защитен двигателя на абсорбатора е много лесен за почистване, като можете да го поставяте дори в съдомиялната. По този начин не е необходима периодичната му подмяна.

Виж още: Ревю на Star-Light HAD-100SS | Най-добрите абсорбатори

Дизайн и Характеристики

Дизайнът на абсорбаторът е много модерен. Той е решен в сребрист цвят с иноксово покритие и механичен контролен панел, поставен в предната му част. Размерите на абсорбатора са: 60смх50смх (ШхД) с размер на вентилатора от 150мм.

Hansa OKP631TH, работи на базата на двигател, чиято мощност достига до 270W с максимален въздушен поток 571.9 м³/н. Освен много ефективен, този уред е и много енергономичен с гошино потребление на електрическа енергия от 118.5 kWh. Също така, максималното му ниво на шум е 67dB, което нарежда абсорбатора на челните места като един от най-тихите на пазара. Благодарение на 3-те степени на мощност, вие можете да настроите уреда на абсорбационна степен според вашите лични нужди и специфични обстоятелства.

В заключение

Благодарение на декоративен абсорбатор за вграждане Hansa OKP631TH, можете да се сбогувате с неприятните миризми във вашия дом, които остават след готвене. С висока абсорбационна мощност, 3 степени на абсорбиране и модерни технологии, интегрирани в него, той е максимално ефективен уред на много бюджетна цена.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo