Ревю на Star-Light HAT-260GS

Star-Light HAT-260GS

Абсорбатор за вграждане Star-Light HAT-260GS предлага високо качество, като ефективно премахва пара и миризми от кухнята. Можете да оставите неприятните миризми в миналото и да се насладите максимално на готвенето за цялото ви семейство.

Star-Light HAT-260GSВиж цената за днес

Функции

Осветление – благодарение на енергийно ефективната система за осветление, готвенето в кухнята е по-лесно от всякога. Тази светлина е силна, но същевременно мека и не натоварва очите.

Алуминиев филтър –филтъра е много лесен за поддръжка, като същевременно пасва перфектно на модерната визия на абсорбатора. Той може да се мие, дори в съдомиялна машина.

Виж още: Ревю на Star-Light HAT-260SS | Най-добрите абсорбатори

Дизайн и Характеристики

Абсорбаторът е с телескопичен дизайн. Той е решен в иноксов цвят перфектно съчетан с черно стъкло и механичен контролен панел. Абсорбаторът е с ширина от 60см и размер на вентилатора от 120мм.

Абсорбатор за вграждане Star-Light HAT-260GS е оборудван с 2 двигателя, с минимална абсорбционна способност от 193,8 м³/н и максимален капацитет от 329 м³/н. Той има 2 степени на мощност, които можете да адаптирате според личните си нужди. Също така, има и осветителната система, която предлага по-добра видимост на плота. Системата за абсорбиране, улавя парата от зоната за готвене, като задържа мазнините с помощта на алуминиеви филтри, които могат лесно да се свалят и могат да се мият дори в съдомиялна машина.

Освен много ефективен, този уред е и много енергономичен с ниско гошино потребление на електрическа енергия. Също така, максималното му ниво на шум е 73dB, което нарежда абсорбатора на челните места като един от най-тихите на пазара.

В заключение

Абсорбатор за вграждане Star-Light HAT-260GS се монтира лесно и е много ефективен уред. Той е подходящ както за по-малки и практични кухни, така и за средноголеми пространства. Бързо премахва неприятната пара и миризмите, а същевременно се почиства и поддържа лесно. Освен това, няма да увеличи сметките ви за електроенергия, тъй като е доста енергономичен. Оставете неприятните миризми в миналото и гответе с удоволствие за любимите си хора с помощта на Star-Light HAT-260GS .

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo